Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fannak, búcsúzóul..😊

Meg zavar hogy borzasztóan drágák most a modellek,ok hogy Zolinál olcsók meg minden,de kijön egy Elite és kiesik a szemem....25ezer egy Elite Italia nekem az megérthetetlen....az AA k már 110+ dollárba kerülnek....borzalom micsoda árak.
:) Semmi okosság :P
😊 Generális a hibás...! 😊))
Na jól van, lépek, üdv az Uradnak is (vagy hívjuk inkább W77d-nek..?😊)! XXXD
Iccakát! 😊
Na jól van, lépek, üdv az Uradnak is (vagy hívjuk inkább W77d-nek..?😊)! XXXD
Iccakát! 😊
Túúúúl szok a kiszemelt,csak Zolinál annyi van hogy ha akarnék se tudnék választani 😄
Akkor jól láttam hogy kissebb pause van..
Sebaj, van kiszemelt???
Sebaj, van kiszemelt???
Nem,sose 😛 Csak nincs most pénzem rá,de követem a dolgokat és képben vagyok úgyanúgy 😊 Terveztem most augusztusra de csak nem jött össze....remélem minnél hamarabb sikerül.De ahogy látom úgy vagyok mint Lunatic,hosszabb kihagyás jön mivel jövõre jogsi meg minden.Bár egy olcsóbbat valahogy csak beiktatunk😊
leáltunk a modellezéssel..?
ááá, nem.... XXXD
<#eplus2>#eplus2>
na, már megint van egy Móka-Mikink, egy kis Humor Herold...
Csak nehogy inkább rejtetten Homár Homér legyen itt a végén..!!! <#ijedt>#ijedt><#szomoru2>#szomoru2><#gunyos1>#gunyos1><#wilting>#wilting>
Csak nehogy inkább rejtetten Homár Homér legyen itt a végén..!!! <#ijedt>#ijedt><#szomoru2>#szomoru2><#gunyos1>#gunyos1><#wilting>#wilting>
Elmagyarázom😄 Vagyok én,BMW FAN,te,Gabec,Camaro aki a jó oldalon van,és van az intenziv homoszexuális banda,WEED és Crosspeet,az örök szerelem példaképe XD
Hinnye, már annyian vagytok, én ezt nem tudom követni! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mán megen minek ajángatod itten a szeggeckédet..? <#nezze>#nezze>
Priviben meg... na mindegy, hagyjuk... XXXD
Priviben meg... na mindegy, hagyjuk... XXXD
Ferrarisok... 😊

Majd 60 év mulva lehet,de te addigra kipurcansz vagy annyit tosznak az osztrigában hogy feladja a szived 😄
Annyiért mást dugsz fel! Mondjuk Bency-t. 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Jól olvastam nemrég, a robid fogyasztását..???
Feldugod magadnak.... Vagy mit tudom én. Szabadítsz meg tõle 😄
Menj már a dagadt tested nem birod mozditani nem hogy a lábad az arcomig emelni,elborulsz mint egy balf"asz ott elõttem xDD
Nem kell te buher, egy beázott Galaxy S? 😄
Gyilkosság?😄 Megláttál volna szerelem lett volna elsõ látásra az aranyos arcom hatására xD
Ja, és: @@@
😛
😛
uhhh, ez csak szimplán uhhh... 😄D
<#duhos2>#duhos2>
Tudom hogy szeretsz bency, ne is tagadd! XXXD
Tudom hogy szeretsz bency, ne is tagadd! XXXD
Az utóbbi évek termése...:
Chrysler 300c Hemi, VW Touareg, Vw Phaeton, ezek az említésre nem méltó bevásárlókocsik az asszonyoknak, természetesen full-full extrával. 😊
Aztán McLaren SLR, AMG55 SLR, 930 Turbo Targa, 997 Gt2, és a csúcs::::
McLaren F1....
Amik így hirtelen eszembe jutottak, de csak mert szegény családból származnak... 😊
És még mielõtt valaki is képeket szeretne bizonyítékul, szánt szándékkal nem fotózkodom az én szaromtól jobb autóval... XXXD
Chrysler 300c Hemi, VW Touareg, Vw Phaeton, ezek az említésre nem méltó bevásárlókocsik az asszonyoknak, természetesen full-full extrával. 😊
Aztán McLaren SLR, AMG55 SLR, 930 Turbo Targa, 997 Gt2, és a csúcs::::
McLaren F1....
Amik így hirtelen eszembe jutottak, de csak mert szegény családból származnak... 😊
És még mielõtt valaki is képeket szeretne bizonyítékul, szánt szándékkal nem fotózkodom az én szaromtól jobb autóval... XXXD
XXXXXD
Ejjj, hívni kéne Mr. Fantomot! <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Tisztelt Crosspeet,mit jelent a megen szó? és a sok kukac? xD Az meg a másik hogy csak most kezd jobb lenni az este 😄
hamár tetszik neki a 458 Spider, mér ne? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
IGEN!!! XXXD<#idiota>#idiota>
ó, beb@sz, te már megen itt vagy..? ááá, el van k@rva az este... XXXD