Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak hogy megkönnyítsem a dolgod....
vagy megnehezítsem. 😊

(melyiknek is..?) 😊))
120ojjróé' mögéri!!! Talán a fekete, mert hát csak Turbóóó! 😊))
Na, bassz, nehogy magaddal ránts a mélybe..... 😉

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Na most a 3 modell ami most akciós abból vagy az ezüst cabrió, vagy a piros targa, vagy a fekete turbo coupé bézs belsõvel 😊 Azt hiszem a fekete lesz! 😄
Póse, az enyém lesz, ó yesss! 😄DD

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
Van valakinek személyes tapasztalata a Premium Classixxs márka modelleivel?
Mert egy 1:12 Porschét néztem, csak nem hallottam a márkáról még semmit!
ÜDv
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Akkor vittek párszor kórházba ingáztam szinte ház és kórház között mentõben ... :-(
Avatar Neytiri és Jake ismerõsömnek van eladó :-) Hát én javaslom a nagyobb kiadást mivel sokkal szebben kidolgozott, igaz ára kicsit húzós, de jobban megéri. A kisebb verzió elég csúnya szerintem. Feje teste csúnya, és kevés ponton mozgatható. Kiegészítõ fegyverek is szebbek.
Nekem a nagy van meg + este szépen világít :-) Fluoreszkál.
Kép :.
Ilyen a nagy
Jake
Neytiri
...és, ha már itt vagy, egy aprócska kérdésem lenne, mint szakavatott mûértõhöz.
Avataros Jack és Neytiri figurát milyet érdemes venni?
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!