Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, jó, talán, mondom talán beválalnám a piros E92 M-esed cseréjét az én szürke E92-esemre, szõrön szõrt... XXXD
Talán... 😊))) na? 😄
Talán... 😊))) na? 😄
Nem, amúgy nem láttam élõben még ilyen E92-es M-est.. Lehet nem rossz, az, de élõben sem szeretem a piros autókat, hacsak nem Ferrari... 😊))
De az E30-as akkor csak piroskában volt csak, de az valahogy vadabb szín szerintem, annak jól áll... 😊))

De az E30-as akkor csak piroskában volt csak, de az valahogy vadabb szín szerintem, annak jól áll... 😊))

kinek a pap lánkája.. 😄DD
egyébként láttál már ilyet élõben?
nem mondom hogy nem tanakodtam mikor megvettem hogy milyen legyen a színe, de összességében nem volt kérdés hogy ez a szín kell nekem
nõi szó jutott volna utoljára az eszembe errõl a színrõl de -tudod- kinek a pap kinek a....
nem mondom hogy nem tanakodtam mikor megvettem hogy milyen legyen a színe, de összességében nem volt kérdés hogy ez a szín kell nekem
nõi szó jutott volna utoljára az eszembe errõl a színrõl de -tudod- kinek a pap kinek a....
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Nõi a szine, csak annyi a bajom vele, és ez nem személyeskedés...<#eplus2>#eplus2>
fehérbe köllene, karbontetõvel, and fekete felnivel... 😞
Nõi a szine, csak annyi a bajom vele, és ez nem személyeskedés...<#eplus2>#eplus2>
fehérbe köllene, karbontetõvel, and fekete felnivel... 😞
egyébként grat a képekhez
holnap ha marad az idõ én is neki esek az E30 M3-hoz meg a Diablo GTR-hez
holnap ha marad az idõ én is neki esek az E30 M3-hoz meg a Diablo GTR-hez
Sõt, nekem a kis cápa is bejön még!!!
(a kis fehérre gondolok jelen esetben...😊)
(a kis fehérre gondolok jelen esetben...😊)
No igen, más style... és évjárat. 😊
nem rossz élõben egyik sem, csak azt sajnálom hogy nekem az E92-esbõl nem M-es.. 😞((
nem rossz élõben egyik sem, csak azt sajnálom hogy nekem az E92-esbõl nem M-es.. 😞((
egyértelmû, hogy a 635-ös, meg az E30-as (Weed kedvence) a legjobb! <#nyes>#nyes> <#eljen>#eljen>
Napos idõt!
Möggyüttem. 😊 Ma kicsit játszottam a fénygéppel... 😊))
Ennyire futotta.. <#zavart1>#zavart1>
Möggyüttem. 😊 Ma kicsit játszottam a fénygéppel... 😊))
Ennyire futotta.. <#zavart1>#zavart1>
helyes-helyes! 😊) bár akkor szeretnék majd egy olyan nem-Ferrarit is, és az úgy nagyon nem jó...<#vigyor4>#vigyor4>
tuti
most nagy divatja van a fehér színnek, fõleg a matt fehérnek
most nagy divatja van a fehér színnek, fõleg a matt fehérnek
számomra 200-220-at érnek...<#nyes>#nyes>
én meg fehérben tudnék elképzelni egy AA Aventadort, lesz olyanban?
én meg fehérben tudnék elképzelni egy AA Aventadort, lesz olyanban?
az az igazság hogy volt a kezembe minap egy MR modell( egy Veyron) és nagyon szép modellek, de szerintem annyit nem érnek
egyébként nagyon várom már az AA Aventador modelljét (narancs színben) bár biztos egy vagyon lesz
egyébként nagyon várom már az AA Aventador modelljét (narancs színben) bár biztos egy vagyon lesz
MR Collection Aventador 1/18 jól áll neki ez a sárga...
itt nagyon érzõdik, hogy mire fókuszált...
amúgy van más is aminek jobban áll a "más" szín mint a piros...<#vigyor4>#vigyor4><#wink>#wink> tudom, ízlés dolga...😊)))
mármint 1:1-es...<#vigyor4>#vigyor4>
ugye, hogy mennyivel szebb a kék? oké hogy az Elite a piros meg sima HW, de akkor is...amúgy a Frankfurti Ferrari standon van egy fehér, bordó belsõs, sokküllõs verzsön, na, nekem egy olyan kéne! <#nyes>#nyes>
ja és persze, köszi! <#worship>#worship> 😄DDDD
az újkori Ferrarik közül tán ez az egyetlen aminek nem a piros áll jobban színként
azért, mert azt soha nem mutattam meg senkinek még, meg nem is voltál nálunk mióta megvan...<#vigyor4>#vigyor4>
hogy az a hátsó válaszfal milyen leharcolt állapotban van már...nem is csoda, nagyszüleim jobban tudják, mióta áll ott, de lehet megvan vagy 20 éve...<#nyes>#nyes>
áhh, végül a kevésbé zötyögtetõset választottam, jobbak a fényviszonyok, nameg több a hely is...<#nyes>#nyes>

http://www.flickr.com/photos/chilisos93
És hol a Rolls? 😊
na ezek elvileg már nem ps képek...
Napot!
De rég jártam errefele...

De rég jártam errefele...
nah, mostmár tényleg megyek, remélem jó kis makadám, nyammognivalóval térek vissza...<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
igen, köszi a linket!
ja, az Andrássyn...XD <#nevetes1>#nevetes1>
<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
jók voltunk
<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy hol a másik mentalista?
megint kutyát hajkurászik?? <#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy hol a másik mentalista?
megint kutyát hajkurászik?? <#nevetes1>#nevetes1>
az a baj az ilyen ritka modelleknél, hogy az eladó típusától függõen ez 100 eurótól 1000-ig is mehet...<#nyes>#nyes>
amúgy tudtam segíteni a múltkori Kyo 328-as infóval? <#wink>#wink>
amúgy tudtam segíteni a múltkori Kyo 328-as infóval? <#wink>#wink>