Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell megfertõzz 😄 Amúgyis alap hogy a Ferrari az Ferrari 😊
3 favorit a BMW,Ferrari,Porsche.

3 favorit a BMW,Ferrari,Porsche.

:) Semmi okosság :P
azért egy Concours d'Elegance kiállítás se lenne utolsó, mondjuk biztos tele van gazdag sznob faszokkal, de akkor is

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
<#worship>#worship> a végén mindenkit megfertõzök itt a teljes Ferrari mániával! XXXXXXD <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
hidd el, hogy egyszer lesz, ha mindig pozitívan állsz hozzá, majdcsak adódik egy alkalmas vétel! <#wink>#wink> csak semmi negativitás! <#nyes>#nyes>
Ez elképesztõen szép<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
:) Semmi okosság :P
nagyon nincs is más választási lehetõség nem? <#nyes>#nyes>
megmondom õszintén fogalmam sincs, volna néhány ötletem, de azokat meg kizárják más dolgok, így nem tudom...😄DDDD
esküszöm ha egyszer ki tudok menni, elrángatlak jó? <#nevetes1>#nevetes1>
lassan úgy érzem sose lesz ilyen modellem (csak a rajtszám nélküli)
feketét tudnék venni de a piros nem akar összejönni
<#falbav>#falbav>
feketét tudnék venni de a piros nem akar összejönni
<#falbav>#falbav>
gyönyörû idomok
a ködlámpa miért van azzal a ronda szig szalaggal leragasztva?
a ködlámpa miért van azzal a ronda szig szalaggal leragasztva?
[email protected] ismerõsöm mutatott pár idei képet a Ferrari World Abu-Dhabiból, és nem hiszem el milyen autók vannak ott kiállítva...fehér 599 GTO, fehér 458, 250 Lusso, fekete bézs belsõs 365 Daytona (!!!), meg mittomén még mi...áhhh...hülye mázlista...😊)))) ma nagyon irigy hangulatomban vagyok...<#nyes>#nyes>
csak neked...<#wink>#wink>
<#wink>#wink>
néha elgondolkodom azon, hogy ha lehetne választani egy teljes CMC, BBR, meg GMP Ferrari sor, meg egy Villa D'Estés kirándulás között, én inkább az utóbbit választanám...a modelleket késõbb is meg lehet venni...<#nyes>#nyes>
néha elgondolkodom azon, hogy ha lehetne választani egy teljes CMC, BBR, meg GMP Ferrari sor, meg egy Villa D'Estés kirándulás között, én inkább az utóbbit választanám...a modelleket késõbb is meg lehet venni...<#nyes>#nyes>
nem ütöttem ki valakit? csakmert épp akkor jött be egy "1 új hozzászólás érkezett" szöveg, amikor hajlandóvá vált az enyémet is elküldeni...
nekem attól függetlenül még mindig bejön az "öszvér"...<#nyes>#nyes>
na de akkor a szavazatok alapján nyert a '62-es GTO:
na de akkor a szavazatok alapján nyert a '62-es GTO:
nekem úgy vegyesek az érzéseim, hogy ingadozok a (német tanárunk szereti így kifejezni az egyes és kettes közti különbséget...😄DDD) a "szar" és a "fos" jelzõ között, már elnézést a kifejezésért...<#nyes>#nyes>
nekem nem vegyesek az érzéseim
egyértelmûen szar ahogy kinéz
a gyár egy ismert típusának a képét rakták egy teljesen más természetû kocsira
olyan mint az Aston Martin Cygnet
borzasztó
egyértelmûen szar ahogy kinéz
a gyár egy ismert típusának a képét rakták egy teljesen más természetû kocsira
olyan mint az Aston Martin Cygnet
borzasztó
ilyenkor olyan irigy tudok lenni...
nekem olyan "lusták vagyunk fejleszteni, de végre van hozzá alapunk, a piac meg igényli, ezért kinyögjük magunkból" autónak tûnik.
http://ferrari18.blog.hu/
nem tudom, nekem az arányaival van gondom. a végletekig döntött szélvédõ mögött a picike oldalablak, a majdnem akkora méretû oszlop, aztán a lõrésszerû, függõleges hátsó szélvédõ..
nekem valahogy túl durva. fõleg a többi 250-eshez képest.
nekem valahogy túl durva. fõleg a többi 250-eshez képest.
izééé, kinek mi a véleménye a Maserati Kubangról...? nekem vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban...
Kyoshoban már annál inkább az lenne ugye? <#wink>#wink>
nem tudom fiúk, de nekem tetszik...
persze, ez egyértelmûen nem az eredeti és kár is lenne oda sorolni
Este Camaronak akartam egy jó képet rakni és a neten csak a bélyegképeket nézegettem cím szerint és találomra szúrtam ki egyet, aztán mikor megláttam hogy az nem pont az amit akartam, rögtön írtam is hogy az nem egészen az <#nevetes1>#nevetes1>
de azért ez sem rossz gép csak nem az <#wink>#wink>
Este Camaronak akartam egy jó képet rakni és a neten csak a bélyegképeket nézegettem cím szerint és találomra szúrtam ki egyet, aztán mikor megláttam hogy az nem pont az amit akartam, rögtön írtam is hogy az nem egészen az <#nevetes1>#nevetes1>
de azért ez sem rossz gép csak nem az <#wink>#wink>
én a gyönyörûvel is vitatkoznék. számomra a hátsó ablak körüli rész megöli a formát.
én ezt egy gyönyörû szép Ferrarinak mondanám, nem pedig egy "igazi" 250 GTO"-nak...<#nyes>#nyes>
igen. névrõl ugyanazok, de szerintem vallási jellegû vitákat lehetne gerjeszteni azok között, akik ezt az igazi 250 GTO-k közé sorolják, és azok között, akik nem.<#vigyor4>#vigyor4>
ja amúgy sikerült elaludnom egész gyorsan...<#nyes>#nyes> nem voltak fekete rémképek...<#vigyor>#vigyor>
igen, én is rögtön reagáltam a képre
de azért köszönöm az észrevételt
de azért köszönöm az észrevételt
ezzel együtt elnézést mindenkitõl akik szeretik a franciákat! <#wink>#wink> csak kellett egy kis gonoszkodás...<#nevetes1>#nevetes1>
ha francia autó állna ott én is ezt mondanám...XXXXXD <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#wink>#wink>
Szép a táj, csak valami belelóg a képbe <#nevetes1>#nevetes1>
1/18 Francia modellautókat gyűjtök (Citroen, Renault, Peugeot) www.french-car-fan.vsg4.hu
naaaaa...
Szép jóhajnalt az uraknak! 😊)
Sziasztok!
Bulbának és mindenkinek aki szereti 😊
Bulbának és mindenkinek aki szereti 😊
1/18 Francia modellautókat gyűjtök (Citroen, Renault, Peugeot) www.french-car-fan.vsg4.hu