Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az aztán a fertõzés, congrat a gépekhez, nekem ebbõl a sorból elég sok hiányzik...<#nevetes1>#nevetes1>
...de legalább a '71-es, fekete Daytona már kipipálva, ugye Mike? <#wink>#wink>
...de legalább a '71-es, fekete Daytona már kipipálva, ugye Mike? <#wink>#wink>
Kitartás!!!
Gallardót kerülgetem egy Kyosho F40 HighWeight ügyben... (Jól írtam le..?)
<#finom>#finom>
nehogy valaki rácsapjon, mert... <#ejnye1>#ejnye1><#violent>#violent>
<#finom>#finom>
nehogy valaki rácsapjon, mert... <#ejnye1>#ejnye1><#violent>#violent>
ZX, Crosspeet és Bency: köszönöm az érdeklõdést felõlem, megvagyok. Dolgozom, a gyûjtés szünetel. Új autók egy jó darabig nem kerülnek a gyûjteménybe. Aztán majd késõbb meglátom, hogy lesz-e folytatás.
Ja, ja, jó lenne az a két vacak is persze, nem..? ;)
Szia Zoli! Veled is rég beszéltem! Jól vagy?
<#taps>#taps>
Én úgy el tudom intézni... XD
Asszony: Ez megint új "kisautó"...?
Petibátyó: Nem, csak átrendeztem a vitrint, ez eddig alul volt... XD
Vaaagy..: Ááá, csak cseréltem a fórumon... XD
Vaaaaagy...: akciós volt, csak befektetésnek vettem...
Erre persze õ: Hány autódat is adtad el amit "befektetésnek" vettél.....???
XXXD
Én úgy el tudom intézni... XD
Asszony: Ez megint új "kisautó"...?
Petibátyó: Nem, csak átrendeztem a vitrint, ez eddig alul volt... XD
Vaaagy..: Ááá, csak cseréltem a fórumon... XD
Vaaaaagy...: akciós volt, csak befektetésnek vettem...
Erre persze õ: Hány autódat is adtad el amit "befektetésnek" vettél.....???
XXXD
meg erõsen gondolkozol egy 250 GTO-n. egy olyan kell az embernek, nna. <#vigyor4>#vigyor4>
http://ferrari18.blog.hu/
mind régi Kyosho
365 GT4/BB, 365 GTB/4 1971 pislogóslámpás (neked a 69-es üvegeslámpásosat adtam el), 512BB, F40, 308 GTB és még lesz 328 GTB
mivel küzködsz???!!! <#nevetes1>#nevetes1>
minden fent van a vaterán, csak van, amibõl nem egy darab jött.
<#nevetes1>#nevetes1>
Szépjóest! <#integet2>#integet2>
Ez a becsempészés nálam is mûködik. az elsõ modellemet a feleségemtõl kaptam közel 20 éve. most kb 1200 körül járok. szerencsére nem tûnik fel neki az 1 és az 1200 közötti különbség..........
Én is ezzel küszködök.... :(
Hááát, én sem tudtam dönteni.. XD
Meg ugye nem teljesen egyformák, elvileg (XD) majd 10év van köztük...
Igen... És megpróbálom úgy becsempészni a vitrinbe, hogy az asszony ne vegye észre... XXXD
Meg ugye nem teljesen egyformák, elvileg (XD) majd 10év van köztük...
Igen... És megpróbálom úgy becsempészni a vitrinbe, hogy az asszony ne vegye észre... XXXD
Na, mesélj! Mik parkoltak be?
Komolyan nem tudok dönteni ,egyszerüen nem tudom hogy a zöld vagy a piros a szebb :D De lehet hogy végül a zöld a nyertes,de szerencsére nem veszek igy nem kell ezen törjem a fejem sokat :D
Te mindkettõt megvetted?
Te mindkettõt megvetted?
:) Semmi okosság :P
Abból a 60 kilóból csak a tegnap berakott két modell marad meg..?
És a többiek, ha szabad kérdezni miféle verdák? A Vaterán amit tegnap láttam, azok lesznek?
És a többiek, ha szabad kérdezni miféle verdák? A Vaterán amit tegnap láttam, azok lesznek?
Ok, mindenképpen átadom.
Húú ZX bakter, Ferrari fertõzést kaptam, mikor utoljára nálad jártam...:) De ez jó betegség!:) Vettem több Ferrarit azóta!
Húú ZX bakter, Ferrari fertõzést kaptam, mikor utoljára nálad jártam...:) De ez jó betegség!:) Vettem több Ferrarit azóta!
Útban a vitrinkéim fõ ékkövei... <#vigyor3>#vigyor3> <#finom>#finom>
Emmég mindég csak lopott fotók.. :(((
Emmég mindég csak lopott fotók.. :(((
a dínom-dánom után alszunk egyet,úgy jövünk haza.
Üdv neked is Misike. Ha találkozol a Vitara-Danika klánnal, add át nekik a tiszteletemet.
Akkor lesz nagy dínom-dánom... XD
No de ki vezet utánna..? :DDD
No de ki vezet utánna..? :DDD
tegnap priviben én is érdeklõdtem Lallernál, elszakadt az a bizonyos húr... remélem csak pillanatnyi állapot... <#ejnye1>#ejnye1>
Nem rá vall...
Nem rá vall...
hát, lassan már te is a törzsgárdához tartozol.....
a söröshordó persze hogy megy. az mindig menni fog. jövõ héten megyek németbe söröstalálkozóra.
a söröshordó persze hogy megy. az mindig menni fog. jövõ héten megyek németbe söröstalálkozóra.
:D
Igen.. ;)
Igen.. ;)
Sziasztok!
Szia ZX! Rég beszéltünk!
Kommunikálok Vitaráékkal, jól vannak!
Szia ZX! Rég beszéltünk!
Kommunikálok Vitaráékkal, jól vannak!
ez jóóó! Most már tán csak nem öregnek számítok..? ;)
Vagy nyelvbotlás...? XD
Megy még a sörös-gyûjti is?
Vagy nyelvbotlás...? XD
Megy még a sörös-gyûjti is?
szerintem bármelyik helységbe befér, legyen az bármilyen kis lélekszámú.
ha helyiségrõl van szó, az már nem egyértelmû. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
ha helyiségrõl van szó, az már nem egyértelmû. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Szia labdacs, Crasspet, Generális zoli, Benci, Harly, Bulba, meg a többiek. Visszatérnek az öregek???? Weed, te meg ne bohóckodj, hogy elmész, mert nem áll jól neked......
Tábornok Úr, 1000 éve nem láttalak itt. Mi van veled?
Vitaráról, és csemetéjérõl tud valaki valamit?
Tábornok Úr, 1000 éve nem láttalak itt. Mi van veled?
Vitaráról, és csemetéjérõl tud valaki valamit?
Gallardo kollega ha jelen vagy a közelben, ment egy privi úgy majd 2napja....
Van mibõl árulnod... ;)
Össze számoltad már valaha, egyáltalán befér egy helységbe.. ? ;))
Akkor már nem érdekel ez..: ;)
csak hogy kedvedre való is legyen.., vagy inkább most ne..? ;)
Össze számoltad már valaha, egyáltalán befér egy helységbe.. ? ;))
Akkor már nem érdekel ez..: ;)
csak hogy kedvedre való is legyen.., vagy inkább most ne..? ;)
a magyar posta nagyon drága sajnos, ezzel nem fogsz tudni mit csinálni. az, hogy a külföldiek emiatti elégedetlensége rajtad csapódik le, az bosszantó.
de nekem tegnap jött 60 kilónyi modell Hollandiából. TNT, három nap alatt itt volt, mindez 54 euróért...
de nekem tegnap jött 60 kilónyi modell Hollandiából. TNT, három nap alatt itt volt, mindez 54 euróért...
Mi újság Kollega!
Rég láttalak, monden ok..? Mármint ezen kívül persze..
Nem igen van most újdonságod, jól gondolom..?
Rég láttalak, monden ok..? Mármint ezen kívül persze..
Nem igen van most újdonságod, jól gondolom..?
De rég voltam erre :) "Sajnos" úgy alakult, hogy kicsit a modellgyûjtés a fanatikus irányból átment egy normális, realista üzemmódba nálam. Kicsit már kezelhetetlen az, ahogy gyûjtõk (mindegy csak VW, ha tetszik ha nem, meg több modell számtalan színben megvan, stb), szóval kicsit vissza kell fognom magam, mert nincs az a pénz, amivel finanszírozni lehet ezt a fajta gyûjtést, fõleg most 315-ös euro mellett.
Úgyhogy a legtöbb modellemet most árulgatom, lesz amit megtartok, fõleg bogarakat, külföldi oldalakon hirdetek leginkább. Kicsit meglep fõleg a németek hozzáállása....Nem hittem, hogy smucigok és ezerrel alkudoznak õk is. Hiába adod eleve olcsón, meg hiába olyan ritka a modell, hogy be nem szerzik máshol, akkor is megy a huzavona. A postaköltséget is sokallják, pedig tõlük még drágább venni, eléggé meglepõ számomra. Egy itthoni minimálbérnyi értékû modellt venne meg és 40 euro-t sokall postára, holott tõlük egy darab modell postája kerül 24 euro-ba. Persze lehet ennél olcsóbban is küldeni, csak az nem "törékeny" meg biztosított, aztán ha valami baj lenne a modellel, akkor persze ki lenne a hibás...hát én persze, nem õ mert a legolcsóbb postázási módot kéri, ha kéri...
Komolyan nem tudom, hogy velem a baj és tényleg vagyonokat kérek egyes darabokért vagy csak õk spórolósak annyira. Egy darab olyan modellt nem látok sehol eladót, ebay-en meg sehol máshol és úgy alkudnak, mintha ezer más helyen meg lehet venni euro centekért, miközben tudni, hogy tényleg komoly értéke van..lehet csak csõbe akarnak húzni, hátha nem tudom a valós értékét...Egy fityiszt az ilyeneknek :)
A lényeg, hogy bárkinek kell valami jelezze, aláírásban van a link!
Úgyhogy a legtöbb modellemet most árulgatom, lesz amit megtartok, fõleg bogarakat, külföldi oldalakon hirdetek leginkább. Kicsit meglep fõleg a németek hozzáállása....Nem hittem, hogy smucigok és ezerrel alkudoznak õk is. Hiába adod eleve olcsón, meg hiába olyan ritka a modell, hogy be nem szerzik máshol, akkor is megy a huzavona. A postaköltséget is sokallják, pedig tõlük még drágább venni, eléggé meglepõ számomra. Egy itthoni minimálbérnyi értékû modellt venne meg és 40 euro-t sokall postára, holott tõlük egy darab modell postája kerül 24 euro-ba. Persze lehet ennél olcsóbban is küldeni, csak az nem "törékeny" meg biztosított, aztán ha valami baj lenne a modellel, akkor persze ki lenne a hibás...hát én persze, nem õ mert a legolcsóbb postázási módot kéri, ha kéri...
Komolyan nem tudom, hogy velem a baj és tényleg vagyonokat kérek egyes darabokért vagy csak õk spórolósak annyira. Egy darab olyan modellt nem látok sehol eladót, ebay-en meg sehol máshol és úgy alkudnak, mintha ezer más helyen meg lehet venni euro centekért, miközben tudni, hogy tényleg komoly értéke van..lehet csak csõbe akarnak húzni, hátha nem tudom a valós értékét...Egy fityiszt az ilyeneknek :)
A lényeg, hogy bárkinek kell valami jelezze, aláírásban van a link!
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Sziasztok! Mi lett ebbõl a fórumból? Visszaolvastam pár oldalt, kár volt. Egy rakás sz.r az egész. Oldalakon keresztül csak ez az idióta Krisztike? A Mónika show kár, hogy megszûnt, ott igen gyors karriert futhatna be ezzel az értelmi képességgel. És egy ember szét tud cseszni itt mindent???
Na, hogy valami modell is legyen:
Na, hogy valami modell is legyen:
Szép! :)
1/18 Francia modellautókat gyûjtök (Citroen, Renault, Peugeot) www.french-car-fan.vsg4.hu
Na mi a stájsz.. Mindenki alukál... ejnye, ráérnétek majd nyugdíjasan pihenni...<#pias>#pias><#duhos2>#duhos2>
Pedig már kezdtél jól viselkedni...<#ejnye1>#ejnye1>
Azt azért leszögezném Kisasszony, hogy legyél bárki is, itt nem szoktuk a másik felmenõjét emlegetni, fõleg ujjoncként!
Nem esik jól, és nem tesz jót..
Nem esik jól, és nem tesz jót..
nem igazán értem
lehet hogy skizó és összeveszett a másik(lány) lényével <#eplus2>#eplus2>
hmm.....
azért én átmegyek holnap Gyulára biztos ami biztos <#nevetes1>#nevetes1>
lehet hogy skizó és összeveszett a másik(lány) lényével <#eplus2>#eplus2>
hmm.....
azért én átmegyek holnap Gyulára biztos ami biztos <#nevetes1>#nevetes1>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"