Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
AVG7 + PCCilin észre sem vette a vírust
NOD lefogta a gépet, fél óra lett a boot
Free-AV AntiVir jó, csak nehézkes a frissítés
Avast mindenbe beleugatott
Kapersky: minden VBSt vírusnak nézett és törölt
Panda jónak tûnt, csak a törése nem volt jó
tûzfalakat is próbáltam:
Kerio: összeomlott
OutPost + ZA folyton kérdezgetett
ezek alapján még mindig nem tudom mi a tökéletes vírusírtó + tûzfal párosítás
de ezzel max a virusokat tod kiirtani, jol lenne megtanulnod megvedni magad, talan majd valaki konkretan segit neked, de elobb nem artana kicsit pontosabban leirnod a rendszered jellemzoit es a problemadat (a netmegosztasodra gondolok , amit emlitettel ).
ha valamit ismeretlen helyrõl töltesz, külön mappa, indítás elõtt ellenõrzés.
évek óta nem volt vírusom, spaywarem + a Firefox óta nincs.
sz*pjon, aki az Explorerhez ragaszkodik....
szoval a kerdesem: van egy laptop amit rendszerint lanos egyetemi halozatra hasznalunk de modemesre is. szoval kell egy erös tuzfal, meg egy ertheto surun frissitheto antivirus. viszonylag sok szemetet kapok, napi 30 spam, napi trojan kopogtatasok, az ad es spywarekrol mar nem is beszelve. szoval mi lenne egy jo konfiguracio?
eddig hasznaltam norton antiv meg tuzfalat+adaware+spysweeper+ registry first aid. de ezektol eleg lassu a gep. egyeb megoldas?
elmeletileg mind nis nem pedig tuzfal meg antivirus meg systemworks kulon.... otlet?
koszi
mar lattam zonealarm firewall+antivirust is..😊 ehh
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
CA eTrust Antivirus v7.1
Köszi
ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Olyan kiváltó programot keresek, ami tudja automatikusan a háttérben frissíteni a vírusadatbázist, hamar megjönnek hozzá a frissítések, nem lassítja be a rendszeremet mint a NAVok és ingyenes. Jelenleg az AVG 7.0.280 Pro-t használom, de nem vagyok 100%-ig elégedett vele, ugye csak trial módban megy (ami 30nap) és az autoupdate-je se mûködik feltûnés nélkül. Várom tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Akkor tényleg bocsi. ÉN VOLTAM A MEGALÁMAHYPERDROIDANYASZOMORÍTÓ!
Mégeccer bocs, és örök hála a segítségért!
Mostmár elkezdhetek viruskeresõ után nézni.
Fika? Nézd: szerintem ha kiadsz valamilyen softra egy 10ezer HUF-t akkor az legalább legyen használható nem??? És még csodálkoznak a warezon,a P2Pn, és a többi hasonló underhand mókán...
Nah, nem stresszelek! Köszi a helpet, remélem fog menni. Végülis ritkán jön elõ, sõt egy napja nem is jött😄
Amúgy az üzi nem RPC hiba, hanem Generic Host Win32es szopódás.
Nah,off!
Tegyél be egy hijackthis logot.
hogyan jelentkezik az "újraindítós" vírusod?
üzenet, valami?
stinger eredmény = semmi?
Vírusírtó eredmény = semmi?
szedd le a mcafee
stinger-t
Csökkentett mód és scan. mind a két progival egymás után.
Elsõ legyen a stinger.
ha ezek nem találnak semmit akkor szólj
Persze ezek csak próbaverziók,frissítve, de akkoris! Semmit nem találnak,miközben bizton tudom hogy virusos a gépem!<#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#help>#help>
Még hátravan egy két progi,de ebbõl kétségbeesés lesz😄
Ha nem vetted, akkor nem is fog aktiválódni neten keresztül.
segitsen valaki
Segítséget szeretnék. Úgy gondolom h vírusos a gépem. Az utóbbi pár napban postamester-es leveleket kapok, elég sokat, hogy vírus volt a levélbe amit ismeretlen zagyva címrõl küldtek nekem. Ezenkívül Mailer-damon-os leveleket is kapok, ami azt írja hogy én e-mai címemrõl elküldött levelet (nem is küldtem) nem sikerült kézbesíteni egy tök ismeretlen címre, serintem abban is vírus lehetett.
Szóval nem tudjátok mi lehet a megoldás?
Elõre is köszi!
Kérdéseddel hozzá forduljatok Ö keni vágja a NORTON témát.
és a
Norton Systemworks között mi a külömbség és melyik a jobb??
A tapasztalataim írtam le. Nem kértem vagy bíztattam senkit, hogy rakja fel. Egyéni vélemény.
Lehet nem?

Ez a topik inkább arrol szol hogy elmondjuk a tapasztalatunkat és én elmondtam ANNAK ELLENÉRE AZ AVAST!-OT HASZNÁLOM HOGY MEGVAN A GYÁRI EREDETI NORTON !!!!

Tele van a gépem Java.ByteVerify.exploit trojan vírussal. Van valakinek valami ötlete?
ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA
De ha megnézed 4 progi egyben.
Norton AntiVirus™
Norton™ Personal Firewall
Norton™ Privacy Control
Norton AntiSpam™
Azt hozzá kell tennem, hogy minden eddiginél tovább tart a telepítés! Jó mélyen beássa magát a rendszerbe. Igaz én a NIS2005-öt raktam fel.
A NOD32 és az Avast soha nem fogja utólérni a Symantec-et.
Mind a kettõt próbáltam és jó kis írtók, fõleg a NOD32, de akkor sem.