12
Blade of Darkness Help
-
fucko #12 Ez egy nagy gagyi jatek,semmire se jo.
Olyan rohadtul unalmas mint a többi ilyen stilusu
-
#9 Micsoda igazság Laalee !
Valóban... dunsztom sincs , hogy mi lehet a probléma.
:)))
De "liogreen" talán ezekben a topic-okban találhat megoldást rá , hacsak nem egyedül vele esett meg ez.
Nekem a rip van meg és ott ilyen probléma fel sem merült.
Hát ennyit erről !
-
#8 pont ugy ahogy en tettem elöbb :) mert nekem sincs fingom se :( -
#7 csakat fingja sincs de okoskodni muszaj... -
liogreen #6 Koszonom tanacsaidat, megfogadom, de ennyi erovel ide irhatad volna a valaszt is. -
#5 Kedves liogreen !
Kattints a "Témák"-ra és ABC sorrendben bejelentkezik az ÖSSZES téma.Bizony van itt 4db Blade of Darkness-es topic is.Ezekben nézz körül és talán találsz megoldást a problémádra , ha átolvasod őket.
Erről ennyit....
-
liogreen #4 udv mindenkinek,
Mielott valaki megszolna decemberig vissza neztem nagyobb topic utan , de ez volt a legnegyobb.
most sikerult megszerezni, de en meg nem jatszottam vele, viszont a haverom elkezdet vele jatszani, a lovaggal, s miutan elkergeti az ajtobol az elso nagyobb elenfelet (1000-rol 800 korulre kell leverni) utan sajna orok eletre valt a jatek neki, s az eger scrollozasa is eltunt.
Van valamijen otlet elharitani ezt a bugot, s mi az oka? A fontos a halhatatlansag elkerulese lenne (patch).
elore is koszi
-
#3 Na mivan az ugyanilyen nevű topic már nem volt jó? Minden topicból legalább 2 kell? -
TigerSkS #2 Egy ugyanolyan helyről kell hozni a tüzet ahonnan a vizet hoztad.Fáklyával pedig meggyújtod és kész! -
Krapulax #1 Ha valaki tovább jutott mar halas lennék egy kis segítségért.
Van az a pálya amikor egy egyiptomi templomba kell bejutni, a kapuhoz ket oltárt kell hasznalni, a víz oltárát (ezzel nincs gond) és a tűzét. A gond az hogy az istennek se tudom átvinni a szent tüzet az oltárra. Tudja valaki, hogy hogy kell ?