257
???
-
#78 na ja mert baszogatjak... -
#77 hát... nem beszél túl sokat :)) -
#76 telleg most 2 fronton tamad teged a Laalee virus? :) -
#75 főleg munkahelyről... is :) -
#74 ma nincs hetvegi percdij.
de nekem amugyis mindegy. -
#73 tegnap az volt, meg kellett volna nézni a matav.hu -t, nagybetűkkel le volt írva.
ma már nincs :) -
#72 ma az van, mert ünnepnap van és az hétvégének minősül MATÁVéknál.
-
#70 ez van !
-
#69 De én se nappali tagozatos nem vagyok, se kis pöcs, úgyhogy nekem nem szokott se a matáv, se a viktor bácsi kedveskedni semmivelse. -
#68 mar hogyne lenne ma az van! hiszen nyariszunet van és a matav igy kedveskedik minden tanulonak... :) -
#67 Nem nem nem. -
#66 Ja, és nagyon vigyázz, mert attól a perctől kezdve, hogy egyszer felhívod a 1212-t, folyamatosan ellenőrzik a leveleid és lehallgatnak. -
#65 ez jo hozzaallas... valoban inkabb ne is netezzel. -
#64 Nem, ma nem. -
#63 ma kommunizmus van?
-
#62 ne má ? :) -
#61 Ma nem. -
#59 Majd holnap is jövök, nyugi! -
#58 Most már jó. -
#57 ha enyire nem hiszel nekem hivd mar fel azt a buzi 1212 t ott is az arcodba mondjak hogy van... de mondom hogy nezz körül az indexen ott az a nyamvadt cikk is...
amugy telelg vigyazzatok ma nem 3 tol van kedvezmény. -
#56 Ma nem.
Nagyon vigyázzatok! -
#55 miva'? ezt honnan szeded? -
#53 meg mindig -
#52 Ma igen. -
#50 nezz körül az indexen vagy a amtav oldalan...
Straub nyilatkozta, hogy tovabbra is marad (tehat idaig is volt) a 150 ft és az altalanydij, amig a törvény nem kényszeríti őket ennek beszűntetésére addig maradni is fog. -
#49 lehet nemkene biznod a "hivatalos" informacioidban...
-
#46 mirolbeszélsz idaig is volt nem töröltek el 2 percre se a 150 ft os kedvezményt. -
#45 nekem meg sose volt gondom a matavval, egyszer felreszamlaztak 2000 ft tal, eszre sem vettem nem is szoltam miatta a köv honapban automatikusan javitottak, és levontak, csak onnan vettem eszre a felreszamlazast. -
#42 vagy nem... :)
Most komolyan, Ti még bíztok a Matáv számlázásában? Én azóta nem, hogy régebben voltak ilyen tömeges félreszámlázások. Én inkább nem jöttem fel hétfőn 3-kor (pedig gondoltam rá), mert nem kockáztatok. -
#41 persze hogy az volt...
-
#37 szerintem igen, mert ünnepnap van... -
#36 most már mindegy -
#35 ma az van ??????? -
#34 nem áll szoba velem
ez se -
#33 ezt beszéld meg a telefonszámláddal is... -
#32 sztrájkoljunk...
legyen minden nap hétvége -
#31 oke :) -
#30 de nem am... ugyhogy csak kabelrol netezzetek 18 elött :) -