Kyro II

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Azok az alkalmazások, ahova kell dx8, még nem éppen elterjedt benchmarkok.. még ki sem adták õket. Szal, csak a t&l hiányzik. Azt már kezdik támogatni. De hát az is csak 1024x768 alatt számít leginkább.

Evolvában marad le; nos, az aza játék, amivel akkor sem játszanék többet 3 percnél, ha pisztolyt fognának rám ...
Coine
Ja, bocsi:

http://www.sharkyextreme.com/hardware/previews/hercules_3dprophet_4500_kyro2/

Coine
Hoppppppppáááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
Most olvastam a tesztet a Sharkyn és a béta board!!! földbe döngöli az Mx-et és a Radeont, kivéve azokban az alkalmazásokban ahova kell a DX8+T&L
És szerintem ez 1 nagy hiba, mert ha belerakták volna a kértyába akkor aztán lenne csuhaj!!!
Ja és 1 idézet a lapról:

"So, when all is said and done, we are left with compelling performance, solid drivers, and game compatibility unlike any other iteration of the PowerVR architecture. For $149, the 3D Prophet 4500 is able to best both NVIDIA and ATI's top efforts in the value market."

ÉS az utolsó mondat a tesztbõl:

"Guess it really pays to work smarter, not harder."

Hát igen...............................

Dikkma
Még senki nem vett ilyent... :-)) Csak leírtam, milyen.
De lehet, hogy ez lesz (majd) a Radeonból (annál gyorsabb).
nahát nem is tuttam hogy a powerVR még él... viszont a kártya adatai qrva jok, meg gyors is mind állat, tobb feature még vagy egy ideig ugyse kell... szerintem jol jártál nagyon vele.
majd jövõre veszek egy ilyet😊
vagy kyroIII-at geometriai egységgel.
állitolag emellé is lehet tenni külsõ geometriai coprocit
hááát csak az a baj hogy nem konzolosak......
DX8 még majd 1 év mulva jelenik meg gameekben...
T&L gyerekcipõben jár s nagyobb gépen semmi értelme
Dikkma
Befektetésnek hát ne tudom! A DX8-feature-ok hiánya, a T&L azért gáz. De a sebessége kielégítõ. És nekem soha nem lesz leggyorsabb (úgy is mondhatom, legdrágább... ugyanaz) videókártyám.

Azért ezek a konzolos tervezõk sejtenek valamit, nem?
Jó befektetés mindenképpen
Dikkma

Specifikációk:

15 millió tranzisztor
0.18 mikronos gyártástechnológia
175 MHz-es core/memória órajel ( a memória 5 nanos. Az 5.5 nanos ram órajele 175 lehet... tehát, van benne tartalék, rendesen!)
2 pixel pipeline (!csak!)
350 MPixel fill rate (!csak!)
128 bites memóriabusz
tile-rendering architecture
FSAA - 2x-es és 4x-es
akár 8 réteges multitextúrázás
motion compensation
DXTC és S3TC támogatás
Environmental és DOT3 támogatás

Bázz de király!!

175MHz * (128 bit bus / 8 = 16 bytes) = 2,800MB/s

De 3x jobban használja ki, mint a GF/2/3 !! Tehát majd a GF3 7.3 GB/sece!

De nincs DX8-támogatás. Vertex és Pixel Shader. :-((
2x/4x agp oké.
300 MHz-es RAMDAC nem is 270, nem is olyan rossz a 2D!
És nincs hw T&L.

De mindent 32 bitben számol benn! Alig van eltérés 16bit/32 bit közt! Hát nem király?

A driverek jók, pedig nem éppen erre fejlesztik a játékokat, alig fordul elõ valami bug, minden király.

Hát ez tuti. Nézem bencheket... mx-et, radeon ddr-t leveri q3-ban, winbenchben ; 3dmarkban persze megszenvedi a T@L hiányát.

Na de 150 dollárért (induló ár!) a többit ki várná el?
Hát ja télleg ipari...lehet beruháztatok valakit erre a környékembe s elcserélema radeonomat erre
Dikkma
Bele vagyok zúgva ebbe a kártyába. Nagyon ott van!

Hogyan lehet valami ennyire király?!?!
← ElőzőOldal 4 / 4