3D MARK 2001(SE) eredmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2851 pont. pont jó.
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Szándékos flood és reklám esetén." (hozzászólások törlése)
Csak ennyi, nincs harag, vagy hasonló.
látom csak téged zavar,de te vagy itt a fönök,de egyépként erre van a fórum, ha pedig csak törzsvendégek nézik eszt a topicot akkor igazad van minden nap csak ezt nézni 😊és nem reklám célbol irom ide, arra irtam sms-t, azért irtam mert segitséget nyujthat a topicho meg a lapomhoz,de biztos érted amit irtam mert a hozzászolásaid alapján okos ember vagy.
még 1x semmi rosszat nem akartam.
Egy dolog, ha egyszer beirod, hogy van ilyen, mert végülis témába vág.
De az amit te csinálsz, hogy szinte nap mint nap berakod a topicokba pusztán reklámcélból, az nem ide való, és senki sem igényli.
Reklámozz az SMSreklámban, vagy rendesen bannerrel az SGn, de a fórum nem erre való!
http://tesztek.bixerver.com/index.php
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Celeron 1300MHz
512M DDR266
4680 3DMark2001SE330 pont
Szerintem nem rossz egy MX440-es kártyától...
Mit lehet tenni ill mi a hiba akkor, ha dx9.0 van fent minden annak is látja kivéve a videókártya adatait megjelenítõ panalen ahol ui. 8.0 ír a 3dMark is 9.0 nak írja, újraraktam a drivert a dx -et de uaz a helyzet. Az még hozzá tartozik a dolghoz, hogy elõzõleg némi hozzuk ki a gépbõl a maximumot eredményeképpen a registry elszállt így mindent újra kellett pakolni. A segítséget elõre is köszönöm.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Amúgy a Club3D gyártja a BBA cuccokat is, szal azzal biztos nem jár rosszul.
Hardware környezet :
-ABIT BE-7 RAID
-Intel 2.4@2,82 (156Mhz FSB ) (x18) !
-512/333 Samsung DDR Ram ( Cl2.5)
-ABIT Gef. 4 Ti4200 64Mb DDR (250/500@300/600)
-80GB Maxtor (7200rpm) ATA 133
-Win XP
-40.72 Nvidia Driver
-3D Mark 2001SE b330
-DirectX 8.1
13169 !