40
S4 vagy TNT
-
Anee #40 nekem 8 de most is szemetet akarsz venni..... -
Anee #38 most már kb annyit baszol ki minden szarra amennyiért egy korrekt bordot tudnál venni....
Mondjuk Radeon sd:))))
Amúgy a VSA100asnak jók a driverei bugok nem voltak vele de az utolsó driver ami sokat hozott a speeden az csinált kisebb bugokat....amúgy még most is csinálnak drivereket csak olyan S3 speedel:) -
kowajano #37 Noname MX -
diegho™ #36 Mit minek? Csak gyorsabb, mint a sima?
De lehet, hogy noname MX lesz belőle, de nem biztos.
Melyiket éri meg megvenni. pl. V770 vagy noname MX? -
Atus #35 Akkor ne PRO-t vegyél, mert abból csak a márkás jó. -
#34 Minek Pro? -
diegho™ #33 Látom egész jó kis vita lett ebből a kérdésemből.
V4-et nem akarok venni, a driverellátás miatt.
Milyen TNT2pro-t lenne érdemes megvenni? 20000 alatt akarok kártyát venni!
Várom az ajánlatokat.
Ehhez kell KT-133 Duron650 128SD.
Az a lényeg, hogy minden menjen 800*600-ban.
-
ixyon #32 hát ha alternatívákról van szó, akkor a savage2000 is veri a gf2-őt teljesítménybwen, meg árban is.
a v4 pedig ár/teljesítményben jó, másban nem igazán. -
Anee #31 hát nemnagyon Q3ra vannak optimizálva a driverek...az az Nvidia erőssége hogy csak q3ra jó egy driver -
Anee #30 Minden kártyához nagy gép kell hogy igazán kifussa magát..de ebbe a geforce 1 a legjobb egy cel 366on majdnem annyit kap mint egy PIII500on -
#29 Anee q3-ra jól optimalizálták a drivert és fordítva, a v4 nem jó. -
#28 Elsa TNT2 dobozos (20 játék, 3d-szemüveg) 14800 ft. Sima TNT2-őt meg már 13000-ért lehet venni. -
Anee #27
Csak hogy lásd hogy mit sejt a Voodoo4akár szimpi akár nem:)) -
Atus #26 TNT2 PRO-ból ki lehet hozni a max.-ot, de ehhez kb. 750-800 megás proci kellene. -
Anee #25 jha főleg a ha 2t tudsz venni belőle!
darabja 8ezer -
Anee #23 Nemtom ha ezeket nézed csak a Voodoo4 lehetne a győztes...mindent tud amit a ATi chip+textömés+fsaa+amúgyis SOKKAL több a kakaó benne
Jha s 2Dben se rosz a 3dfx de ezt már láthattad...
Meg esetleg ott a glide..:)
Jha a Voodoo4 a TNT2 Ultrákat veri 5%al vagy ViperII hogy csak 1-2t mondjak -
Anee #21 Csak nem PowerColor TNT2Prod volt?
Hát nemtom mit érsz egy 9000res egérrel de inkább egy rage furryt vegyél 23000ért....Vagy Voodoo4 25ért
És mitől lett eleged az nvidiából? -
diegho™ #20 Nekem is lenne egy kérdésem.
Érdemes megvenni az Ati Expert 32 megás kártyát TNT2 M64 után?
Sikerült elbasznom a lóvét egérre (9000ft) és nincs zsém GF2 MX-re, de mindenképpen cserélnem kell! - az ok hosszú, de ez van.
Tud róla valaki valamit azon kívül, hogy 20000 alatt van az ára egy hajszállal?
Teljesítmény? Képminőség?-gondolom jó.
Vagy inkább G400, esetleg TNT2 pro? - sajna a noname verziók azok amik nagyon olcsók, de most egy időre legem van az nvidiából. -
diegho™ #19 Nekem Duron 650@700 van.
Jelenleg M64 32MB, de volt már a gépemben Pro is.
640*480-ban nics nagy különbség 3dmark alatt 2980-3340
1024*768-ban nagyon nagy a különbség 1480-2268
Sajna mindegyik noname volt.Ha viszont mindenképpen 20 alatt akarsz VGA kártyát venni, akkor egy V770-et vegyél, mert jobb, mint az általad említettek és már 17000-ért kapni.
Ha viszont ragaszkodsz a felsoroltakhoz, akkor Pro, DE NE NONAME-et vegyél, mert nagy szar!Nem megy fel hozzá minden driver, és néhol elrontja a textúrákat. -
kowajano #18 Beko
elindulni elfog csak nem mid1 hogy milyen felbontásban és minöségben akarsz játszani és ahogy Laalee mondta az a +5 e ft nem oszt nem szoroz jobban megéri -
Atus #17 Nálam minden ok, igaz, a procinak is fel kellene nőni hozzá. -
Anee #16 hát csak ha Ultanoname-megaszar macedón TNT2 PROt veszel akkor télleg nehéz telepíteni eligazodni......de általába a Radeont nehezebb volt felrakni -
Gab #15 S3 Savage4 32 MB -os kártyáról beszéltem ( természetesen nincs rajta plusz hűtés ).
A TNT2 -est mondtam, hogy mire telepítettük. Szóval még1* és utoljára: nehéz konfigolni meg megtalálni hozzá "a megfelelő driver" -t egyes esetelben, viszont: a három közül a legjobb. -
#14 erdekes nekem allandoan lefagy a voodoo2 el a colin2, sot az összes uj dx7 es jatek... mindegy azon a gepen ugysem jaccok.... -
#13 nemmondok olyat viszont vagy 10 et amivel siralmasan megy... de a tnt2 pro val viszont jol.. es az a +5 ft ami az arkülönbseget illeti az siman megeri... -
beko #12 Mindegyik kartya kb 10-12-13 ezer ft.
Talan TNT 2 Pro mellett voksolok, de meg meggondolom. Tudnek egy Viper-t /TNT1 16 Mb/ 9 ert.
Kowajano: azt akartad mondani hogy a Colin2 meg a tobbi jatek nem megy TNT1-el?
Nemreg meg Vodoo2 -es volt a gepemben /eladtam/ azzal a Colin2 800*600-ban tepett.
Azert annal picit gyorsabb kartya kellene. Mondjuk amin az Insane 800*600-ban minden maxion nem szaggat. -
kowajano #11 Gab
én csak a Savage2000 emböl indulok ki. ezt a kártyát azért hozták ki hogy a S4 hiábit javitsa. Sok játékot fel tudnék sorolni amik nem mennek ezel a kártyával vagy ha megy is akkor is bugosan. Driverelátogatottság 0. Kinek kell egy olyan kártya amihez kérdéses még hogy egyáltalán hoznak e ki uj drivert.
A másik volt TNT1 esem és tudom milyen. Probáld ki rajta pl. a No one lives forevert,vagy a Colin Mcrae 2 öt vagy a Swedish touring car champoinship 2/király game :)/ és szolj ha jol futnak abban a felbontásban amit lent irt beko
A másik szerintem égen földön nem fogsz kapni boltba TNT1 est
-
Anee #10 "alig lehetett normálisan telepíteni és nehéz kiigazodni a beállításain"
Mi ez???????
Ugyanannyi telepíteni+beállítani mint az ÖSSZES többi boardot -
atee #9 TNT 2 Pro biztosan a lggyorsabb
de nekem az S4 el sem volt problemam!
es az kellemes aron kaphato mostanaban! -
Gab #8 kowajano: eddig még nem volt vele BS problémám és a win2k alá is volt drivere. Minden játék futott vele, csak nem "atomerőmű" => ez tény, de talán ezért is olyan olcsó ( 15 környékén Savage4 ).
TNT 32 -vel most szívtam az imént win9x alatt => alig lehetett normálisan telepíteni és nehéz kiigazodni a beállításain => mondtam: ha értesz hozzá, akkor nyerő vagy. Amúgy 128 RAM és 633 -as proci mellett 20 GB vinyóval + updatelt Explorer ...
TNT16: ehem, azért mondj olyan programot, ami nem futna ez alatt. -
Anee #7 Én azért mert nekem ez volt:) -
Atus #6 Én is a TNT2 PRO-ra szavazok, mivel nekem is ez van. -
Anee #5 csak TNT2 PRO DE EZEK MENNYIEK árban..?
Maxx 15? -
kowajano #4 TNT1 eljárt felette az idö
S4: driver problémák, én nem javaslom ezt ha nem akarsz látni kék texturákat :)
TNT2 M64: halott egy kártya nem is tudom minek hoztak ki ilyet
ugy hogy én is a TNT2 PRO 32mb melett szavazok -
Gab #3 Javaslatom: TNT 16 MB. Ez eléggé támogatott!
Savage4: nem túl erős -> gyorsaság ( Unreal Tournament 800*600 -ban ment csak ).
TNT2 PRO 32 MB: problémás lehet a beállítása> csak akkor vegyél ilyet, ha teljesen biztos vagy a hangolásokban és a "driver" megfelelő hozzá. Ha jól tudod hangolni ( mondjuk egy kis angol tudás nem árt ), akkor az Unreal T. szaggatás nélkül megy 1024*786 -on is!
TNT M64 32 MB: nem tudok hozzászólni :-I, nem ismerem. -
#2 TNT Pro 32 mb, ez a leggyorsabb, és ennek nő a legjobban a teljesítménye a processzor órajel-növekedésével arányban. -
beko #1 Szerintetek egy Duron /700/ procihoz melyik videokARTYA A legjobb ezek kozul:
Savage 4 32Mb
TNT1 16 Mb
TNT2 M64 32Mb
TNT2 Pro 32Mb
Foleg jatekra 800*600 /max 1024*768/ kene.
Segitsetek!