Broadband és a chello

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sea-you, Fenyõ:
Hagyjátok Anti-IQ-t békén! Azért fizetik, hogy bárki aki az UPC ellen beszél, bármiféle eszközzel kezdje ki - akár portszkent is indíthat, ha olyan balfasz a hozzászóló, hogy kérkedik a kinyomozhatatlanságával 😉! Ne adjatok föl neki újabb labdákat, mert lassan szegény kifogy az érveibõl és így új állás után kell majd néznie! 😉
Most pedig komolyan: Próbáljunk higgadtak maradni, mert nem helyes eldurvult vitával növelni a pulzusszámunkat - én márcsak tudom, igaz Anti? - erre való a szex! 😊 Béke!
Én meg azokat a csávókat sajnálom, akik képtelenek végigolvasni és megérteni 3 mondatot...
Laalee
fenyo: ha annyira hulye vagy a linuxhoz hogy a halozatot se tudod beallitani akor minek neked a linux???
ha meg ertesz hozza akkor mit görcsölsz hogy nem allitjak be...
en örulök hogy nem egy szakmunkas buzeralja össze a gepemet...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Fenyõ valszeg a kis hekkelõ flooder köcsög, akit egy hét alatt kivágnának a rendszerbõl.
silanor
Fenyo: ebbe nem adok neked igazat. A UPC nem tiltotta meg mas OP rendszeren valo hasznalatat, csak nem a pasgam fogja ra neked felinstallalni.
Mivel nem ert hozza, mert ha ertene akkor nem ott lenne. Szerintem ez fair. Jah es a max 60k tenyleg gyer, de ez van 😞
A 10G igy is megvan hetente.

Amugy aki nalam volt UPC-s az tiszta suta volt. Megkerdem tole, hogy a mikor kapok host-ot, mert?
Erre O: Minek az nekem, az IP nem eleg?! 😊
Mas Chellosoktol tudtam meg, hogy valaki egybol megkapja de atlag 1 es 3 nap kozott van.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

tvnet-user:
"A tvnet nem ul egy helyben"
Persze, hogy nem, százával csinálja a hálózatokat vidéken, sorra indítja a szolgáltatását Bp. peremkerületeiben, stb.

silanor
tvnetuser: a chello-nal az upstream nem 64kbit hanem 128

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

silanor
Jah es en ezt az IP-s dolgot nem nagyon ertem. Nekem meg 1x sem valtozott meg az IP-m ill. a host-om.
Lehet, hogy rosszul ertelmezte, de ez csak akkor lesz ha mar nagyon sokan leszunk a halozaton?

silanor
(chello) Letoltottem egy cable patch-et. Nem hiszek tulsagosan a tweak-ekbe, de ez nagyon bejott. Amikor elkezdodik a letoltes akkor volt mar, hogy 300k/sec
is volt (nehany masodpercig), de a 110k mindig megvan. Az a gond vele, hogy ekkor szerver eszbekap es lekorlatoz 60k/ra 😞. A 300k nem kepi zavar 😊, mert tenyleg annyival jon. Egy 400k-s file toltottem a letoltes.hu-rol es nem tudtam lezarni a letolto ablakot mert mar itt is volt.
Ha a letoltesnel bekapcsolom a savkorlatot mondjuk 28k-ra es varok egy picit majd visszakapcsolom akkor megint felporog nehany masodpercre. Azt kene valahogy megoldani, hogy egy program ezt kapcsolgassa. Ki tudja mi sulne ki belole.

Jah a patch(eket innen szedtem le)
http://www.speedguide.net/Cable_modems/cable_patches.shtml

Lacc
Hehe, én is miskolci vagyok. Hehe. Most Chello-m van. Azelõtt Broadband volt. Mind a kettõvel maximálisan meg voltam/vagyok elégedve. Persze a Broadbandnél a hónap közepe felé már alig volt az 1 gigából, úgyhogy onnantól nem nagyon töltögettem, de lagalább gyors volt, és tudam nyormálisan játszani neten. A Chello még talán kicsit gyorsabb is. 55-60-al szedegetem a cuccokat. Pár évvel ezelõtt ISDN-el az 50 megától nagyobb cuccok tiltott gyümölcsök voltak. Most, ha valami megteccik, lehúzom. A 650 megás BG2 demót is azért nem töltöm le, mert nincs elég hely a vinyón, annyi hülyeséget leszedtem már. Van már jópár giga. Ideje lenne takarítani =).
Törölt felhasználó
Pl ma reggel 6 korul 160K-val jott kulfold. (Ami azert mar reg tortent meg proxy nelkul 😊
Alexease
A UPC mar le is allt a uj teruleti fejlesztesekkel. Mar csak a meglevo technikat fejlesztik, bovitik.
silanor
Ott a szar broadband csomag
abba van 7e-ert
1 Giga
nevetseges

Abba van valami amit a Tomcat mondott igazán kihozhatnának több csomagot is mondjuk egy pl. 5E ft meg egy 2,5E ft
Tomcat.no1
Nos ez mind szép amit a cikkben leírtak de az az igazság, hogy számomra a havi 10990HUF egy kicsit húzós... Én jelenleg havi 4000HUF -ért minden nap tudok csatlakozni a netre, (köszönhetõ a Freestart-nak és a Kiwwi-nek) ugyanis a Matávnál a mindenkinek csommaggal ezt hétköznap 18.00-07.00 valamint hétvégén 15.00-07.00.
A lényeg, hogy olcsobban kellene nyomatni a kábelnetet még ha valami korlátozással is járna!!!!!!!!!!!!
Es mi a helyzet akkor, ha teszemazt en BO-val szeretnem iranyitani otthonrol az irodai gepemet? Az is illegallis? Ugyanis a fenti program erre valo, mas kerdes hogy egyesek (tucathekkerek) masra hasznaljak.
silanor
Nincs garantalt savszelesseg, de a 40-55k legtobbszor megvan! Kulfoldre meg 30k
a ping viszont k*rva jo
Mo-n: 2-30 kozott leterhelve max 65
kulfoldre meg 70

Azert (szerintem) ez jobb mint a kedves melyen (nagyon melyen) tisztelt MATÁV dolgai szoktak lenni...
Efreet
TvNet siman a rulez 😊 200Kbyte le 60KByte fel, forgalomkorlat nincs, igaz a ping nem mindig szuper, dehat 😊)))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lord
Jaja 😊))) Szia Silanor 😊))

silanor
Egyet elfelejtenek megemliteni. A chello-nal is van korlat. Nem forgalmi, hanem savszel. Az pedig 512/128 ami max. 60k le es 16k fel. De inkabb maradjon igy minthogy forgalmi korlat legyen rajta. Brrrrr

na mostmár legalább tisztázva lett minden