5
  • Alamos
    #5
    Hm, árlista?
    Hát azzal kapcsolatosan csak azt tudom, hogy amikor egy számítógépes cégnél valaki megjegyezte, hogy a tegnapi ... újságban ennyit írnak, akkor az eladók szóltak neki, hogy ők nem adtak ki árlistát az újságnak, nem is kérték, hogy reklámozzák őket. Azonkívül naponta változnak az árak. A manusz reakciója persze őrjöngés volt, hogy nem volt elég pénze arra, amit venni kívánt.
    Csak ennyit erről. Szóval ha árlistát újságban, vagy valami reklámként látsz, akkor nehogy beugorj neki, mert nem is biztos, hogy az a cég kért reklámot.
  • Atis
    #4
    Az árlistás árakat a hajára kenheti az ember. Annyiért olyan sosincs.
  • Alamos
    #2
    Írható CD:
    80-as Platinum CD-k ÁFA-san 165 Ft-ért (darabja). Csak úgy a múlt héten. Amúgy meg több boltban is épp nem tudom mi volt, de 74 perceset nem tudtak 1 darabot se adni.
    Nem volt kedvezmény számomra, bár 10-es csomagot vettem. Engem meg is lepett hogy ilyen olcsó volt, és attól féltem, hogy tok nélküli, de tévednem kellett. Kellemes csalódás volt. Egyetleny hátránya volt eddig a lemeznek az, hogy nem volt hozzá semmi papír, amire lehetne írni, de szerintem ez nem vészes. Az írási sebesség, amit bír az az 1x-16x tartományban. Én nem probáltam ki nagy sebességen, de alacsonyon biztosan jól működik, és hibásról sem tudok.
  • kowajano
    #1
    ATI RADEON termékcsalád tagjai: 32MB DDR (OEM 2év gar./dobozos 5év gar.) 28,5/55e; 32MB SDRAM 34,5e,

    hát én azt 28,5E ft megkérdöjelezném egy RAdeon 32mb DDR esért, nehogy már olcsobb legyen mint a SDramos. a másik én kérdeztem pár helyet az egyik 46E ft akarták adni a ddr est a Mistralnál meg 53E ft ért brutto ráadásul az OEMet