Kaland Játék Kockázat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
Kár hogy annyira nem tudok angolul, de én örülnék az ilyen akcióknak.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Bocs, visszaolvastam, és mindent megtaláltam! Vegyétek úgy hogy nem írtam semmit!
Na, bocs hogy így közbekotnyeleskedek, de akkor az itt jelölt játékkönyvek között (ffgamebooks) vannak olyanok, amelyek még nem jelentek meg magyarul , és mostanában írták õket? Lesz fordítás?

Halihó!

Szeretném megcsinálni magyarul a Visszatérés a Tûzhegybe KJK könyvet.
Szerkesztés, képek nem gond.
Ám én nem tudok jól angulul.

Szeretném kérdezni, hogy akit érdekelne, és tud jól angolul, és szeretne segiteni forditásban, az jelentkezzen e-mailben.
[email protected]

Ha kell a könyv szövegét beszkennelem, és elküldöm a szöveget.

Bármi más észrevételt is szivesen várok!

runner
Haliho.

Ahogy már Louis Cyphre irta, letölthetõ az oldalamról A Sárkány Szeme könyv, amit Deathangel irt.
Régebben már irtam, hogy 2 uj könyvet is irtak a szerzõk, ezek egyike a Sárkány Szeme. Köszönet a forditásért.

Már azota 3. könyv is megjelent, ami uj (igaz nálunk csak a régiek fele jelent meg).

Szóval ha lenne aki forditana könyvet (jó angolból), akkor a képeket, meg a könyvszerkesztést átvállalnám.

ffgamebooks

üdv.
runner
Molnibalage
Ilyenekkel kezdõdött RPG-s életutam. A régi könyveknek volt hangulata és már '95 táján sem lehetett az IGAZI régiekhez hozzájutni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na, miket nem talál az ember:

A Sárkány Szeme

PSN ID: Lord_Mortanius

Én is sokat gondolkoztam, hogy miért kell a 40-re lapozni. Valamint Kharéban sem értettem, hogyan kell kiszámolni a pap feladványát.

Esrohnoil
Az árulót úgy tudod leleplezni, h. az áruló nevét visszafelé elolvasod...
Persze ehhez nem árt némi angol tudás sem. Sajnos a fordító nem figyelt erre az apróságra. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hihh... régen hogy szerettem a lapozgatós könyveket...
15 van belõle...

párszor láttam antikváriumban eladókat... igaz elég retek állapotban voltak, szóval inkább otthagytam...

mondjuk 2 kötet érdekelne...

Shamutanti dombok
Királyok koronája

a Kharé-t + a 7 sárkánykígyót kéne kiegészítenem!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Pusztítás maszkjai.. ez az. Tegnap akartam írni, csak hát nem engedte, mert le kell telnie a 24 órának. Én is gyûjtöttem ezeket a könyveket, van vagy 25-30 belõlük. Csináltam térképet mindegyikrõl, hogy legyen.. Elvileg azt is tudtam, hogy hogyan jött ki a 40-es, de már halvány gõzöm sincs róla.:) De igazából ezt akartam:
http://www.gportal.hu/portal/darkfighters-clan/
Már nem emlékszem konrkét útvonalra, nagyon régen játszottam ezekkel, de persze féltve õrzöm õket. A Vértengerek egyébként több útvonalon is lehetséges, és elég sokat lehet kaszálni a jó pénzért eladott rabszolgákkal is.

A Pusztítás Maszkjai viszont örök rejtély számomra is (talán a magyar kiadás hibája?), de a mai napig tudom én is, hogy a 40-re kell lapozni :)
Pusztítás maszkjai!
Tudod hogy hol, illetve honnét lehet megtudni, hogy az áruló miatt a végén a 40 -re kell lapoznod? Én nem jöttem rá!

A vértengereknél az útvonaladra nem emlékszel? Persze csak úgy nagyjából kábéra?
"Továbbá! Vértengerek! A szükséges aranyat nem lehet összeszedni szerintem sehogy. Túl sok kell ahhoz, hogy a végén még meg is felezd, de kalandnak olvasni nagyon jó!!!"

Össze lehet, nekem annak idején sikerült csalás nélkül.
Sziasztok!

Kaland játék kockázat ( nem kaland játék varázslat ) címû könyvbõl van 15 db-om. Nem eladók! Régen gyûjtöttemõket!

Az egyiket nem tudtam végigvinni normálisan, mert szerintem hibás! Most hirtelen nem tudom mi a címe, csak hogy sárga a hátulja, és a biztos kezû Kevin kovács meghal az elején. Mindegy, a címét majd megnézem! Olvasta valaki?

Továbbá! Vértengerek! A szükséges aranyat nem lehet összeszedni szerintem sehogy. Túl sok kell ahhoz, hogy a végén még meg is felezd, de kalandnak olvasni nagyon jó!!!

Még utánnanézek a címeknek meg a listámnak.
Én csak kaland játék kockázattal foglalkoztam, de azokat szinte kívülrõl ismertem!

Valaki benne van még a dologban?
Üdv!!!
Találtam egy jó pénzkereseti lehetõséget. Ez tényleg nagyszerû. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különbözõ fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérõ nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam errõl a lehetõségrõl. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklõdjetek az alábbi e-mailcen. Ott ellátnak elegendõ információkkal.
[email protected]
Hi,

Keresem KJK-ból : Tolvajok Városa ,Végzet Erdeje, Titán

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Yulcsa
Sziasztok! Ha valakinek lenne esetleg Tök(él)etlen katona könyve eladó 500 Ft körüli áron, légyszi írjon erre a mail címre! [email protected]
Elõre is köszi!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kérnék egy listát melyek vannak még a birtokodban.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Antikváriumokban talán. De én inkább vaterán hirdetném meg minimáláron. De egyébként meg szerintem ha leruccansz Pestre ott többet is adnának értük, fõleg a Silverland. Hogy aztán 1590-ért értékesíteni tudja darabját. :D Szerintem 6-700 Ft elég szép summa. Amit egy gagyi antiktól kapnál az max. 2-400 Ft/db.
Casper007
Nekem is van pá régi darabom, de megválnék tõlük. Nem tud valai olyan miskolci helyet, ahol ezt megtehetem?

Hello World!

Esrohnoil
500-ért egész jók. Kívülrõl jó állapotúak.
Ha vkinek nincsenek meg, és belül is ilyen kíméltek, akkor tényleg megéri.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok!

Eladók a következõ Kaland Játék Kockázat illetve más lapozgatós könyvek: (részletes állapotleírást, képeket és esetleges újabb könyveket itt találsz: http://kjk.tx.hu , érdeklõdni a [email protected] címen lehet.)

Egyben vagy darabonként is eladók, az áruk 500Ft/db, kivéve ahol írom hogy ettõl eltér.

Csere is érdekel, fõleg játékokra/akciófigurákra a 80-as 90-es évekbõl, pontos listát e-mailben tudok küldeni. (Ilyesmit vásárolnék is!)

Kaland Játék Kockázat:
-Bajnokok próbája
-Gyíkkirály szigete
-Halállabirintus
-Skorpiók mocsara
-Tûzhegy varázslója
-Hóboszorkány Barlangjai FÉLRETÉVE
-Országút Harcosa
-Szamuráj Kardja

Kaland Játék Varázslat:
-Kharé, a csapdák kikötõvárosa

Akció and Kaland:
-Vietnami tombolás

Csillagpróba - Hogyan lehetsz ûrmester:
-Az elvarázsolt ür-kastély

Western-kalandjáték:
-A rettegés városa

Kalandjáték:
-A sárkányvár titka

Nyomkeresõ Angol-Magyar játékkönyv:
-Rettegés a negyedik dimenzióban

Nintendo Játék Az Erõvel - Super Mario Bros. Kalandjai
-A Nyúlkirály

Regények:
-Harc az Éj Kövéért (Jeffrey Stone) 400 Ft
-Az Éj Kardja (Jeffrey Stone) 400 Ft
-Az Éj Istene (Jeffrey Stone) 400 Ft
-Conan, a bosszúálló (Robert E Howard) 400 Ft
-Árnykirályok (Robert E Howard) 400 Ft
-STAR WARS- Baljós árnyak 800 Ft
-STAR WARS - Erõpróba 600 Ft

További info.: http://kjk.tx.hu vagy [email protected] !

Köszönöm a fgyelmet!
elkezdtem írni egy játékkönyv-készítõ programot, örömmel veszek minden észrevételt/tapasztalatot :)
lapper

MSN: doc - kukac - coder - pont - hu

Szomorú vagyok, hogy nálunk nem jellennek már meg a Kaland Játék Kockázat kötetetek. Pedig lenne még jopár régi, amit kiadhatnának.
Föleg, hogy ujra kiadták öket külföldön.
Ráadásul 2 Új kötet is megjelent, miota 10 éve abbamaradt.
EYE OF THE DRAGON és BLOODBONES
Szoval elkeseritõ...<#szomoru1>...talán még azért egyszer eljön az idejük...

runner
kjk.extra.hu
Üdv Mindenkinek !

Fogyogatnak a KJK Könyvek de még mindíg vannak 400 ft/db áron a következõk:

- BAJNOKOK PRÓBÁJA
- A RÉMÜLET ÚTVESZTÕJE
- A PUSZTULÁS MASZKJAI
- AZ ORSZÁGÚT HARCOSA
- A TÛZHEGY VARÁZSLÓJA
- HALÁLLABIRINTUS
- GYÍKKIRÁLY SZIGETE
akit érdekel hívjon bátran a 06/30/9/939-865 telefonon.
Sziasztok!

Eladók a következõ Kaland Játék Kockázat illetve más lapozgatós könyvek: (részletes állapotleírást, képeket vagy esetleges újabb könyveket itt találsz: http://kjk.tx.hu , érdeklõdni a [email protected] címen lehet.)

Egyben vagy darabonként is eladók, az áruk 500Ft/db, kivéve ahol írom h kevesebb.

Csere is érdekel, fõleg játékokra/akciófigurákra a 80-as 90-es évekbõl, pontos listát e-mailben tudok küldeni. (Ilyesmit vásárolnék is!)

Kaland Játék Kockázat:

-Bajnokok próbája
-Skorpiók mocsara
-Tûzhegy varázslója
-Káosz fellegvára
-Szamuráj Kardja
-Gyíkkirály szigete
-Halállabirintus
-Haláltalizmán
-Országút harcosa

Kaland Játék Varázslat (Steve Jackson 4 kötetes sorozata):
-Kharé, a csapdák kikötõvárosa

Harcos Képzelet:
-Lidérccsapás
-Viharûzõk
-A nagy féregfutam
-Küzdelem az éj könyvéért
-Sötét herceg
-Mágustorony
-Acélkorona

További lapozgatós könyvek: könyvek címe (zárójelben a sorozat neve)
-Vietnami tomblás (Akció & Kaland)
-Sziklatorony (Angus Dewer)
-Csillagpróba - Hogyan lehetsz ûrmester?
-Super Mario Bros kalandjai - A nyúlkirály (Nintendo - Játék az erõvel)
-A rettegés Városa (Western Kalandjáték)
-A sárkány háborúja (Fantasy kalandjáték)

"Sima" (tehát nem lapzgatós) regények: (300Ft/db)
Jeffrey stone:
-Látogató a sötétségbõl
-Az éj istene
John C + Jeffrey S:
-Az éj káosza (paródia)

További info.: http://kjk.tx.hu vagy [email protected] !

Köszönöm a fgyelmet!
Üdv Mindenkinek !

Örömmel értesítek mindenkit hogy ujra vannak eladó lapozgatós könyveim 400 ft/db.

Tel: 06/30/9/939-865

- Ian Livingstone A RÉMÜLET úTVESZTÕJE

- Ian Livingstone HALÁLLABIRINTUS

- Ian Livingstone A GYÍKKIRÁLY SZIGETE

- Ian Livingstone AZ ORSZÁGÚT HARCOSA

- Ian Livingstone A HÓBOSZORKÁNY BARLANGJAI

- Ian Livingstone BAJNOKOK PRÓBÁJA

- Steve Jakson & Ian Livingstone A SZAMURÁJ KARDJA

- Steve Jakson & Ian Livingstone A TÛZHEGY VARÁZSLÓJA

- Steve Jakson & Ian Livingstone A HALÁLTALIZMÁN

- Steve Jakson & Ian Livingstone A PUSZTULÁS MASZKJAI

- Steve Jakson & Ian Livingstone A VÉRTENGEREK

- Steve Jakson & Ian Livingstone A SKORPIÓK MOCSARA

- Steve Jakson AZ ELÁTKOZOTT HÁZ

- Steve Jakson A KÁOSZ FELLEGVÁRA

- Steve Jakson KHARÉ A CSAPDÁK KIKÖTÕVÁROSA

- Robert Knight & Jeffrey Stone KÜZDELEM AZ ÉJ KÖVÉÉRT

- Joe Dever & Gary Chlak Magányos Farkas
Udv. mindenkinek!
Nekem lenne 3 db KJK konyvem(A tuzhegy varazsloja,Az elatkozott haz es a Lopakodo lelkek.) amit elcserelnek(KJK konyvre),legvegso esetben eladnam.
Cserenek szoba johet:A vegzet erdeje,A halaltalizman es skorpiok mocsara..vagy esetleg a cherubion kiado ilyen konyvei kozul valamelyik..
Ha erdekel valakit a dolog irjon erre a cimre:[email protected]
Koszi a figyelmet.
Esrohnoil
Munchkin mondd neked vmit? :)

vah mekkora jo mar ezzel fogok jatszani egesz este :D htx

BUDA > miskolc.

imádom a kjk könyveket, lefordíttatni és kiadatni az összeset ami nem jelent meg magyarországon, plusz a megjelenteket is újra, hiba nélkül, a királyok koronájánál pedig normális varázslással, az körülbelül szerintetek mennyibe kerülhet?
ami nekem még nagyon tetszett, a http://vizor.uw.hu/ -n van egy könyv, a halállabirintus jól megcsinálva úgy hogy a számítógép dob a kockákkal, zenével, szép képekkel
S. J. megcsinálta a saját szerepjáték rendszerét GURPS néven. Szerintem ebbõl és az ehhez kiadott temérdek kiegészítõbõl éldegél.
http://www.sjgames.com/

Livingstone is ezen a téren mozog.

Mi van Steve Jacksonnal és Ian Livingstonennal? Mit csinálnak jelenleg? Egyik a nevét adta a deathrap dungeonhoz. Lehet tudni valamit róluk?
Esrohnoil
A "Menekülés a sötétségbõl" c. könyvnek sosem jelentek meg magyarul a folytatásai?

e-mail címem [email protected] tel 30-683-1423
Eladom az alábbi könyveimet egyben az összeset 14.000 FT.-ért.

A könyvek állapota közepes de játszhatóak, a kalandlapok üresek.

KALAND JÁTÉK VARÁZSLAT: A shamutanti dombok, Kharé a csapdák kikötõvárosa, A hét kígyó,A királyok koronája.

FANTÁZIA HARCOS: ür-orgyilkos, a ketheri maffia, amélység rabszolgái, robot kommandó, égi fejedelem, találkozás F.E.A.R-rel, csillaghajó, csillagközi fejvadász, lopakodó lelkek, a halál seregei

KALAND JÁTÉK PARÓDIA: tök(él)etlen katona 1-2

HARCOS KÉPZELET: küzdelem az éj kardjáért,küzdelem az éj könyvéért,a sötétség gyürüje, dimenziók bajnoka,árnyékvilág, lidérccsapás, a fenevad nyomában, monarakh titka, kriptaszökevény

KALAND JÁTÉK KOCKÁZAT:a tüzhegy varázslója, a rémület útvesztõje, a vértengerek, a skorpiók mocsara, az országút harcosa, a végzet erdeje, a pusztítás maszkjai, a szamuráj kardja, menekülés a sötétségbõl.
Penya
Maaaaaar megvannak azok is :)

Most az a tervem hogy az amazonrol megrendelem az eredetieket is <#ravasz1><#vigyor>

BBird
Akkor mégsincs meg mind... :-)
A gond az, hogy az új részek Ian és Steve bácsitól nem akarnak nagyon bejönni kis hazánkba, ahogy észrevettem. :-(
Penya
Nade keresem meg a KJV sorozatbol a Kiaroly koronajat es a 7 sarkanykigyot, tovabba a tok(el)etlen katona 1-2 -t!

Penya
Vegre megvan az OSSZES konyv! muhahaha. Bar eleg sokba volt mindent osszevetve. de van amibol 5-6 darab is van mar :)

Penya
Nekem meg sose sikerult :)

a varázsló kriptáját sikerült egyátalán már valakinek csalás (újradobok ha rossz az ügyességem, életerõm szerencsém) nélkül végigvinnie? egyszerûen a tökéletes úton is nagyon kicsi a túlélés esélye, 10 vagy az alatti ügyességgel meg kb 0.
Mejdnem az elsö ilyen könyvem volt. A haverokkal játszottuk még középsuliban. Csak aztán az egyiküknek adtam... :o(
Így visszaemlékezve igencsak jó történet volt

Yang: Skandi- senior shao wari

Penya
Hat, sajna...

szamuráj kardja érdekelne, de Szlovákiában lakom. Nehezen tudnánk megbeszélni

Penya
Az Elátkozott Ház

A Haláltalizmán

A Pusztítás Maszkjai

A Rémület Útvesztõje

A Tolvajok Városa

Ezeket a konyveket keresem ketsegbeesve. :) Lehet valasztani a listambol vagy pedig penz...

Penya
Ime a listam

Bajnokok Próbája 2db
--Az Elátkozott Ház
A Gyíkkirály Szigete 2db (De gyakrolatilag 1 mert egyik pedany hibas)
Halállabirintus 2db (1ik eleje picit szakadt)
--A Haláltalizmán
A Hóboszorkány B.jai 2db
A Káosz Fellegvára 2db
Az Országút Harcosa 2db
--A Pusztítás Maszkjai
--A Rémület Útvesztõje
A Skorpiók Mocsara 1db
A Szamuraj Kardja 2db
--A Tolvajok Városa
A Tûzhegy Varázslója 2db
A Varázsló Kriptája 1db
A Végzet Erdeje 1db
A Vértengerek 1db

Egyertelmu szerintem. Aki akar velem tradelni irjon!

horpeti
köcce :)

De nemmindha pesti lenné k... :o))