20
-
#20 Ebből is láccik, hogy amerikát nem az elnök irányítja hanem a gazdag/pénzes zsidók, ahogy ezek irányítják sajna ezt a rohadt világot is, nemhiába 1 átlag amcsi állampolgár akkor foglalkozik a politikával amikor szavazni kell osztcsááá, mert ők is tudják azt amit feljebb leírtam, ja és maga a hír 1általán nem lepett meg... -
Andris #19 Én is rá szavaznék, ha amerikai lennék, és jelöltetné magát. -
kozozo #14 Bálint hozzászólását kiegészítve:
Láttad már pl. a SuSe Linux 7.0-t?
Tisztán grafikusan fel lehet installálni (mint a PiciPuha :)), a mountolás pedig KDE alatt egyetlen kattintás. Persze a két rendszer filozófiája teljesen más. A linux nem sóz rád 1 GB-nyi, számodra esetleg tök felesleges fájlt, viszont elvárja, hogy Te mond meg, mire van szükséged.
A Win népszerűsége annak köszönhető, hogy sok program van rá, de ez a közeljövőben gyökeresen megváltoz(hat/ik), l. Kylix. Billy fél is rendesen, nem véletlen, hogy a linux a No. 1 közellenség. -
#4 Azt el kell ismerni hogy Bill Gates remek vezeto, es ezt nem szabad osszekeverni a cege altal eloallitott szoftverek megbizhatosagaval. Az amerikaiak azt latjak, hogy az altala vezetett "birodalom" viragzik, novekszik, es termeszetes modon szeretnek, ha az orszaguk is ilyen lenne. Felig-meddig meg is ertem ezert oket, de jaj lenne nekunk (nem amerikaiaknak), ha egy ilyen elnoke lenne az USA-nak! -
#3 Na nehogy má'!