7
Konkréte keresek ehehz egy szimpla CD-író progit.
  • Gab
    #7
    Hm.. majd megfontolom a magyarítást, addig is: volt vele néhány crash -> a CRWin -nel meg nem ;-). Amúgy én utóbbival jobban boldogulok :-)).
  • Addam
    #6
    elsodleges szenvedonek :) (primary slave), de ugyis csak nérot használok, cdrwintol nem esek hannyatt, mer qrvabonyolult a nerohoz képest, meg nem is tud tobbet....
  • Gab
    #5
    Megoldottam: SP1 magyar a win2k alá :-). ( érdekes, hogy 1* már ezzel sikerült megcsinálnom: de flejtek... ). Szóval CRWin mükx megint és a Nero is.
    Addam: hova kötötted be?
  • Gab
    #4
    Megoldottam: SP1 magyar a win2k alá :-). ( érdekes, hogy 1* már ezzel sikerült megcsinálnom: de flejtek... ). Szóval CRWin mükx megint és a Nero is.
  • Addam
    #3
    win 2000 nekem még sima cd meghajtoként se ismerte fel a teacet...
  • Addam
    #2
    nekem is ilyen irom van, az alapbol hozzáadott cdrwin 3.7 nem ismerte fel, a 3.8 meg nem irt vele, egyedul a nero 5.x el megy. De cdrwin nem az kimondottan otthoni cd iro progi. Ja igen, nerohoz toltsél le magyaritást is, akkor biztos konnyebben boldogulsz vele.
  • Gab
    #1
    Na ez elég hülye helyzet, mert eddig nekem müködött a CDRWin 3.8a ( vagy e -.- ) progi a win2k alatt a fenti hardverrel. Viszont olyan túlcsordulást csináltam a vinyómon, hogy minden adat elveszett róla ( nem kérek ehhez tanácsokat, kösz ). A tanácsot ahhoz kérem, hogy szerintetek miért nem tudok vele ismét írni???
    EgyébSt:
    * A TEAC honlapján lévő adat: a M$ drivere jó, ezért ők nem adnak +ba ( gondolom azt is ők csinálták : logikus );
    * CDRwin 3.8d -t is letöltöttem ( a 4.0 bétát még nem ), de azzal sem akarózik neki felismerni az írót / tehát indításkor nem találja : pedig MASTER és a vezetéken is 1edül csücsül (!) /;
    * Nero Burning Rom 5.0: ez nem egy mai CD -n volt rajta, de kapásból felismerte és ír is vele ( elvileg, bár az ISO -khoz nem értek: ha nemtok' / idő itt /, akkor valaki csináljon nekem ez ügyben egy fórumot, thanx. Tehát ezzel írtam ( drag & drop -> burning / gondolom ennyi + finalize bejelölés + CD ki-be / ) = nem olvasható.

    A segítség nem észveszelytő sűrgősségű kérés, ezért kérek mindenkeyt, hogy fontolja meg a beírt segítség értelmét és valódiságát. Nagyon köszi emberek.

    UI: szóval már 1* működött CDRWin 3.8a vagy e mellett ( nemtom' melyik volt )!! De most csak win2k rendszerem van a gépen ( előtte volt 98 is, talán abban talált valami driver -t? ).