16
21980 Ft-ért (+áfa) LG 4x4x32 írót?
-
Failure #16 Egyáltalán nem zavart a "hablatyolásod, köszi a fáradtságot... -
Eustace #12 Feltettem.
Azota probalkoztam az irogatassal, es rajottem, hogy ha a Neroban bekapcsolom a Multisession-t, akkor altalaban megcsinalja a cd-ket. Meg egy kis probalkozas a DAO-val, es mukodik.
De hogy ennek mi koze van a 8-szoros irashoz, arrol fogalmam sincs.
Lenne egy keresem mindenkihez: Ha legkozelebb ir vki cd-t, akkor lecci Neroval probaljatok (a legujabb 5.0.4.4), es allitsatok be, hogy no multisession, es disc at once, es 8x irasi sebesseg. Ha mukodik akkor lecci irjatok meg a cd lemez tipusat.
Elore is sok-sok koszonet! -
Eustace #10 fleti: Le kell tolteni az LG-8080B-hez a firmware-t, at kell irni benne par byte-ot (lasd: http://www.cdrinfo.com/old-news/december_2000.shtml), es azzal kell frissiteni. 4x-esre ugy lehet visszaterni, hogy az LG-8083B-hez tartozo firmware-vel kell frissiteni.
A nagy erdeklodesre valo tekintettel a firmware-ket _jovo hettol_ (marc. 20) letolthetitek a kov. cimrol is: www.jaisz.hu/~t98ana/lg
Nekem eddig csak a Philips Multi Purpose 80 perces cdket irta meg 8-szorosan, a tobbit kidobta Track following error-ral a Nero. Az uj firmwareval nem is irja meg oket, csak ha visszafrissitettem 4-szeresre (konkretan a cdk tipusai: TDK (zöld) 74 perces, Philips Silver Premium 74 perces).
Van valami otletetek, hogy mi lehet a bibi?
N: Miert pont Eusta_n_ce? -
amok #6 A cikkben vannak linkek a firmware-ekre is. -
Eustace #3 Megvettem az irot. Frissitettem a firmware-jet. Azota 8-szorosan irok :)
Ha valakinek kell, akkor irjon egy mail-t. -
Eustace #1 Sziasztok!
Most készülök megvenni életem első CD íróját, és a minap láttam az egyik bedobott reklámújság hátulján, hogy a MOD-ban adnak nettó 21980 Ft-ért (bruttó 27475 Ft) LG 4x4x32 írót. Szerintem ez a LG-8083B típus, bár még nem kérdeztem meg. A http://www.cdrinfo.com/old-news/december_2000.shtml címen azt írják, hogy fel lehet "tuningolni" 8-szoros irásra egy firmware frissítéssel. Próbálta már valaki?
Mellesleg mik a tapasztalatok vele? Van itt valaki, akinek ilyenje van?