Counter Strike Online playing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-4 ezer forint körüli áron Obinetes Counter Strike (Source is)
bérelhetõ!!!!
Akit érdekel, írjon a címemre...
Az aktuális verzió 1.6...
És természetesen eredeti cdkey kell...
Counter-Strike 1.5 van nekem. Vettem még anno egy Half-life CD-t de aztán valahova eltûnt úgyhogy most nincs CD kulcsom, így nem tudok játszani neten 😞
Ha egy haveromtól kérek CD kulcsot és megbeszéljük hogy amikor õ nem játszik én hagy használhassam akkor ezt a kulcsot hogy tudom beírni a registrybe vagy hova? mert fel akarok lépni egy serverre ehol kér kulcsot és kiírja hogy érvénytelen CD kulcs de nem tudom megváltoztatni vagy valami úgyhogy kilépek 😞
Légyszi segítsetek! hol tudnám átírni a CD kulcsot? És esetleg adna valaki egyet?
Elõre is köszi!
bye
Youth
Mondjuk volt tegnapelõtt egy gyerek aki belémeresztett egy egész M4A1 tárat, ez még nem lenne furcsa de Teammate volt... lehet hogy emiatt?😊
Keruld a CS-SC servereket. 😊
All Your Babes Are Belong To Us
Elore is koszi.
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
THNX
Az a különbség, hogy a 7110 patch, az az 7.1-est upgrade-eli 1.0-ásra, az 1.0 full, meg simán a HL-re mehet fel, mert az ugye már a full!
Fegyvert tuti a kezdõ helyen akarsz venni? Mert tsak ott lehet! A kép bal oldalán ott kell lennie egy kis kosárnak, na akkor lehet venni fegyvert!
A 700-as ping az tsak a Turok elírása lehet, vagy bug, mert olyan pinggel te az életetbe nem szaladgálsz, de még nem is tudsz jáccani! CS-nél olyan 200-as pinggel már lehet jáccani kissebb lagokkal! Nekem 40-50 szokott lenni, ugy meg már egyenesen tökéletes!
Jah, a Half Life 1.1.0.6-os patch is megjelent már!
Letöltési helyként ha patch meg érdekességek kellenek, akkor mindenképpen a Counter Strike HQ-ot ajánlom. Ha meg map-ok kellenek, akkor meg a www.cshu.net-re menjetek!
Üdv all:
LYONESS - Your Cashback Company
Thx -=
én megadtam egy cd-keyt, de nem csak én használom, ezért nem mindig tudok játszani, mert egy cd-key-vel csak egy ember játszhat egyszerre.
a kérdésem az, hogy hol tudom átállítani egy másik cd-keyre, amit generatorral csinálok magamnak?
-=
mert nemvágom mi az hogy 71. es -t a 1.0 ásra updatálo? visszafele fejlõdünk vagy mivan?
CSOCSO - nézz fel a klánoldalunkra, ottis van pár MapPack a cím: cs-saints.ini.hu
Steam: [HUN]Feriggno