17
Analog video digitalizálás
-
Predatorrr #17 Avi splitter
Mpeg splitter
Vagy bármilyen splitter, attól függ milyen codecről van szó! -
#16 milyen progit kell használni? -
#15 s melyik programmal lehet videóban vágni?(cut) -
#14 emésztgemet=emésztgetem sry:) -
#13 huh nagyon köszi!!:) még emésztgemet kicsit amit írtál:) -
#12 Gondolom analog jelforrásból vennél fel, nem érdemes olyan formában felvenni, amiben tárolni is akarod később. Érdemes felvenni pl. MPEG-2, és a legmagasabb bitráta amit be lehet állítani = 10Mbit körül, és a felbontás se 352x legyen hanem 720x576.
Ha felvetted a videót, akkor egy lineáris editáló / tömörítő programmal a végleges formátumba mentheted ( Virtualdub, TMPegenc (( DVD hez utóbbit ajánlom)) ). A végleges forma elnyeréséhez jó hogyha többmenetes tömörítést használsz, különben nem lesz normális a minősége.
Kimenet lehet: 720x576, ( attól függ hány órányi anyagot akarsz kiírni lemezre 3-4-5-6 MBit) 5 Mbit, 2 pass, MPEG-2
Punker: rakd át a HW ba! -
#11 van valakinek USB-s doboza? -
#10 hi! milyen formátumba mentsem el a digitalizált filmet? van MPEG-1, MPEG-2, VCD NTSC, VCD PAL, DVD NTSC, DCD PAL, Windows Media Video, Uncomressed AVI. jah és olyan formátumban szeretném elmenteni, amit lehet olyan asztali dvd lejátszóval lejátszani, ami .avi-t nem tud. elöre is thx válaszaitokat! -
OccsE #9 kozben meglett a hiba. a hang kodolasnal alapbol PCM-et ajanlott fel es ez valamiert nem ment...
KOSZI! -
Vlala #8 Nézz be a hangbeállításaidba, ha minden igaz, a hangrögzítés alapértelmezett eszköze vagy el van némítva, vagy át van állítva.
Line in-nek kell lennie, ha jól tévedek :-) -
Vlala #7 újabb kamikon már van digitálkimenet, asszem.. a Hi8-asokon már van, de a tévékártya tlnyleg mindent megold. 10000 alatt már lehet kapni. -
OccsE #6 marmint a kerdest???
legyszi ird a linket ahol lesz a kerdes.
koszi -
#5 átrakom a TV fórumba -
OccsE #4 nekem sikerult osszehozni a kepet a virtualdubbal,de a hangot nem tudom felvenni. csatlakoztatva van a hangkartyahoz, hallom is a fulhalgatoban de a felvevo nem "hallja", nem vesz fel semmi hangot :( -
dorevi #1 Emberi áron mit javasoltok analog video-anyag digitalizálására?