22
Hát izé a fenti, nos caesartól napjainkig
  • Sampras
    hali all!

Most jelent meg hasonlo cimmel egy jatek, de mintha a 6 evvel ezelottinek latom. Erti ezt valaki???
  • Tigerson
    vkinek megvan a teljes magyarítása?
  • CaviaR
    Wictor: Ment egy mail!
  • Hóhér
    Ki tudja, hogy lehet fegyvert adni a katonáknak? Amikor kivezényelem őket, kövekkel dobálóznak és semmi felszerelésük nincs...
  • Hóhér
    Az nem olyan lassú ,de igazán a játéktól függ az idő.
    Egyébként a lekaptam a zeust kb 20 perc alatt.Elég yó a game;tetszik.
    (Olyasmi mint a Pharao)
  • skorpio7
    Ripp. a ripped-nek a rövidítése.Magyarul "felszakított,feltépett,felrepesztett , de leginkább feltört" játékok at nevezik így.Kiveszik esetleg belőle( persze nem mindegyikből)a sallangot ( zene, movie ) és csak maga a "nyers" játék marad.
    Ez persze nem egy cd nagyságú és közel ugyanazt kapod , mintha cd-s, full lenne.
    Nos , ami a letöltést illeti ,nekem ugyan csak broadband-em van , de bármelyik játék lejön 1 vagy 1,5 óra alatt .
    Pl.:A Battle for Naboo 22*2.8 MB-ból áll , ami kb.25 perc alatt volt lenn.
    Ez lassú ?!?
    Ha esetleg pedig nem lennél tisztában , hogy mi a broadband , akkor látogasd meg a Hírek - Chello és Broadband - -ról szóló cikkeit.
    Jó tanulmányozást kívánok ! :))
  • skorpio7
    Igen ?
    A "kalózom"-tól már én is megvehettem volna réges régen , de minek ilyenre pénzt költeni ?!?
    És ha játszottál vele és meguntad , akkor mit csinálsz a CD-vel ?
    Csak az animációk miatt nem költök ilyen játékra.Inkább a ripp. és ha meguntam csak "nyomok"egy Delete-t. :))
    Na csá !

• skorpio7
    Csak arról van szó , hogy egynémely külföldi sit-on így próbálják elrejteni a programfile-okat az "illetéktelen" szemek elől.
    Ezért az egyes darabok kiterjesztéseit jpg-re nevezik át.Neked kell újra átnevezni az eredeti kiterjesztésre , hogy ki bírd csomagolni.
    Csak erről volt szó.
  • Hóhér
    OK Megkaptam!
  • skorpio7
    Hóhér !
    Küldtem a címet !
    Csá !
  • Hóhér
    Nyomhatjátok a címet!
  • skorpio7
    Az egyik külföldi site-ról most töltöttem le.
    Ha valakit érdekel a játék , akkor írjon egy e- mail-t nekem .
    Még annyi , hogy a jpg kiterjesztést majd zip-re kell átnevezni.
    Itt a fórumban is lehet jelezni az érdeklődést a játék iránt és akkor majd én küldök e-mailt "neked".
    Siessetek , mert gyorsan törölhetik !!!

• Tommy
    Nagyon tetszik a game, remélem jó és tetsző lesz ez másoknak is.
    Na csá! És írjatok