22
Hát izé a fenti, nos caesartól napjainkig
-
Sampras #22 hali all!
Most jelent meg hasonlo cimmel egy jatek, de mintha a 6 evvel ezelottinek latom. Erti ezt valaki??? -
Tigerson #21 vkinek megvan a teljes magyarítása? -
#19 Wictor: Ment egy mail! -
Hóhér #17 Ki tudja, hogy lehet fegyvert adni a katonáknak? Amikor kivezényelem őket, kövekkel dobálóznak és semmi felszerelésük nincs... -
Hóhér #15 Az nem olyan lassú ,de igazán a játéktól függ az idő.
Egyébként a lekaptam a zeust kb 20 perc alatt.Elég yó a game;tetszik.
(Olyasmi mint a Pharao) -
#14 Ripp. a ripped-nek a rövidítése.Magyarul "felszakított,feltépett,felrepesztett , de leginkább feltört" játékok at nevezik így.Kiveszik esetleg belőle( persze nem mindegyikből)a sallangot ( zene, movie ) és csak maga a "nyers" játék marad.
Ez persze nem egy cd nagyságú és közel ugyanazt kapod , mintha cd-s, full lenne.
Nos , ami a letöltést illeti ,nekem ugyan csak broadband-em van , de bármelyik játék lejön 1 vagy 1,5 óra alatt .
Pl.:A Battle for Naboo 22*2.8 MB-ból áll , ami kb.25 perc alatt volt lenn.
Ez lassú ?!?
Ha esetleg pedig nem lennél tisztában , hogy mi a broadband , akkor látogasd meg a Hírek - Chello és Broadband - -ról szóló cikkeit.
Jó tanulmányozást kívánok ! :))
-
#12 Igen ?
A "kalózom"-tól már én is megvehettem volna réges régen , de minek ilyenre pénzt költeni ?!?
És ha játszottál vele és meguntad , akkor mit csinálsz a CD-vel ?
Csak az animációk miatt nem költök ilyen játékra.Inkább a ripp. és ha meguntam csak "nyomok"egy Delete-t. :))
Na csá !
-
#10 Csak arról van szó , hogy egynémely külföldi sit-on így próbálják elrejteni a programfile-okat az "illetéktelen" szemek elől.
Ezért az egyes darabok kiterjesztéseit jpg-re nevezik át.Neked kell újra átnevezni az eredeti kiterjesztésre , hogy ki bírd csomagolni.
Csak erről volt szó.
-
Hóhér #8 -
#7 Hóhér !
Küldtem a címet !
Csá !
-
Hóhér #5 Nyomhatjátok a címet! -
#3 Az egyik külföldi site-ról most töltöttem le.
Ha valakit érdekel a játék , akkor írjon egy e- mail-t nekem .
Még annyi , hogy a jpg kiterjesztést majd zip-re kell átnevezni.
Itt a fórumban is lehet jelezni az érdeklődést a játék iránt és akkor majd én küldök e-mailt "neked".
Siessetek , mert gyorsan törölhetik !!!
-
Tommy #1 Nagyon tetszik a game, remélem jó és tetsző lesz ez másoknak is.
Na csá! És írjatok