118
Honnan lehet letölteni a CULTUREST????
-
#118 Piko !
Ment egy e-mail neked !
Jövőhéten remélem már , hogy többet tudok mondani.
Csá !
-
Piko #117 skorpio: sajnos nincs meg senkinek a környéken, ha meglenne már rég azon nyomulnék. -
#116 Piko !
Hidd el , hogy így van !
Erről a játékról , már csak múlt időben lehet beszélni.Nekem most ingyen !!! meglett , mert letöltöttem egy fanatikus rajongónak 4 db stratégiát ( B&W , Cossaks , Outlive , Moon Project ) és a Cultures cd-t nekem adta . :)))
Szerintem keresd fel az első ismerős kalózt és írasd le vele !
Már reménytelen a neten keresni !!!
Bármilyen elkeserítő is !
-
Piko #115 Nem hiszem el hogy nincs fenn sehol a neten. -
Piko #114 Senki sem tudjA honnan lehet leszedni a Culturest??? -
#113 fenksz -
Anee #112 kickme.to/az -
#111 freegamez4all
ennek hogy is van a címe? -
Anee #110 ISOkat....háát wagy a kickme.to/allripped vagy freegamez4all a végére -
#109 Anee:Isokat honnan szoktál letölteni??? -
Anee #108 Háát ugye van egy IPd....
leszeded mondjuk a WarFTPt vagy Servut(inkább ne nem túl biztonságos)eccerüen beállítod s az IPcímed lesz a ftpcím....
Utánna ha meg akarod nézni az enyémet vagy másét akkor mondjuk a Bulletproofot leszeded s oda beirpd az IPcímet felhnevet jelszót ha van ilyen....mész benne mint a sajátgépbe s leszeded amit akarsz -
Anee #107 hát lehet kedvet kapok hopgy feltölcsem valahova mert időm nincs hogy fogadjalak titeket -
#105 Anee:Isokat honnan szoktál letölteni??? -
Anee #104 Sks-ha nem töltök megy 4-5 tel ha töltök akkor ingadozó 2-1.0...vagy lejebb
Deusex megvan de nagyonsok Urban chaos nincs még közelembve se Monkey4 meg ISO van csak:) -
#103 Annyi az egész:
Olyan mint ha a vinyódat elvinnéd hozzá és úgy másolnátok! Na de most mindez neten keresztül folyik ami ugye jóval lassabb. Lehet ő Tajvanban is meg bárhol a világon! Szóval kiri ez az FTP! -
#102 Mit nem értesz? -
TigerSkS #100 Deus Ex-et fel tudod rakni a vinyódra v. Urban Chaost v. Monkey Island 4-et? Mennyivel lehet tölteni amúgy?Mert ha marha lassú akkor nem szóltam semmit. -
Piko #99 Anee mi az a port mónumber 21 ??? -
Anee #98 P-number 145.236.140.57, port number 21
él a szerver de gyertek mert álmos vagyok -
Anee #97 de lesz ott egy másik War................az profibb nagyobb nehezebb......szal kezdésnek az előbb említett is gyó lesz s arra a célra is amire nekünk fog kelleni -
Anee #96 Sub:lesz egy servu.rar nevü file a könyvtárba amit látni fogtok...azt lekapod-illetve aki akarja-kitömöd beállítod a jelszót felhasználóneve......átírod egy két file elérését ahova tömted s már megy is......ott lesz mindenki leszedheti majd -
#95 Én már "mindent" értek amit eddig tárgyaltatok csak azt nem hogyan lehet ilyet létrehozni???????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Anee #94 Még 1óra10perc s elindul a szerver ha nem jön közbe semmi -
Anee #93 na akkor szedd le egy FTP progit(pl Bulletproof CuteFTP..)utánna beirod a kódot,a felhasználónevet s az IPmet s már csatlakozhatsz is...kiválasztod a file s már töltheted is -
#91 THX -
#90 Köszi Anee ! :)) -
Anee #89 Sub:
Megjelent letöltési helye(rólam kívül....)a
W3.swi.hu/lamer itt music add-on is van -
#88 Nagyon még nem értek az ftp-hez , de annyit én is tudtam , ezért is mondtam , hogy meglátogatlak. -
#87 És a Settlers 4? -
Anee #86 az alapból fent van:)) -
#85 A Settlers 4 megjelent már?
Esetleg meg is van neked? -
Anee #84 semmi mivel az én gépem az én VINYÓM lesz az ftp:))) -
#83 Nekem kell a két hiányzó file a Culturesből , úgyhogy "meglátogatlak" Anee . -
Anee #82 szerencsére más nem kell senkinek:))) -
#81 Mennyi idő ennyit felpakolni FTP-re? -
Anee #80 nekem8:) -
#79 OK lehet megnézem :) -
Anee #78 ha még kellene valakinek:))akkor ma este 9!től él majd megint a gépem s már majd teljes speedel....:) -
Anee #76 NA pátok holnap 6:30 PMkor ujraéled..IP itt lesz addigra -
Anee #75 már le is ált s 20perc s kifagyott volna a rendszer