2
akarsz team tag lenni?
  • palace
    #2
    előző üzenetem lehet, hogy félreérthető volt, ezért:
    nem az eredeti oldalam alakítanám át, hanem teljesen újat csinálnék
  • palace
    #1
    én most csináltam egy mp3-as oldalt. Most még elég kezdetleges, mert egyenlőre a ,,sima" oldalam egy aloldalának szántam, és még nincs is rajta szinte semmi. De ha valakinek lenne kedve csinálni egy jó kis mp3 feltöltő teamet a swin, ill. most már freeweben, akkor az szóljon e-mailben és ha már 3-4 ember összejön, akkor már jó dolgokat lehetne csinálni. Szerintem nem egy halva született ötlet. Ha összejövünk, akkor majd csinálok, vagy csinálunk vmilyen design-t is. Azért a freewebre gondoltam, mert az elvileg korlátlan tárhelyet biztosít és oda ftp-vel lehet feltölteni, ami sokkal egyszerűbb és jobb, mint pl az extra módszere.
    Szóval, ha szerinted és jó ötlet és benne akarsz lenni, akkor küdj mailt, amibe jó lenne ha elküldenéd az ICQ számod is, mert élőben jobb lenne azért ,,megbeszélni" a dolgokat, ha nincs, akkor meg majd megbeszélünk egy időpontot és felmegyünk a treffortra!
    az oldalam
    készülj fel, hogy az mp3-as oldal amit innen tudsz majd elérni még nagyon kezdetleges és sivár, de ha összejön a team...
    by
    palace