252
TV reklámok melyektől hupililát hánysz
-
#22 nekem a hbo reklamja most a nyerö amiben azt reklamozzak hogy 0% reklam van a hbo-n :)))))))
-
#21 És a lufti gomba? -
#20 Én a Libresse reklámoktól mászom a falra!!!!!!!
De az Ambi-Pur sem volt semmi anno sok évvel ezelőtt! Éppen vacsizok, és nézem a TV-t és a bilin ülő akárki...
-
Tomcat #19 Na meg a Sprite... -
palace #17 natur: igen az a szar a medvesajtos
a ránctalanító krémek is elég szarok, reklámozzák a 25 éves csajokkal, hogy nem is ráncosak, hát még jó hogy nem, ekkora baromságot!
palace oldala -
#15 Lehet, hogy most már nem adják, de 1-2 hónappal ezelőtt volt a Chocos (vagy mi, CSOKOSZ) reklám! Mi is volt a vaker? Ja igen! "Én vagyok csokosz a ropogtató! SENKI SEM ROPOGTAT ÚGY MINT Ő!" Hát én attól beszartam. Ott most valami rímnek kellett volna lennie, vagy mi?! -
palace #8 én se kedvelem a reklámokat. a legszarabb a baba-szappané, fogkrémek, meg az új medvesajt. az beszarás, hogy mekkora idiótaság. De vannak hasznos reklámok is, itt egy példa:
palace oldala
-
frey #7 na megyek, uncsi itt, miota meghalt a lo -
frey #6 huhu lattatok, en voltam az otodik. Azert ez is nagy szo... -
frey #5 hello sks - vegre egy ember! Ember? -
frey #3 En a Chappys reklamokat utalom, mert az az ir szetter egy sznob allat. Mi jogon fikazza a bernipasztort?
Meg van meg, csak nem jut most eszembe.. -
#2 a rajzos éneklös zöldsegek...
attol idegbajt kapok...
meg a kekpisi kékvér reklamok..
na meg a idiota hudeöszinte vagyok es mindenkinek jotanacsot adok hogy ezt hasznald. -
#1 Személy szerint csak ritkán nézek tv-t(akkor is egyfajta készerüségből),de ez alatt a rövid idő alatt is találkozok olyan reklámokkal amiktől okádnom kell.Kiváncsi vagyok kinek melyik az abszolút negatív kedvenc?