29
Panonnal mar megy a cella info
-
#29 paff
-
#28 Nem értem. -
#25 :) -
#24 Nem fog válaszolni, mer egy tetü. -
#23 Csocso:te most elhatároztad hogy minden topic végén a saját nevedet akarod látni,függetlenül attól hogy érdemben vagy csak úgy hozzászólsz? -
#21 :) -
#20 hat ne tedd... -
#19 Proli gyerek nem oszt nem szoroz. -
#18 kicsivel több mint kevesebb -
#17 Hanem? Mennyi?
:) -
#16 Ja, metrókat. Meg a külföldieknek jó (legalábbis a Pannon szerint) mert pl. a Balatonon azt írja ki - ahogy tapasztaltam is - hogy Balaton, a nagyobb városokban meg B.Földvár, Siófok, stb. van kiírva. -
#15 nem hat. -
#14 És akkor aztán nem lesz titok. -
#13 Na persze,pár év múlva már egy szilikon-nőbe csomagolt telefont veszel aki mindenre hajlandó csak telefonálj is...
Így már végképp együtt fogsz élni a telefonoddal:) -
#12 de mar a metro megallokat is kiirja :) innen csak egy lepes hogy az uccaneveket is tudja. -
#11 Ne becsüld túl az átlagpannonos képességeit! -
#10 Ja igen,és úgy reklámozzák hogy ez azért jó mert ha eltévedsz legalább tudod melyik városban vagy...
Hát annyira még soha nem sikerült eltévednem hogy ne tudtam volna milyen városban is vagyok... -
#9 de meg minidg jobb hogy kiirja hol vagy mintha ugyanugy tudnak rolad mindent es te meg azt se tudod mere vagy :)) -
#8 ha a telefont 3 torony látja (ami városban nem nehéz :)) akkor kb 10centire pontosan tudják, hol van a teló... erre találta ki pl. pár gyorsétkezde, hogy ha belépsz az üzletükbe, akkor köszönt téged, meg ezzel lehet azt is megoldani, hogy moziba menve kikapcsolják a telefont... szóval tetsziknemtetszik, ez van :))) -
#7 legalabb nem erzed magad egyedul. -
#6 Pannon is megkapja anagytestvér díjat... -
#5 a pgsm.hu n levan irva reszletesen -
#3 idaig a pannon szerint györ és szfehervar, de folyamatosan fejlesztenek :)))) (jok ezek a dumak :) ) -
#2 Meg is tudják határozni. Amúgy én is meglepődtem tegnap, BP-n vettem észre. De Zalaegerszegtől Pestig - bár nem néztem a telefonomra - nem láttam ilyent Csak BP-n van, vagy máshol is? -
#1 na a mai nap vettem eszre nemtom mikortol megy :) de a lenyeg hogy a hpannon helyett budapestet ir ki a telefon nos az eredeti kerdesem az lett volna hogy ez mi a raktol lehet de ranezrtem a pgsm.hu ra azt mar tudom...
nos a kerdes jo ez nekunk? es szerintetek mi mindent tudnak mar meg a telefontarsasagok rolunk?? mert ha a varost ilyen egyseruen kiirja akor tuti hogy parszaz meteres körzetpontosan megtudjak hatarozni mere jarunk a mobilunkkal...