Metal Gear Solid-Pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"Game crashed during previous initialization, game starting software rendering mode..."
valaki tud segiteni? Vistam van es radeon kartyam ha ez szamit.
azért köszi hogy írtál ;)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
PSN ID.: Beegabor
nagyon jók a zenék meg minden
most a 2-õt nyomom de nem tudok futni a pisztolyal valaki esetleg?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nagyon elakadtam. Végignéztem az összes videót, de nem segített. Az után a rész után vagyok, ahol Ocelot és Liquid bent vannak a Metal Gear-es irányítóban, aztán kiolövik a kezembõl a kártyát. Azt írják, valahol az elsõ szinten van. De nem találom sehol. Légyszi valaki irja le PONTOSAN, hol van. Köszi szépen a segítséget!
Szerk: most olvasom a kommenteket a videóhoz. Ha kint a helikopteres résznél nem vetted fel a teherautóból a socom-ot,akkor az lesz a TG helyett.Szóval azt a kintit vedd fel és akkor meglesz a TG odabent.
Elõre is köszönöm
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ez megfelelõ vagy keressek mást?Esetleg aki tudna segíteni,hogy honnan lehet letölteni azt a verziót amivel õ is játszik,akkor nagyon sokat segítene.PC-re kellene a game
7300Gt-m van,de Ati 9600-al ment hiba nélkül.
Nagyon kéne segítség!
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
2.ugyanaz a két játék, csak a substance egy kibõvített verzió(alapjátékon túl van benne virtual mission egy halom, pár rendes misszió(mind külön kis sztorival,semmi köze az alapjáték sztorijához)
3. lásd elõzõ, pc-re nem jött ki az eredeti sons of liberty, hanem egybõl a bõvített kiadás, a substance
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Pls HELP!! <#falbav>#falbav>
Válaszokat elõre is köszönöm!
Az miért van, hogy amíg psx-en át kell dugni psycho mantis elõtt és után a controlpadot addig pc-n alapból megcsinálja de ha kinyírtam nem tudok mozogni? :(((
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Való igaz, full installban megy szépen. De azért a szépség kedvéért mégis érdekelne, hogy a volume name az eredeti cd-ken is:
20011208_2032
20011208_2049
Asszem valaki ezt egyszer Easy CD-Creator-ral hozta létre.
Egyébként a game már korábban megvolt rippelve (összesen 36371K), és fura, hogy fullban ilyen sok. Csak nem béna volt a rip, és kihagyták a küldetések felét belõle?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
De egyszer vegig kell vinni mert ez rulez!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%