Evil Islands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem egy Diablo, hogy 4-5 orknak csak ugy neki szabad rohanni.
Szerintem az a bronzkés megfelelö az elején, én nagyon sokáig használtam.
A farkasfogakat add el, másra nem igazán tudtam használni.
A blueprint-re már nem emlékszem mi, kicsit régen játszottam vele.
site-ján, a fórumokban, szerintem,
ha nem csak neked van ilyen problémád, találsz
ott rá megoldást, vagy választ
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
némely küldetés nem mûködik, vagy el sem indul
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Igazából nem biztos, hogy jól értem a problémádat.
De ha egy terület és közted van egy másik terület ami nem szürke, akkor nem tudsz azon simán átugrani, hanem gyalogosan kell átmászni azon, és a tuloldalon az átjáronkeresztül megközelíteni a cél területet.
mi a kuldetes?
hanyadik szigeten?
Kerdesem: miert nem sebez a rohadt tuzfal, tuzlabda senkit (csak engem, ha netan belesetalok, vagy ha engem lonek vele)?
A badbones.tarolo.hu-rol leszedtem az Evil Islands-et, csak van egy kis gondom, megpedig az, hogy a kov. fajlok crc-sek:
mytel07.zip, mytel35.zip, mytel42.zip, mytel44.zip
Akinek megvannak a jo fajlok, please rakja fel pl. a supergamez ftp-re (anonymous loginnal is lehet feltolteni az upload konyvtarba)!
Elore is THX.
Nekem is kene 😊)
Wuncsen sie bitte einlagen die CD2?
Haha!😊)))))
Megtanitottam a CD-eket repulni😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Haha!😊)))))
Megtanitottam a CD-eket repulni😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sajnos a fóruma tele van anyázásokkal a multiplayer rész miatt, mivel a csalás kizárására abszolút nincs semmi téve, így állítólag marha sok a caló multiplayer. Kérném azokat, akik olvassák ezt legalább Õk ne csaljanak multiban (single-be mind1, hogy elrontja a játékát, de multiban másét is).
Sõt már létezik PK patch is hozzá...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Tuti az intro-ja.
Haver mutatta a demóját...elég jónak tûnt.
HA van vami site írjatok.
Lourker
Üdv.
igazából már fél éve nézegtem a home page-t, nagyon klasszra sikeredett szerinetm..
az enghlis version-rõl meg azt hallotam hogy nmég nincs teljesren kész, a tesztereknek is a német versiot küldték el...
de ha tudsz heylet ahonnan le lehet húzni, érdekelne engem is..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én nem bírom a németet!! A játék állat, de nem lehet a beszédet angolra állítani?
Ja a stilusa 3D RPG Stratégia. Hmm.