Evil Islands

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Tatto!

Hát nem egy Diablo, hogy 4-5 orknak csak ugy neki szabad rohanni.
Szerintem az a bronzkés megfelelö az elején, én nagyon sokáig használtam.
A farkasfogakat add el, másra nem igazán tudtam használni.
A blueprint-re már nem emlékszem mi, kicsit régen játszottam vele.
Mike
file ment

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

skorpio7
Te aztán segítõkész vagy öcsi !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mike
Hat szvsz a netes jatek eleg gyenge
(mint a summoner)

Valaki szokott neten játszani? Szívesen beszálnék egy ilyenbe. Persze jó lenne, ha leírná/tok a szerver nevét és ha kell a passt.
rage
Nézz szét az Evil islands hivatalos
site-ján, a fórumokban, szerintem,
ha nem csak neked van ilyen problémád, találsz
ott rá megoldást, vagy választ

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Fel kell tenni az 1.06-os patchet, különben
némely küldetés nem mûködik, vagy el sem indul

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike
Hat sajna nem tudom elkepzelni, hogy adodhat ilyen problema, nromalisan ilyen nincs

Freak
Igazából nem biztos, hogy jól értem a problémádat.
De ha egy terület és közted van egy másik terület ami nem szürke, akkor nem tudsz azon simán átugrani, hanem gyalogosan kell átmászni azon, és a tuloldalon az átjáronkeresztül megközelíteni a cél területet.
Mike
Ertem, mi a helyszin neve?
mi a kuldetes?
hanyadik szigeten?

Mike
menj a szomszedos mezon oda (eleinte maszkalgatni kell, nem lehet a terkepen ugralni

Mike
a kuldeteseket ugy kapod meg, hogy beszelgetsz akivel csak lehet a faluban, (majd kesobb masutt is). a kuldetes terkepet, infokat a tab-bal tudod behivni, itt el tudod olvasni miket is kene csinalni, a terkepen x jelzi hova kene elmenni, es meg tippeket is ad mire kell figyelni. HA a kuldetes kesz lehet hazamenni, cuccokat cserebe bezsebelni, stb. Egyebkent egesz jopofa a tortenete, tok jol marjak egymast pl. a faluban 😊

Kerdesem: miert nem sebez a rohadt tuzfal, tuzlabda senkit (csak engem, ha netan belesetalok, vagy ha engem lonek vele)?

Segitsen valaki!
A badbones.tarolo.hu-rol leszedtem az Evil Islands-et, csak van egy kis gondom, megpedig az, hogy a kov. fajlok crc-sek:
mytel07.zip, mytel35.zip, mytel42.zip, mytel44.zip
Akinek megvannak a jo fajlok, please rakja fel pl. a supergamez ftp-re (anonymous loginnal is lehet feltolteni az upload konyvtarba)!
Elore is THX.

Valaki mondjon mar egy linket!
Nekem is kene 😊)
nekem is kéne egx mûködõ link
Mondjon valaki egy helyet, ahonnan letolthetem!

Sephi
Ilyet szol a Windows :

Wuncsen sie bitte einlagen die CD2?

Haha!😊)))))

Megtanitottam a CD-eket repulni😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Wuncsen sie bitte einlagen die CD2?

Haha!😊)))))

Megtanitottam a CD-eket repulni😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bith
Na, játszogatok vele. Király ez a játék! 😊 Viszont izmos nehézre sikeredett, de sebaj. Fõleg a multi része a genyó, de a single sem kispálya (csalás nélkül, és normál fokozaton, nem easy-n).
Sajnos a fóruma tele van anyázásokkal a multiplayer rész miatt, mivel a csalás kizárására abszolút nincs semmi téve, így állítólag marha sok a caló multiplayer. Kérném azokat, akik olvassák ezt legalább Õk ne csaljanak multiban (single-be mind1, hogy elrontja a játékát, de multiban másét is).
Sõt már létezik PK patch is hozzá...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Ráadásul nincs is semmilyen védelem rajta, így feltettem a hivatalos 1.06-os patch-et és mûxik a netes game is 😊).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Na feltettem, és angol, meg fasza! 😊
Tuti az intro-ja.

Bith
Én még néztem meg, de ami nekem van az 1 80perces CD. Installálom is, remélem nem német 😞.

Bith
Hát ez engem is érdekelne jól! 😊
Haver mutatta a demóját...elég jónak tûnt.

Sajnos én se találtam még seholse láttam pedig keresem folyamatosan.
HA van vami site írjatok.

Lourker

Oks! 2 cd-s! És tényleg német a progi. Én nem szedek le semmit, csak úgy "jön". Ssóval nemtom, honnan van, csak it van nálam. A lényeg, ha ezt kiadják angolul, ámulunk majd.
Üdv.
Jockey
én még csak tegnapõ húztam le a demot, de szimpatikusnak tünt aprogi..
igazából már fél éve nézegtem a home page-t, nagyon klasszra sikeredett szerinetm..
az enghlis version-rõl meg azt hallotam hogy nmég nincs teljesren kész, a tesztereknek is a német versiot küldték el...
de ha tudsz heylet ahonnan le lehet húzni, érdekelne engem is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kinek van már meg? Az az egy gondom, hogy angol a menü, de a game nem speakingel, hanem cwancigol.
Én nem bírom a németet!! A játék állat, de nem lehet a beszédet angolra állítani?
Ja a stilusa 3D RPG Stratégia. Hmm.
Oldal 1 / 2Következő →