53
Német?
-
Lumania #53 Hello Tatto!
Hát nem egy Diablo, hogy 4-5 orknak csak ugy neki szabad rohanni.
Szerintem az a bronzkés megfelelö az elején, én nagyon sokáig használtam.
A farkasfogakat add el, másra nem igazán tudtam használni.
A blueprint-re már nem emlékszem mi, kicsit régen játszottam vele. -
#51 file ment -
#45 Te aztán segítőkész vagy öcsi ! -
#42 Hat szvsz a netes jatek eleg gyenge
(mint a summoner) -
HUB Beco #41 Valaki szokott neten játszani? Szívesen beszálnék egy ilyenbe. Persze jó lenne, ha leírná/tok a szerver nevét és ha kell a passt.
-
#39 Nézz szét az Evil islands hivatalos
site-ján, a fórumokban, szerintem,
ha nem csak neked van ilyen problémád, találsz
ott rá megoldást, vagy választ -
#37 Fel kell tenni az 1.06-os patchet, különben
némely küldetés nem működik, vagy el sem indul
rage -
#34 Hat sajna nem tudom elkepzelni, hogy adodhat ilyen problema, nromalisan ilyen nincs -
Lumania #32 Freak
Igazából nem biztos, hogy jól értem a problémádat.
De ha egy terület és közted van egy másik terület ami nem szürke, akkor nem tudsz azon simán átugrani, hanem gyalogosan kell átmászni azon, és a tuloldalon az átjáronkeresztül megközelíteni a cél területet. -
#30 Ertem, mi a helyszin neve?
mi a kuldetes?
hanyadik szigeten? -
#28 menj a szomszedos mezon oda (eleinte maszkalgatni kell, nem lehet a terkepen ugralni -
#26 a kuldeteseket ugy kapod meg, hogy beszelgetsz akivel csak lehet a faluban, (majd kesobb masutt is). a kuldetes terkepet, infokat a tab-bal tudod behivni, itt el tudod olvasni miket is kene csinalni, a terkepen x jelzi hova kene elmenni, es meg tippeket is ad mire kell figyelni. HA a kuldetes kesz lehet hazamenni, cuccokat cserebe bezsebelni, stb. Egyebkent egesz jopofa a tortenete, tok jol marjak egymast pl. a faluban :)
Kerdesem: miert nem sebez a rohadt tuzfal, tuzlabda senkit (csak engem, ha netan belesetalok, vagy ha engem lonek vele)? -
Viking #23 Segitsen valaki!
A badbones.tarolo.hu-rol leszedtem az Evil Islands-et, csak van egy kis gondom, megpedig az, hogy a kov. fajlok crc-sek:
mytel07.zip, mytel35.zip, mytel42.zip, mytel44.zip
Akinek megvannak a jo fajlok, please rakja fel pl. a supergamez ftp-re (anonymous loginnal is lehet feltolteni az upload konyvtarba)!
Elore is THX. -
Jacky #21 Valaki mondjon mar egy linket!
Nekem is kene :)) -
bulis #20 nekem is kéne egx működő link
-
Viking #19 Mondjon valaki egy helyet, ahonnan letolthetem! -
#16 Ilyet szol a Windows :
Wuncsen sie bitte einlagen die CD2?
Haha!:))))))
Megtanitottam a CD-eket repulni:))) -
#15 Wuncsen sie bitte einlagen die CD2?
Haha!:))))))
Megtanitottam a CD-eket repulni:))) -
#14 Na, játszogatok vele. Király ez a játék! :) Viszont izmos nehézre sikeredett, de sebaj. Főleg a multi része a genyó, de a single sem kispálya (csalás nélkül, és normál fokozaton, nem easy-n).
Sajnos a fóruma tele van anyázásokkal a multiplayer rész miatt, mivel a csalás kizárására abszolút nincs semmi téve, így állítólag marha sok a caló multiplayer. Kérném azokat, akik olvassák ezt legalább Ők ne csaljanak multiban (single-be mind1, hogy elrontja a játékát, de multiban másét is).
Sőt már létezik PK patch is hozzá... -
#13 Ráadásul nincs is semmilyen védelem rajta, így feltettem a hivatalos 1.06-os patch-et és műxik a netes game is :)). -
#12 Na feltettem, és angol, meg fasza! :)
Tuti az intro-ja. -
#11 Én még néztem meg, de ami nekem van az 1 80perces CD. Installálom is, remélem nem német :(. -
#6 Hát ez engem is érdekelne jól! :)
Haver mutatta a demóját...elég jónak tűnt. -
Mester #4 Sajnos én se találtam még seholse láttam pedig keresem folyamatosan.
HA van vami site írjatok. -
Kacsa #3 Oks! 2 cd-s! És tényleg német a progi. Én nem szedek le semmit, csak úgy "jön". Ssóval nemtom, honnan van, csak it van nálam. A lényeg, ha ezt kiadják angolul, ámulunk majd.
Üdv. -
#2 én még csak tegnapő húztam le a demot, de szimpatikusnak tünt aprogi..
igazából már fél éve nézegtem a home page-t, nagyon klasszra sikeredett szerinetm..
az enghlis version-ről meg azt hallotam hogy nmég nincs teljesren kész, a tesztereknek is a német versiot küldték el...
de ha tudsz heylet ahonnan le lehet húzni, érdekelne engem is.. -
Kacsa #1 Kinek van már meg? Az az egy gondom, hogy angol a menü, de a game nem speakingel, hanem cwancigol.
Én nem bírom a németet!! A játék állat, de nem lehet a beszédet angolra állítani?
Ja a stilusa 3D RPG Stratégia. Hmm.