18
-
Anti_IQ #18 Sentinel:
"es ez nem valami jo mert proxy megy kozben "
Nem lehet, hogy a proxyd van rosszul feltörve ( ha már megosztod a neted, akkor nem is feltételezem, hogy jogtiszta proxyt hastználsz) és ezért hal le a géped?
-
Gab #15 Banyek, miért az M$ HREF="http://www.microsoft.com" > -t szapuljátok egyfolytában?
rev: statisztika szerint IE sokkal használtabb -> amúgy jobb, mint a Netscape: most, mert a 4.75 jobb volt, mint az akkori IE -> de most meg, csak hátrafelé fejlődött. A nagy probléma az IE -vel, hogy mivel a legtöbben azt használják ( jó, jön már talán egy picit az opera is fel -> 5.5 ), ezért az mára nagyon sebezhető hekkerek termékeivel ( na, ezért nézek én régi böngészőkkel gyanus oldalalakat ;-) ).
A levelezőrndsz. meg több sz@r is van, nem csak ez -> csak ez M$, s tudják, hogy mindenki ráharap a témára. Másrészről annyi tény, hogy az M$ az ő világvezetésével vehetné a fáradtságot hekkerek alkalmazására.
Amúgy minden cégre jellemző JZO, de most felesleges ezt itten elemezni.
Sentinel -> gondolom te sem konfiggal vetted, így nem kellett az ő szoftverüket választanod. Ha meg választottad - nyílván olvastál róla olyan újságban is, amelyik igazat mond ( szóval nem egy PcFormat : írhatsz nekik, ha sz@rt írtak is, azt már nem változtatják meg ) -, akkor meg tudtad, hogy mid van: normálisan legalább 1,5 hónapot érdemes várni. Ha meg meg sincsenek azok a szoftverek amikről itt szó van, akkor milyen "tapasztalat" alapján írsz?
Én nem használtam flameket, így elvárom tőletek is, kösz. -
#12 Mindenki nagyon vicces, de az IE ingyenes, jó, és minden egyes programban van ennyi hiba, csak az IE-t használják a legtöbben, mivel ez a legjobb, és ezért ezt nyúzzák a legtöbben a biztoonsági oldalról is. -
kowajano #9 na erröl ennyit -
Andris #3 Persze a frissítés meg tele van új hibákkal, meg inkompatibilitással , amit már nem fognak kijavítani, csak felfedik és azt mondják majd vegyél újabb OutLook-ot.