78
Hogyan törjünk játékot
-
#78 vótam zárás előtt -
#77 na, sikerelmeny? valaki? -
Rozmy #76 Mike vicces srac....
amugy a regebbi gameknal egy registry-s irogatas is jot tesz... -
#75 A dobozt a munkapadon satuba szoritjuk, majd a husz kilos kalapacsot jo erovel meglengetjuk. Az eredmenyes utes utan megvizsgaljuk a doboz belsejet. Amennyiben a benne levo lemezek meg viszonylag sertetlenek, az egy lapos kore helyezzuk (nem art ha nem teljesen lapos, hanem kicsit goronyos, szemcses) a kalapacs fuggoleges lenditesevel apro miszlikre robbantjuk a CD-ket.
Ezzel fel is tortuk a jatekot.
Kovetkezo heten a "hogyan torjunk tojast" problemat jarjuk korul -
#73 persze, de ha vki írja neked az általában pénzbe kerül, no cd crackkel pedig magad letöltöd az internetről az 1MB-os filet és megoldottad a gondot ingyen. -
#71 te Lacc, modok neked vmit: elég egy eredeti cd-t átmásolni crack nélkül, mert nincs védve, nekem is ilyen. Olyan mintha egy eredeti cd-d lenne, megy a Battle.net meg minden. -
#69 Huhaaaaaaaaaaaaaa -
#68 pl: van egy eredeti cd-d kölcsönbe, megtetszik, nem akarod megvenni, lemásolni olcsóbb. DE!!! védett, egy sima másolat nem működne, kell hozzá néhány file u.n. crack, ami lehetővé teszi a másolást. Ezek az interneten találhatóak, de nem mindegyik működik sajnos. Ha sikerült lemásolnod a cd-t vagy full install után elérni azt hogy cd nélkül működjön a játék, akkor úgymondják, hogy "feltörted". -
#66 vki, kérlek, adjál tanácsot a Diablo 2 feltöréséhez -
#65 itt vagyok Mephisto -
méphisto #64 András máté!!!
A dia2-t odaadom korin este.
Jáccani kéne diablot. Jaaaaaaa hogy ti még suliba vagytok???? Jajjjjj de kááááááárr!!! :-)))) -
méphisto #63 na csá öcsém :-))))
-
#62 most hogy vége ennek a beszélgetésnek újra kérek mindenkit, hogy ha tud ajánljon jó szájtot krekkekhez főleg a Diablo 2-höz -
#61 csá -
#60 dehogynem , na nekem most huznom kell holnap talalkozunk ok ?
Csooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! -
#59 nem nagyon, de még nem biztos hogy tökéletes, épp ezért: nem akarsz holnap age of empiresni hogy probára tegyem? -
#58 mar nem fagy le ? -
#57 nem, próbára akarom tenni az internetemet mielőtt újra installáljuk a windowst, már ujrainstalláltam a programot és igy egész jo -
#56 nem akarunk holnap "szovjetuniozni"? -
#55 igen -
#54 jossz korizni ? -
#53 csá -
#52 kosz -
#51 ja, már irtam is -
#50 de nekem mennem kell
jossz korizni ? -
#49 ok, akkor most egy kicsit oda megyek -
#48 honnan tudjam csak irj -
#47 uuuuuuuuuuu, miről írjak -
#46 irjal a "strategiai jatekok"-ba en csinalllltam -