Symantec pcAnyWhere 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint sajnálatosan észrevettem, az én munkahelyemen is bevezették a symantec pc anywhere programot, amin keresztül a fõnök a gépet kukkolja idõnként. Mint észrevettem, a kis ikon-logója megváltozik, amikor nézi a gépemet, szóval, ebbõl jött az ötletem, hogy jó lenne olyan progit találni, ami érzékelni tudja, amikor a fõnök kukkol, és meg lehetne adni neki ekkor végrehajtandó mûveleteket (pl. az explorer és a zene lejátszó bezárása). Erre kellene ötlet, milyen programokat lehetne erre használni, ha egyáltalán létezik ilyen.
Részben igazat tudok adni a góréknak, mivel idõnként használom zene lejátszásra, vagy valami magán jellegû netezésre (de mivel itthon is van netem, így nem túl sûrûn van rá szükségem), ellenben igen sûrûn szükség van a munkámhoz hardverek drivereinek letöltésére a netrõl, viszont a fõnökség hangulatfüggõ. Amikor rossz hangulatuk van, akkor már olyanért is kaptam lecseszést, amit pár napja õk maguk adtak parancsba, így jobb ilyenkor elkerülni a konfrontáció lehetõségét is, még ha épp legális okból használom a netet, akkor is jobb, ha nem veszik ezt észre.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!