28
  • Dikkma
    #28
    Laa-Yosh : én szeretem a Gurut, téged is bírlak, de a kritikák egy része jogos. A szakmai tudásodat el kell, hogy ismerjem, de az emberi tényező hátrányos. Vagy valami ilyesmi. Mondhassa akárki, hogy ezt pont én mondom, de ebbe most ne menjünk bele, én nem vagyok olyan okos, mint te. Sok minden igaz - pl. a "nekemjóatntkettőmis" felfogás egy tipornivaló felfogás - de én tényleg elgondolkoznék rajta, hogy miért talál meg mindenki magának ugyanaz miatt a dolog miatt. Csak mint jótanács, mondom...
    Egyébként! A hwsw Fórum meg először lenyűgözött, a nyakkendős stílus tetszett, de aztán visszajöttem ide, és megértettem, miért is szeretek idejárni. Jó hely a hwsw, "csak sok a köcsög..." :-)
    Mi eztet szeressük, és nem kell minket ezért elítélni! Főleg, mivel mi vagyunk a jó oldalon!
    Na pá!
  • diegho™
    #27
    És ki nem szarja le a doom3-at?
    Nem csak az az egy game lesz a világon. Ha meg tudnának programozni Carmackék, akkor nem kellene neki P6 1giga DDrmemóra és GeForce5!
    Nyugottan hurrogj le, ekkora arcal nem lesz nehéz!
  • Piquet
    #22
    Jólvan layosh elhisszük, csak az orvos is elhiggye :)))))
  • kowajano
    #21
    Nekem is jo lenne egy ilyen kártyesz
    a Doom 3 nemtom hogy került ide nem arrol van szo
    Laa-Yosh a HWSW foruma fényévekre van az SG étöl oda azért nem ir senki mert mindenki fosik hogy másnap már törlitek a hozzászolást ugy hogy inkább meny oda vissza a fikázásodnak meg nem itt a helye
  • Piquet
    #18
    laaajosh bá valszeg ráunt a dögunalom, nyakkendős hwsw fórumra és visszajött feltöltődni ezen az élettel teli, nyüzsgő SG fórumon :)))))))