14
milyen leghutest ajanlotok az ABIT KT7, vagy az ABIT KT7RAID alaplapon levo Athlon Tb CPUhoz? a gond csak annyi, hogy akar milyen huto nem fer ra, mert az alaplapon a socket (CPU foglalat) mellett nin
-
#14 Nem.
Itt van egy teszt az Arctic Silver II-ről, ebben is ez áll:
"Arctic Silver II was formulated
to conduct heat, not electricity. It is only electrically conductive in a thin layer under
extreme compression." -
#12 Már NEM nagyon bírná a meleget. -
#11 Hi
Nem kell sok. A sok inkább árt, mint használ. Az nem baj, hogy lefolyik, tehát nem fog zárlatot, egyéb hibát okozni (az enyémen annyi van, hogy a Socket széleinél folyik ki:) de a hőátadást rontja.
Azt mondják, kb. annyi kell, hogy bekened a hűtő alját, és egy telefonkártyával lehúzod. Szal kevés.
A hőmérsékletedet soknak nem mondanám, de további tuningnál már nagyon bírná a meleget. Nem tudom, hogy másnak mennyi a 900@981-ese, ezért nem is mondom tovább. -
#9 http://www.lostuniverse.org/article.asp?articles/reviews/socketahsf/index.htm
10 Socket-A hűtő tesztje. -
#8 Ez jó, nekem is valami hasonló van :
De ez kisebb. Ha nincs helyed az alaplapon, próbálj Orbot szerezni valahonnan:
-
#6 Laalee: detto. Utalom a FOS32 zajat, ugy idegesit. Esetleg lecserelem valami halk tapventire a ventilatort rola, es meg kilyukasztom a bordat kozel a 4 sarokhoz, ugy jobban hut, es a tapventi miatt csendesebb is lesz. Kerdes, hogy talalok-e olyan ventit, ami halk, de porog legalabb 4500-at, viszont fordulatszamlalos... :)
PyRex -
#5 fop32 rafer nekem is az van rajta...
de arra szamits hogy kurta hangos ... :) telleg kene valami jobbmodszer ennel a leghütesnel... a viz meg szerintem igenytelen... szar medencet nemakarok a gepböl csinalni... -
kowajano #3 hát én ugy tudom az abit elég jol formatervezett jobban mint az asus a7v
inkább nagyobb ventit rakjál rá mint bordát -
#2 Ha a FOP32 ráfér, meg van oldav a kérdés. Ha nem, akkor ... minnyá nézek bordákat. -
zolika #1 milyen leghutest ajanlotok az ABIT KT7, vagy az ABIT KT7RAID alaplapon levo Athlon Tb CPUhoz? a gond csak annyi, hogy akar milyen huto nem fer ra, mert az alaplapon a socket (CPU foglalat) mellett nincs sok hely, ugyanis kondenzatorokat helyeztek el ide. valaszt kuldjetek maganba is pliiiizzzz!!