Might & Magic VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
A VII tényleg nem rosszabb mint a VI, én 2x is végigtoltam, a többi résszel nem játszottam...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gandrus
Pedig a VII is nagyon jó, én azt is végigvittem anno. A hetedik rész eléggé hasonlít a hatosra, még nincs is olyan sok változás, mint pl. a nyolcasban. A VIII se rossz, de szvsz. a hatodik rész a sorozat legjobbja. A IX szerintem iszonyatos, én azt hagytam abba anno nagyon hamar.

6-ot én is végigvittem nem egyszer, elõdeit nem ismerem, a VII-t meg 1 óra játék után abbahagytam 😞
gandrus
A Great Old Games honlapján meg lehet vásárolni (online vásárlás) a Might & Magic VI Limited Edition kiadását, ami az elsõ hat részt tartalmazza. A GOG játékai XP és Vista kompatibilisek, illetve DRM mentesek. Ami nekem az árán kívül (10 $) nagyon megtetszett ebben a kiadásban az az, hogy a MMVI zenéi végre nem audióban vannak, így nem is kell lemeznek lennie a meghajtóban (így nem pörgeti a lemezt, tehát nem zajos). Nemrég újrakezdtem a MMVI-ot, és úgy néz ki, hogy az állásaim mûködnek ezzel a verzióval is, illetve a magyarítás is úgy tûnik, hogy mûködik vele (az exe kivételével).

Nekem ez az rpg az elsõ két kedvencem közt van, nagyon jó játék, szóval merem ajánlani azoknak, akik esetleg nem ismerik (ha nem csilli-villi effektekért játszol...).

Játszik valaki még ezzel a király gámával ?
HEllo!
A megagames-rõl letöltöttem egy cracket (mert elveszett a play cdm) de nem mûködik.Adjon valaki egy jó cracket e-mailben a pc gurus mm6 van meg és nincs patchelve írd le kérlek azt is ,hogy installáljam a cracket (mert ezt úgy tûnik nem csak bemásolni kell)
E-mailem:[email protected]
Na 2 lehetöség van

1 pc guru 2001 10-es számon van rajta ami neked kell
2 nem tudod megszerezni a pc guru-t akkor elküldöm szerdán vagy csütörtökön,azért ekkor mert majd 5 MB a fálj és modemmel én nem töltögetek fel,de szerdán vagy csütörtökön gyorsabb net közelébe kerülök.
Na ha nem tudod megszerezni irj és elküldöm

ja a papirost azt azelött kell megtalálnod hogy a táblához odaálnál,van egy helység aminek a falán van egy csomo fülke van amelyik üres van amelyik csapdás és az egyikben ott a papiros a helyes kod pedig a goblin szo visszafele olvasva

Disno
ok. én kérdeztem rosszul.
hogy lehet megszerezni a kódot? :-D
Gondolom az ajtók kinyitásának kombinációja, ami DFLBOG. kapok vmi papírt, vagy mi? felfedeztem ott már egész cuccost, de semmi :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

azthiszem ö a községházán (vagy mi a fenének hivják)van és amikor nyitva van akkor bemész és odaadod,de ha jol emlékszem egyböl kapsz valami másik küldit is ill talán ezt update-eli.nem biztos hogy igy van mert az elözö beirásom ota nem játszottam a gameval

Disno
hogy lehet 'odaadni' Janicenak a Goblinwatch codeot?!?!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

OliApa
Nem tud valaki egy magyar nyelvű végigjátszást küldeni, vagy egy linket? A kislányom megesz érte!. . .
Koszi, a konyvtarba felelesztettem, a vedelmi spell-t, hogy kell hasznalni ? Ad egy tekercset ?
Udv.

Egy kis segitseg kellene a fent emlitett game vegen.
A jatek vegen Sweet Water-ben a Hive labiban ha a reaktort lerombolom felrobban a bolygo.
Allitolag itt van valahol a kiralyno de en sehol sem talalom. Hogy, hol lehet meg talalni.