10
turok2
  • dertomi
    Tudja valaki hogy kell csalni a multiplalyerben(pl.nagy ugrás)?
  • dezyre
    csaó segítség kellene...Turok2 végigjátszás, vagy pályaleírás...
    Főleg a Deth Marsh befejezésére. Előre is kösz
  • Seth
    hülye, dátumot figyeled???
  • Andora
    tudok(www.gamestar.hu)!
  • CSOCSO
    Szia aszhem nagyjábol tom hol tartasz emléxem hülye vérdarabkákkal dobálodzo mumiákra meg a kék szinű hülye mittomén kire ai aban a körben van azután netom hol tartasz arra már nem emléxem mi történt...de ha lesz egy kis időm majh utána nézekoddal elmegyek a pályáera és megnézem mivan ot...
    nem probáltad még ki a neten? a legjobb fps ami a neten van a tbbi is kurva jo d ennek olyan full más a feelingje.......
  • kavics
    LÁTOD OLYAN HÜLYE VAGYOK, HOGY KÉTSZER KÜLDTEM EL EZT AZ OLDALT. SAJNÁLOM.
  • kavics
    Szia Csocso.

Nem hittem, hogy ilyen hamar jelentkezel mint segítőtárs.
    Tehát megpróbálom behatárolni hol is tartok. Az elmentésben ez olvasható: Riverof Souts 6. Ebből gondolom a 6-os pályán vagyok.(ezt azért nem tudom jobban behatárolni mert 30000 transzporteren átmentem már. Erre a pályára onnan jutottam át ahol az egyik teremben felül középen volt egy kerek izé amiből fejek jöttek ki és a padlóból pedig múmiák jöttek ki és vérrel dobáltak. Ezeket legyőzve kijöttem a teremből és jobbra a kinyílt ajtón jutottam ere a pályára, itt 3 transzporteren mentem keresztül és a 3.transzporteres pályán vagyok, mégpedig ott ahová egy létrán keresztül jutottam fel, itt átkellet ugrani a másik oldalra egy dobbantó segítségével itt is össze szedtem mindent és innen akárhova megyek mindig ugyanahhoz a transzportterhez jutok amelyiken ide jöttem át.
    Tehát a kérdés, vissza felékel menni? Ha igen meddig és hová.
    Lehet, hogy egy kicsit bonyolultan sikerült leírni de ha már játszottál vele akkor tudod miről van szó.
    Segítséget előre is köszi.

Szevasz Kavics.

• kavics
    Szia Csocso.

Nem hittem, hogy ilyen hamar jelentkezel mint segítőtárs.
    Tehát megpróbálom behatárolni hol is tartok. Az elmentésben ez olvasható: Riverof Souts 6. Ebből gondolom a 6-os pályán vagyok.(ezt azért nem tudom jobban behatárolni mert 30000 transzporteren átmentem már. Erre a pályára onnan jutottam át ahol az egyik teremben felül középen volt egy kerek izé amiből fejek jöttek ki és a padlóból pedig múmiák jöttek ki és vérrel dobáltak. Ezeket legyőzve kijöttem a teremből és jobbra a kinyílt ajtón jutottam ere a pályára, itt 3 transzporteren mentem keresztül és a 3.transzporteres pályán vagyok, mégpedig ott ahová egy létrán keresztül jutottam fel, itt átkellet ugrani a másik oldalra egy dobbantó segítségével itt is össze szedtem mindent és innen akárhova megyek mindig ugyanahhoz a transzportterhez jutok amelyiken ide jöttem át.
    Tehát a kérdés, vissza felékel menni? Ha igen meddig és hová.
    Lehet, hogy egy kicsit bonyolultan sikerült leírni de ha már játszottál vele akkor tudod miről van szó.
    Segítséget előre is köszi.

Szevasz Kavics.

• CSOCSO
    Szia!!sajnos magyar végigjccásom nincs mondd el hol tartasz!!!ja amugy ygere netre jáccani a best fps a neten!!!!
  • kavics
    A játék szuper csak az a baj, hogy elakadtam és kéne egy kis segitség.Például egy magyar nyevű
    végigjátszásra gondoltam.Ezuton kérek mindenkit, hogy ha tudtok segiteni hát tegyétek meg.Vagy a végigjátszás kellene vagy egy cim ahonan le lehet
    tölteni.Magyarul.