STUNT GP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
lenne egy problémám:
újretettem a winfost, és megint feltettem a játékot. Elindítom, elkezdek vele játszani, aztán amikor épp belemelegednék szépen befagy, és az addig elért eredményeim elvesznek...:( a konfigom ugyanaz, mint reinstall elõtt, amikor még rendesen ment. Egyedül annyi változott, hogy a 8 gigás vinyó ki lett cserélve egy 80 gigásra.
Mit gondoltok?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Én netrõl töltöttem le még valamikor tavaly, már nem tudom honnan. De keresgélj pl szoftverbázison, hátha ott fenn van, de a google is egy megoldás.
Szerk.: vagy lehet, nem erre gondoltál?
milyen kocsikat nyertél eddig? én csak kettõt a forma 1-eset és a worm-öset. Amúgy mitõl függ, hogy mikor ad új kocsit? Nekem egyszer adott Arcade módban (forma 1-es) és egyszer miután megynertem a championship-et. Minden championship megnyerés után ad egy újjat?
Pezsgõt neki!!!!!
Amúgy sajna nemtok segíteni, mert én akkor játszottam vele amikor indították ezt a topicot. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
(neked megsúgom, a nagy Gothic is elvérzett nálam...... 4 hónap után egyszerűen nem érdekelt, mi van a következő sarok mögöt......)
Riszpekk
Riszpekk
én úgy szoktam, hogy semmi stunt, csak kurva gyorsan megyek, mindenkit lekörözök, aztán csókolom
ez az egy baj van vele, hogy geci könnyű
Riszpekk
mondjuk arcadeban még nem nyomtam semmit
Riszpekk
Odaadod?????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
controlt állítani nem lehet, szóval melyik a stunt gomb?
Blasta : nyilván méltóságon alulinak érezted, hogy kipróbáld :)))) Bár szerintem veri a revoltot!
Riszpekk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"