STUNT GP

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
valaki?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
hi!
lenne egy problémám:
újretettem a winfost, és megint feltettem a játékot. Elindítom, elkezdek vele játszani, aztán amikor épp belemelegednék szépen befagy, és az addig elért eredményeim elvesznek...:( a konfigom ugyanaz, mint reinstall elõtt, amikor még rendesen ment. Egyedül annyi változott, hogy a 8 gigás vinyó ki lett cserélve egy 80 gigásra.
Mit gondoltok?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

laci 700
már megvan
kicsit béna
de azé jó

nearo
Hát ja, csak kicsit régi, és a topic sem túl népszerû...
Én netrõl töltöttem le még valamikor tavaly, már nem tudom honnan. De keresgélj pl szoftverbázison, hátha ott fenn van, de a google is egy megoldás.
Szerk.: vagy lehet, nem erre gondoltál?

laci 700
Ide má senkisem ír?
Pedik jó kis játék!

laci 700
Hi Lehet még kapni ezt a játékot?
köszi!

nearo
Challenge-be 176033-t értem el, nektek mennyi a rekord? Jó rég írtatok ide is:)))

ollie
és még milyenek vannak?

ollie
ah, most hogy mondod, én is

ollie
én sem

ollie
sehogy, a forma 1-est arcade-ban nyertem

ollie
nem

ollie
húúú ez nagyon királyos progi!!

milyen kocsikat nyertél eddig? én csak kettõt a forma 1-eset és a worm-öset. Amúgy mitõl függ, hogy mikor ad új kocsit? Nekem egyszer adott Arcade módban (forma 1-es) és egyszer miután megynertem a championship-et. Minden championship megnyerés után ad egy újjat?

M@TriX
egy rendes ember, használta a fórumkeresõt!
Pezsgõt neki!!!!!
Amúgy sajna nemtok segíteni, mert én akkor játszottam vele amikor indították ezt a topicot. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Efreet
ott van a readme-ben... jobbshift vagy enter vagy ctrl... ott van a turbo mellett :)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
hehe :))))
megcsináltam egy ágat, de még mindig nem tom, melyik gomb a stunt

Riszpekk

FREAK
nem a szemem, az emlékeim.....

Riszpekk

Efreet
hát... elég rosszak lehetnek a szemeid ha ezt összekevered azzal...

FREAK
ja, ilyen piros fantasy motívumos

Riszpekk

Efreet
ehez hasonló? megeszem...

FREAK
megvan Rincewind-nek volt hasonló logoja!

Riszpekk

Efreet
könnyen lehet. bár nem szoktak.

FREAK
akkor keverlek valakivel...........

Riszpekk

Efreet
a nagy gothic a gépem közelébe se került.

FREAK
az valami lóbetegség?

(neked megsúgom, a nagy Gothic is elvérzett nálam...... 4 hónap után egyszerűen nem érdekelt, mi van a következő sarok mögöt......)

Riszpekk

Efreet
te bajod. (több mint 2 hónapja nem sikerül befejezni a Sonic Adventure 2-t... 1 pálya van hátra...)

FREAK
ok, csak kicsit hiperaktív vagyok, sokáig nem tud lekötni semmi, szóval vagy végignyomom egy hét alatt, vagy megunom egy évre

Riszpekk

Efreet
félreteszed, és másnap retry. nem szalad el.

FREAK
egy ideig buli, de ugyanazt soxor.........

Riszpekk

Efreet
pedig megéri. de a te dolgod.

FREAK
én

azért annyira nem komoly a gém, hogy csít nélkül küzdjek vele :)

Riszpekk

Efreet
mármint te vagy a gép?

FREAK
csít

Riszpekk

Efreet
fox te káromkodni is rendesen, amikor végigzúzod elsö helyen a ladder nagy részét, és az utolsó pályán az utsó kanyarban az ellennek 1 cseppel több a turboja, és beelöz... második helyezés, game over. se pálya, se kocsi.

FREAK
tök jó

eszembe nem jutott volna megnyomni az arcade gombot, köszi :)

Riszpekk

Efreet
mondom.. állj neki az arcade-nek, ott KELL stuntolni, mert lassú vagy ha nem turbozol amennyit bírsz.

FREAK
hmmmm

én úgy szoktam, hogy semmi stunt, csak kurva gyorsan megyek, mindenkit lekörözök, aztán csókolom

ez az egy baj van vele, hogy geci könnyű

Riszpekk

Efreet
az arcade meg a játék lényege. ott jön ki a tudás, a csampionsipp egyszerü. (nekem is furcsa volt elsöre, hogy itt lehet a cuccokat nyerni, de igen. a lényeg, hogy mindent 1. helyen kell befejezni. és minden laddert minden irányból végigjárni :) )

Efreet
batteryt felejtsd el, 2 pályán kell csak (nincs rajtuk egyetlen ugrási lehetöség sem). stunt drive-ot kell fejleszteni, meg a max sebességet, hogy messzebb repülj, és nagyon betanulni a stabil talpraesést :))

FREAK
én először mindig a super batteryt veszem meg, turbo suxxx, úgyhogy a 3. futam után már nem szoktam kimenni

mondjuk arcadeban még nem nyomtam semmit

Riszpekk

Efreet
asszem a (jobb?)shift... én gamepad-ról játszottam. megvan az az elönye az ugrabugrálásnak, hogy töltik az aksit... namost ha ügyes vagy, az életben nem kell kimenni tölteni (viszont ha fejreesel, attól lejjebbmerül)

Blasta
Egyszerüen még látni nem láttam soha! Revoltot imádtam! (na jó nem annyira mint a Puding)
Odaadod?????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
kösz

controlt állítani nem lehet, szóval melyik a stunt gomb?

Blasta : nyilván méltóságon alulinak érezted, hogy kipróbáld :)))) Bár szerintem veri a revoltot!

Riszpekk

Blasta
Nekem ez miért nincsen meg????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Efreet
van stunt-gomb. repülés közben lenyom, aztán van 4 irány...

FREAK
hogy kell pörögni?

Riszpekk

Efreet
meglesz a mantis az ugrókocsik közt, és nem fox 'bazzz'-olni :) a legkisebb ugratón is duplát lehet vele pörögni :))

FREAK
bazzzzz

Riszpekk

Efreet
az arcade-et nyomd végig.. az összes laddert minden irányból. arra gyünnek a plusz pályák meg kocsik (ha stabilan elsö vagy mindenhol, pályacsúcsot döntesz, pontcsúcsot döntesz, stb...)

FREAK
baze

megnyertem 2x a bajnokságot, de másodikra semmit nem kaptam....

mi a f*sz van?

Riszpekk

Oldal 1 / 2Következő →