68
Avagy, Re-Volt búcsú?
-
#68 valaki? -
#67 hi!
lenne egy problémám:
újretettem a winfost, és megint feltettem a játékot. Elindítom, elkezdek vele játszani, aztán amikor épp belemelegednék szépen befagy, és az addig elért eredményeim elvesznek...:( a konfigom ugyanaz, mint reinstall előtt, amikor még rendesen ment. Egyedül annyi változott, hogy a 8 gigás vinyó ki lett cserélve egy 80 gigásra.
Mit gondoltok? -
#66 már megvan
kicsit béna
de azé jó -
#65 Hát ja, csak kicsit régi, és a topic sem túl népszerű...
Én netről töltöttem le még valamikor tavaly, már nem tudom honnan. De keresgélj pl szoftverbázison, hátha ott fenn van, de a google is egy megoldás.
Szerk.: vagy lehet, nem erre gondoltál? -
#64 Ide má senkisem ír?
Pedik jó kis játék! -
#63 Hi Lehet még kapni ezt a játékot?
köszi! -
#62 Challenge-be 176033-t értem el, nektek mennyi a rekord? Jó rég írtatok ide is:))) -
#59 és még milyenek vannak? -
#58 ah, most hogy mondod, én is -
#56 én sem -
#55 sehogy, a forma 1-est arcade-ban nyertem -
#52 nem -
#50 húúú ez nagyon királyos progi!!
milyen kocsikat nyertél eddig? én csak kettőt a forma 1-eset és a worm-öset. Amúgy mitől függ, hogy mikor ad új kocsit? Nekem egyszer adott Arcade módban (forma 1-es) és egyszer miután megynertem a championship-et. Minden championship megnyerés után ad egy újjat?
-
#49 egy rendes ember, használta a fórumkeresőt!
Pezsgőt neki!!!!!
Amúgy sajna nemtok segíteni, mert én akkor játszottam vele amikor indították ezt a topicot. :) -
#47 ott van a readme-ben... jobbshift vagy enter vagy ctrl... ott van a turbo mellett :) -
#46 hehe :))))
megcsináltam egy ágat, de még mindig nem tom, melyik gomb a stunt -
#45 nem a szemem, az emlékeim..... -
#44 hát... elég rosszak lehetnek a szemeid ha ezt összekevered azzal... -
#43 ja, ilyen piros fantasy motívumos -
#42 ehez hasonló? megeszem... -
#41 megvan Rincewind-nek volt hasonló logoja! -
#40 könnyen lehet. bár nem szoktak. -
#39 akkor keverlek valakivel........... -
#38 a nagy gothic a gépem közelébe se került. -
#37 az valami lóbetegség?
(neked megsúgom, a nagy Gothic is elvérzett nálam...... 4 hónap után egyszerűen nem érdekelt, mi van a következő sarok mögöt......) -
#36 te bajod. (több mint 2 hónapja nem sikerül befejezni a Sonic Adventure 2-t... 1 pálya van hátra...) -
#35 ok, csak kicsit hiperaktív vagyok, sokáig nem tud lekötni semmi, szóval vagy végignyomom egy hét alatt, vagy megunom egy évre -
#34 félreteszed, és másnap retry. nem szalad el. -
#33 egy ideig buli, de ugyanazt soxor......... -
#32 pedig megéri. de a te dolgod. -
#31 én
azért annyira nem komoly a gém, hogy csít nélkül küzdjek vele :) -
#30 mármint te vagy a gép? -
#29 csít -
#28 fox te káromkodni is rendesen, amikor végigzúzod elsö helyen a ladder nagy részét, és az utolsó pályán az utsó kanyarban az ellennek 1 cseppel több a turboja, és beelöz... második helyezés, game over. se pálya, se kocsi. -
#27 tök jó
eszembe nem jutott volna megnyomni az arcade gombot, köszi :) -
#26 mondom.. állj neki az arcade-nek, ott KELL stuntolni, mert lassú vagy ha nem turbozol amennyit bírsz. -
#25 hmmmm
én úgy szoktam, hogy semmi stunt, csak kurva gyorsan megyek, mindenkit lekörözök, aztán csókolom
ez az egy baj van vele, hogy geci könnyű -
#24 az arcade meg a játék lényege. ott jön ki a tudás, a csampionsipp egyszerü. (nekem is furcsa volt elsöre, hogy itt lehet a cuccokat nyerni, de igen. a lényeg, hogy mindent 1. helyen kell befejezni. és minden laddert minden irányból végigjárni :) ) -
#23 batteryt felejtsd el, 2 pályán kell csak (nincs rajtuk egyetlen ugrási lehetöség sem). stunt drive-ot kell fejleszteni, meg a max sebességet, hogy messzebb repülj, és nagyon betanulni a stabil talpraesést :)) -
#22 én először mindig a super batteryt veszem meg, turbo suxxx, úgyhogy a 3. futam után már nem szoktam kimenni
mondjuk arcadeban még nem nyomtam semmit