ColorMax VA-235: help!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fõleg azért, mert nem jó kedvembõl frissitettem, hanem már elõtte is bénázott.
lehet, hogy ezt a visszavitelt fogom elsütni...
hát akkor ha garis akkor vidd vissza ha nem az akkor szabadulj meg töle amugy is Model64 elég gáz egy kártya
Ha tudtam volna, akkor leirtam volna...
Drivert már cseréltem rengetegszer.
Nekem az lenne csak a kérésem, hogy ha valakinek van egy ilyen kártyája, ami mûködik, akkor annak a BIOS-át küldje el! (Remélem nem csak nekem van ilyen kártyám az országban.)
És hogy miért a BIOS-ra gyanakszom: más gépben is rossz. pl. tuti, hogy a RAM-ot nem a referencia 150-en kéne hajtani, mert csikoz a képen. (mikor frissitettem nem vettem észre, mert nálam ez a probléma nem jelentkezik, de úgy sejtem, hogy máshol sem kellene elõjönnie.)
Szóval attól tartok, hogy nem csak az órajeleket kavarták meg, hanem más apróságokat is, mert hiába veszem vissza a MHz-eket, akkor is fagy a 3D (a másik gépben a 2D is).
Ja és mielõtt bárki kérdezné: nem, semmi jel nem utalt arra, hogy spéci verzió lenne (mint pl. márkás cuccoknál.)

Továbbra is szeretettel várom a boldog VA-235 tulajdonosokat.
pet8m
pl.
leirhattad volna a BIOS nak a réginek a verzioszámát mert igy aztán snki nem fogja tudni és küldeni, a másik inkább drivert cserélj nem hiszem hogy sok köze lenne a fagyáshoz. ha a BIOS szar volt általában el se indulna a kártya kép se lenne szerintem
Hi!
Remélem van köztetek olyan, akinek A-Max (ColorMax) VA-235 (TNT2-M64 32M) kártyája van, mert én sajnos "update"-eltem a video BIOS-át az NVidia referincia BIOS-ára, most pedig mindenféle gondok adódnak...... nekem gyanús pl. hogy szerintem nem a mostani sebességeken futott régen a kártya (chip, RAM).
A fõ gond: 3D-ben egyszerûen fagy.
Ha valaki elküldené az eredeti BIOSt, azt nagyon megköszönném. (Frissités elõtt becsszó lementettem az enyémet is, de most valahogyan nem találom... biztos letöröltem véletlenül)
Elõre is köszönöm.