Abit BP vs Celeron II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nem is dual-ról volt szó! 😊 Csak 1-et szeretne beletenni, úgy viszont megy.
De megjegyzem a 2 sem lehetetlen, csak nagyon macerás... Mindenesetre itt egy link, ahol megcsinálták: http://www5b.biglobe.ne.jp/~geta_jp/eng_preparation.htm
Én inkább nem próbálkozom, mert iylen téren nem vagyok túl képzett 😊.
De megjegyzem a 2 sem lehetetlen, csak nagyon macerás... Mindenesetre itt egy link, ahol megcsinálták: http://www5b.biglobe.ne.jp/~geta_jp/eng_preparation.htm
Én inkább nem próbálkozom, mert iylen téren nem vagyok túl képzett 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Köszi a válaszokat! A proci egyébként túlélte a próbálkozást azóta is megy 😊 Átalakítót sajnos még nem találtam 😞(
Valóban meglehetõsen kétséges, hogy egy PPGA foglalatban elmenjen egy FCPGA proci. De énszerintem az méginkább kétséges, hogy egy duálos , PPGA celeronhoz készült alaplapban 2 nem-PPGAs proci együttmüködjön, akármilyen átalakitóval is. SZVSZ az a northbridge ami a BP6on van 2 PPGAs celeronnal fut CSAK.
De, cáfoljatok meg, az ember mindig tanul újat.
De, cáfoljatok meg, az ember mindig tanul újat.
Hoppá, azt csak úgy simán nem kéne ám beletenni! Egész más a lábkiosztása, mint a cerka 1-nek. Ha nem is egészen, de azért több helyen eltér tõle.
Azt úgy szokás beletenni, hogy kell hozzá venned egy átalakítót. Én eddig csak a NEO-S370-rõl hallottam, ami erre készült. Azt kell beledugni a foglalatba, majd abba a cerka 2-t, vagy a P3-at. MAgyarországi forgalmazót nem tudok, de valszeg kapható már itt is valahol.
Azért reméljük a prockó életben maradt.
Nézz el rengeteg BP6-os infóért a www.bp6.com címre.
Azt úgy szokás beletenni, hogy kell hozzá venned egy átalakítót. Én eddig csak a NEO-S370-rõl hallottam, ami erre készült. Azt kell beledugni a foglalatba, majd abba a cerka 2-t, vagy a P3-at. MAgyarországi forgalmazót nem tudok, de valszeg kapható már itt is valahol.
Azért reméljük a prockó életben maradt.
Nézz el rengeteg BP6-os infóért a www.bp6.com címre.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Egy Abit Bp6 duálprocis alaplapba szeretnék egy celeron II procit belerakni. Állítólag megoldható lenne a dolog, de nekem nem sikerült egy 566 CII elindítanom. A bioszt alapra állítottam, az alaplap kivezetései színesek. Ha tud valaki segíteni elõre is köszönöm.