6
Abit BP vs Celeron II.
  • Bith
    #6
    Itt nem is dual-ról volt szó! :) Csak 1-et szeretne beletenni, úgy viszont megy.
    De megjegyzem a 2 sem lehetetlen, csak nagyon macerás... Mindenesetre itt egy link, ahol megcsinálták: http://www5b.biglobe.ne.jp/~geta_jp/eng_preparation.htm
    Én inkább nem próbálkozom, mert iylen téren nem vagyok túl képzett :).
  • Zro
    #5
    Köszi a válaszokat! A proci egyébként túlélte a próbálkozást azóta is megy :) Átalakítót sajnos még nem találtam :((
  • Borg
    #3
    Valóban meglehetősen kétséges, hogy egy PPGA foglalatban elmenjen egy FCPGA proci. De énszerintem az méginkább kétséges, hogy egy duálos , PPGA celeronhoz készült alaplapban 2 nem-PPGAs proci együttmüködjön, akármilyen átalakitóval is. SZVSZ az a northbridge ami a BP6on van 2 PPGAs celeronnal fut CSAK.
    De, cáfoljatok meg, az ember mindig tanul újat.
  • Bith
    #2
    Hoppá, azt csak úgy simán nem kéne ám beletenni! Egész más a lábkiosztása, mint a cerka 1-nek. Ha nem is egészen, de azért több helyen eltér tőle.
    Azt úgy szokás beletenni, hogy kell hozzá venned egy átalakítót. Én eddig csak a NEO-S370-ről hallottam, ami erre készült. Azt kell beledugni a foglalatba, majd abba a cerka 2-t, vagy a P3-at. MAgyarországi forgalmazót nem tudok, de valszeg kapható már itt is valahol.
    Azért reméljük a prockó életben maradt.
    Nézz el rengeteg BP6-os infóért a www.bp6.com címre.
  • Zro
    #1
    Egy Abit Bp6 duálprocis alaplapba szeretnék egy celeron II procit belerakni. Állítólag megoldható lenne a dolog, de nekem nem sikerült egy 566 CII elindítanom. A bioszt alapra állítottam, az alaplap kivezetései színesek. Ha tud valaki segíteni előre is köszönöm.