215
Mi a kedvenc filmed?
  • Efreet
    Naja : :))) tegnapeste néztem meg végre a dvdt, ma megrendelem a könyvet... nagyon kemény dolog...
    "Ott voltam én. Vagyis Alex, és a három drúgom. Vagyis Pete, Georgie és Balfék. A Karóva tejbárban azon törtük a galavánkat, mivel üssük el az estét. A Karóva tejbárban tej pluszt lehetett inni. Tej plusz vellocetet, vagy synthemescet, vagy drencromot és mi épp azt ittunk. Pengévé váltál tőle totál kész egy adag jó öreg ultra-erőszakra."
  • CSOCSO
    A Szikla!!! rájöttem hogy ez a kedvencem!!
  • mateos
    herri potter :))))
  • Efreet
    nem leszólni a tigrincséssárkányt! jófilm az :)
  • Laalee
    kung fu fulm ilyen verbeli kinai stilusban 45 metert ugro falon futo felkopasz emberekkel
  • Efreet
    Anthony Burgess - A Clockwork Orange
    rendezte: Stanley Kubrick
  • FreeHome
    Jelenleg a kedvenc filmem az A.I. Artifical Inteligence (mesterséges Inteligencia)
  • artschi
    Hát az übermegakedvenc természetesen az És megint dühbe jövünk :)
    Ja, és szinte az összes Bud Spencer-Terenche Hill kombós film :)
  • FREAK
    The Others/Másvilág bejövős. Másfél órán át azt hiszed, hogy unatkozol, aztán a végén bekövetkező fordulat után rájössz, hogy geci para az egész végig. :)))))) És van mit töprengeni utána, szóval aki még nem nézte meg, de szereti a kísértethorrort (semmi vér meg szörnyek meg mumusok meg félfejű hullák) az gyorsan rohanjon a moziba!
  • G@b0r
    Tnyleg? aszittM zokni márka, na mind1.
  • Coine
    film
  • G@b0r
    ammi?
  • Coine
    Tigris és Sárkány állatjó volt !
  • ipszilon
    pénteken fogják adni az rtbf-en, szinkronizálva az egyesen, és VO-ban a kettesen!
  • G@b0r
    MatrX volt a kedvNcM
  • Coine
    Tripla vagy semmi is elég kellemes volt.
  • Breki33
    frey, szep lehet :)
  • Lteebee
    Azóta nem voltál?
  • frey
    De messze van az a #34...
  • frey
    én miss Röfinek, ill. miss Pigginek hivom a baratnomet.
  • Lteebee
    ...........
    Hát... Ez volna a Rock'n'roll...
  • Lteebee
    Dzsulijen Gvendel meg nem tudja, hogy a Jethro Tull egy rockbanda vagy egy angol lótenyésztő.
  • Assassin
    Az idézet Ford Fairlane,ill. ha hallanám ezt a Kyle arcot lehet hogy tudnám..
  • Lteebee
    Én tudom, én tudom!

(szerintem te is...ő...ez vmi idézet?)
  • Assassin
    Kérlekszépen,tényleg nem láttam,meg a Kyle Troy vagy toy azt sem tudom kicsoda:)
  • Lteebee
    Ez meg miféle válasz?
  • Assassin
    Stimmt.
  • Lteebee
    Nem hiszem, hogy láttad, merakkor nem ez jött volna le.

Meg tudnád is, ki az a Tyler Durden.

Egy filmnek sincs elborultabb zenéje.
    Tutira hetekig ezt hallgatom megint.
  • Assassin
    A haverommal Total Annilhilationt nyomtunk,egymásnak eresztettük a seregeket hagytuk hogy azok nyírják egymást mi meg közben kommentáltuk,meg szidtuk egymást mint a bokrot a játék chat-részében:)
  • Assassin
    Bunyózni akarsz??!:)
  • Lteebee
    Tegnap néztem meg a Fight club-ot.
    Azóta folyamatosan jár az agyam.
  • Demeter
    Amerikai Szépség!
    Ez egy tipikusan '' ez most mi volt?? '' című film. Amin a moziból kijövet igencsak elgondolkodik az ember...
    Szerintem kevés az olyan film amit nem elég csak nézni, ' látni ' kell! Elgondolkodtató....
  • speed
    1x regen q2-t nyomtunk haverommal

nah az asszem veri a filmnezest;)
    volt ott minden hullataposastol kezdve rocket jump tavolugro olimpian keresztul bitchre felulrol ugrasig minden;)
  • speed
    hivjuk rodgot;)
  • Coine
    Ja és kihagytam a Bérgyilkos a szomszédom-at, meg a Sziklát...
  • Demeter
    Blade Runner!
  • Coine
    Figyelj, akkor mért jelölnék 2 Oscarra???
    'ébként nekem, mint x-men rajongónak teccet a film...
  • Waterhorse
    Szerintem te a 4.5.6.Star Wars-ra gondoltál mert a harmadik aligha létezik még.
  • Waterhorse
    Nem pókharapás,hanem valami patkányszerű szörny,amit Afrikából(vagy valami ilyesmi helyről) visznek be egy városi állatkertbe.
  • Coine
    Forrest Gump, Trainspotting, Penge, Star Wars össz., A kilencedik kapu, Horrorra akadva, Mátrix, X-Man (fanatikus... :) Gladiátor, AZ ÖSSZES Alien (1,2,3,4) és a két Predator közül az első, Viharzóna (egy kis érzelem is kell :), Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Die Hard 1 és 2 (talán még a 3 is)....
    Majd még ha eszembe jut 1pár akkor azt még beírom... :)