215
Mi a kedvenc filmed?
-
#93 Naja : :))) tegnapeste néztem meg végre a dvdt, ma megrendelem a könyvet... nagyon kemény dolog...
"Ott voltam én. Vagyis Alex, és a három drúgom. Vagyis Pete, Georgie és Balfék. A Karóva tejbárban azon törtük a galavánkat, mivel üssük el az estét. A Karóva tejbárban tej pluszt lehetett inni. Tej plusz vellocetet, vagy synthemescet, vagy drencromot és mi épp azt ittunk. Pengévé váltál tőle totál kész egy adag jó öreg ultra-erőszakra." -
#92 A Szikla!!! rájöttem hogy ez a kedvencem!! -
#90 herri potter :)))) -
#89 nem leszólni a tigrincséssárkányt! jófilm az :) -
#88 kung fu fulm ilyen verbeli kinai stilusban 45 metert ugro falon futo felkopasz emberekkel -
#87 Anthony Burgess - A Clockwork Orange
rendezte: Stanley Kubrick
-
#86 Jelenleg a kedvenc filmem az A.I. Artifical Inteligence (mesterséges Inteligencia) -
#85 Hát az übermegakedvenc természetesen az És megint dühbe jövünk :)
Ja, és szinte az összes Bud Spencer-Terenche Hill kombós film :) -
#84 The Others/Másvilág bejövős. Másfél órán át azt hiszed, hogy unatkozol, aztán a végén bekövetkező fordulat után rájössz, hogy geci para az egész végig. :)))))) És van mit töprengeni utána, szóval aki még nem nézte meg, de szereti a kísértethorrort (semmi vér meg szörnyek meg mumusok meg félfejű hullák) az gyorsan rohanjon a moziba! -
#83 Tnyleg? aszittM zokni márka, na mind1.
-
#82 film -
#81 ammi? -
#80 Tigris és Sárkány állatjó volt ! -
#79 pénteken fogják adni az rtbf-en, szinkronizálva az egyesen, és VO-ban a kettesen! -
#78 MatrX volt a kedvNcM -
#77 Tripla vagy semmi is elég kellemes volt. -
#74 frey, szep lehet :) -
#73 Azóta nem voltál? -
frey #72 De messze van az a #34... -
frey #71 én miss Röfinek, ill. miss Pigginek hivom a baratnomet. -
#70 ...........
Hát... Ez volna a Rock'n'roll... -
#68 Dzsulijen Gvendel meg nem tudja, hogy a Jethro Tull egy rockbanda vagy egy angol lótenyésztő. -
#67 Az idézet Ford Fairlane,ill. ha hallanám ezt a Kyle arcot lehet hogy tudnám.. -
#66 Én tudom, én tudom!
(szerintem te is...ő...ez vmi idézet?) -
#65 Kérlekszépen,tényleg nem láttam,meg a Kyle Troy vagy toy azt sem tudom kicsoda:) -
#64 Ez meg miféle válasz? -
#63 Stimmt. -
#62 Nem hiszem, hogy láttad, merakkor nem ez jött volna le.
Meg tudnád is, ki az a Tyler Durden.
Egy filmnek sincs elborultabb zenéje.
Tutira hetekig ezt hallgatom megint. -
#61 A haverommal Total Annilhilationt nyomtunk,egymásnak eresztettük a seregeket hagytuk hogy azok nyírják egymást mi meg közben kommentáltuk,meg szidtuk egymást mint a bokrot a játék chat-részében:) -
#60 Bunyózni akarsz??!:) -
#59 Tegnap néztem meg a Fight club-ot.
Azóta folyamatosan jár az agyam. -
Demeter #58 Amerikai Szépség!
Ez egy tipikusan '' ez most mi volt?? '' című film. Amin a moziból kijövet igencsak elgondolkodik az ember...
Szerintem kevés az olyan film amit nem elég csak nézni, ' látni ' kell! Elgondolkodtató.... -
speed #57 1x regen q2-t nyomtunk haverommal
nah az asszem veri a filmnezest;)
volt ott minden hullataposastol kezdve rocket jump tavolugro olimpian keresztul bitchre felulrol ugrasig minden;) -
speed #56 hivjuk rodgot;) -
#51 Ja és kihagytam a Bérgyilkos a szomszédom-at, meg a Sziklát... -
Demeter #50 Blade Runner! -
#49 Figyelj, akkor mért jelölnék 2 Oscarra???
'ébként nekem, mint x-men rajongónak teccet a film... -
#48 Szerintem te a 4.5.6.Star Wars-ra gondoltál mert a harmadik aligha létezik még. -
#47 Nem pókharapás,hanem valami patkányszerű szörny,amit Afrikából(vagy valami ilyesmi helyről) visznek be egy városi állatkertbe. -
#45 Forrest Gump, Trainspotting, Penge, Star Wars össz., A kilencedik kapu, Horrorra akadva, Mátrix, X-Man (fanatikus... :) Gladiátor, AZ ÖSSZES Alien (1,2,3,4) és a két Predator közül az első, Viharzóna (egy kis érzelem is kell :), Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Die Hard 1 és 2 (talán még a 3 is)....
Majd még ha eszembe jut 1pár akkor azt még beírom... :)