38
Age of Sail II
-
Hóhér #38 Ti mit gondoltok?Érdemes nekivágni,és letölteni? -
Sir IvanHoe #36 Hi
Kellene egy kis segitseg.
1. Ha azt mondom, hogy ne autofire lojenek a hajoim, akkor hogyan jelolmom ki a celpontot akit loni szeretnek?
2. Hogyan telepitek embereketet a sziklakon levo bastyakba? Mertha megnezem a bastyakat azt irja, hogy nincs benne ember.
3. Hogyan kell megcsakjazni a hajokat? Mert ha melle megyek es megnyomom a csakja ikont, akkor nemtorteni semmi.
Elore is koszi a segitseget.
-
#26 A Pirates!-re inkább a Sea Dogs hasonlít. -
Sir IvanHoe #21 Fix
Nem fog mukodni a masolasvedelem miatt.
En is megszivtam.
:( -
Revenger #14 Hol lehet letolteni a ripelt verziot.
-
Roby #11 okos enged, szamar szenved... -
Roby #8 M.A.D.: Te tiszta *** vagy!
Miert vagnak mar fel, ezzel a configgal?
Gondolkozz mar ember?
Inkabb gyerek? Igen, apucinak menjel panaszkodni... -
Roby #3 Nekem a RIP van meg, de nagyon megfogott ez a jatek. Elsore nem nagy durranas, de aztan egesz jo. Igaz eleg nehez iranyitani. A grafika szerintem jol sikerult. A lenyeg hogy elsonek van egy hajod, amivel reszt veszel egy altalad valasztott csataban. Ki kell loni az agyuval az ellenseget. Mondjuk a loves eppen automata, de lehet, hogy valahol lehet allítani. Aztan ha sikerul egyet kettot megfutamitani, akkor mintha atallnanak hozzad. De nem biztos:)
Sokat nem jatszottam vele (kb. 5 percet), meg egy ideig nem is lesz ra idom, de szerintem erdemes kiprobalni!
Jah esetleg a konfigom, ha erdekel valakit:
466 cel., 192 MB Ram, TNT2M64 16MB.
-
Piquet #2 Nekem is fagy, töréshiba. Fagy az ISO is és a RIP is. Le is töröltem a gecibe. -
Max #1 Van egy kis gondom! Megvan az ISO de nem mükszik. Bejön a menű és ott akármire klikkelek kifagy a game, nem megy tovább?
Van 5letetek?
Különben milyen a játék? Jobb mint a Sea Dogs?