33
American McGee\'s Alice észrevételek, kritik
-
Beya #33 Valaki meg tudná osztani a magyarítását? A magyarítások weboldal ugyanis összeomlott. -
#32 az miért van hogy ha teljes képernyőbe fut a játék mentéskor kilép? -
Jimanszky #31 Köszi, igazából egy cimborám kért meg, hogy kérdezzek rá.Esetleg nem tudod honnan lehetne magyart szerezni? -
#30 Google-be találsz, de csak angolt. -
Jimanszky #29 Sziasztok!
Szeretnék kérni valakitől a játékhoz végigjátszást.
Szánjatok meg eggyel.
Előre is köszi!
Email cimem:[email protected] -
#28 Sikerült végigvinni.Jó volt és nem is rövid, 8 napra elegendő játék. -
#27 Megvan a megoldás.Sorra minden kép felé fordítom a tükröt.Az adott képhez tartozik egy jel.Visszamegyek a másik terembe, ott felszállok valami izén.Az adott jelhez tartozó ajtón bemegyek és ott a képet kilövöm, ami a jelnek felel meg.És ezt háromszor megcsinálom, már kettő megvan.
Valószínű így kell ezt csinálni. -
#26 Nem lehet. -
#25 és a képeken keresztül nem lehet menni? Mondjuk abba amelyik felé fordítod a tükröt -
#24 És ott a végefelé abban a nagy termben ahol középen van egy tükör, azt pedig három irányba lehet forgatni, a festmények felé.Na ott mit kell csinálni?
Látom, hogy a képeken a királynő talpnyalói vannak, de ha a tükörbe belenézek akkor piros figurákat látok a helyükben.Gondoltam a tükrön akkor át lehetne menni, de nem.Se az eredeti képeken nem lehet átmenni. -
#23 Megtaláltam közben a helyes utat. -
#22 Na keményen elakadtam.
A királynő kertjében, olyan mint egy labirintus.Mindig ugyanazokra a helyszínekre jutok és az ellenségek újratermelődnek minden esetben.Találtam egy portált is, de az használhatatlan.
Hogyan tovább? -
#21 OK, kösz.Kipróbáltam.
Most nézem 8 éves darab, ahhoz képest elég jól néz ki.Meg hangulatos is. :)
A magyarítást is megtaláltam. ;) -
Szeszmester #20 Az egyik leghangulatosabb játék, szerintem az egyetlen nagy költségvetésű "elszállós".
Nagyon jó lett a magyarítás, de szerintem mégis jobb, ha angolul játszod, nagyon sok poén nem lett lefordítva. Maga a játék egy drogos vízió, a magyarítás sajnos nem teljesen ilyen hangulatú.
(pl: Load - Save - Delete => LSD. Magyarul ez pl nincs ott) -
ManoNegra #19 TPS de be lehet állítani FPS-re is, és hatalmas játék gyönyörű pályákkal poénokkal! Ja, és van magyarítása. -
#18 jav.:Valaki -
#17 Hmmm...most kaptam egy ilyen játékot (ezt). :D
valaki tudna róla valamit mondani?Kaland, TPS, paródia?Mi a lényege?Mihez hasonlítható? :) -
Aldrin #16 üdv. segytene valaki. meg szeretném szerezni a játékot, de nem tudom, h hol keressem. [email protected] dobna valaki egy emilt? -
jahola #15 Köszi VLogo!
a végigjátszások pont.hun én is láttam 300ft-ért. szerintem ökörség hogy maniért adják.... -
Vlala #14 Nekem megvan könyvben, online láttam (ki az a maaarha, aki pénzért adja a játékok végigjátszását?).
Esetleg megnézem a régi újságmelléklet-CD-imen, és elküldöm e-mailben, ha úgy jó lesz. -
jahola #13 Hy!
Tud valaki végigjátszást a játékhoz?
Előre is köszi:D -
#12 A vége talná az egyetlen dolog ami nem tetszett. -
#11 Most toltam végig, és tetszett. Jó kis game, jó elborult, ahogy szeretem :) -
liogreen #9 kosz mar nem kell,
vegignyomtam. -
liogreen #8 udv
keresek valakit aki mar tovabb jutott, mint en, vagy tudja, hogy honnet lehet letolteni valamifele vegigjatszast.
a kerdes, ott vagyok a behind the looking glass utan mikor visszatett valahova, a sarkany meghot, s valami szemet kellene oda vinni, de sehol semmi.
elore is koszi. -
Anee #6 ott a késdobálás
-
Anee #3 kajak egy game
legalább sokat kell gondolkodni,s kaland elemek is többek vannak benne mint a TRben.......
ecceröen coooool -
D_a_v_e #2 Ja és itt egy kép a játékból:
-
D_a_v_e #1 Letöltöttem a American McGee's Alice-t és elég jó játéknak bizonyult.Az American McGee számára nem ismeretlen az akciójáték fogalma: korábban az ID Software-nél a térképek megtervezésén ténykedtek. A mostani játék is nagyban fog hasonlítani az ID Quake-jéhez, hiszen bár Alice külsõ nézeti akciójáték lesz, mégis a Quake 3 sokat próbált engine-jét használja.Az eredeti mese világa rengeteg helyszínt és élõlényt feltételez. Ezen elvárásoknak igyekeznek teljes mértékben megfelelni a rendelkezésre álló 15 szinten.Minden pálya teljesen másképp néy ki, de ez nem csak a területre és az ellenfelekre igaz, hanem magára Alice-ra is! Apropó Alice: ő egy kemény csaj, és ez a mozgásában is megmutatkozik. Az olyan alap-dolgok mellett, mint séta, futás, ugrás, körülfordulás vannak speciális mozdulati is. Segítõtársa továbbra is a macska (ennyiben sikerült megõrizni az eredeti történetet), és összesen harminc aktív szereplõvel találkozhatunk kalandozásaink során. Mindegyiknek saját, kidolgozott jelleme lesz, és másképp reagálnak az egyes cselekedeteinkre. Az American McGeenél külön odafigyeltek a különféle halálnemek részletes kivitelezésére is, hogy még véletlenül se kerülhessen a kisebbek kezébe a program :).
Mit lehetne mindehhez hozzáfûzni? Az ötlet eléggé beteges, és kockázatos. Azzal, hogy a nagyobbaknak készült el Alice története, éppen a célközönséget veszítik el, és az már egyáltalán nem biztos, hogy akár akciójátékról legyen szó, akár nem, tíz éven felül is érdeklõdnek a mese iránt. Azért én örülök neki, hogy valaki vette a fáradságot és megpróbálkozik ilyesmivel is. A Quake 3 engine-je pedig elég jó ahhoz, hogy élvezetes programot lehessen vele készíteni, hogy a számtalan eddig kiaknázatlan grafikai lehetõségrõl ne is beszéljünk!
-Dave-