Dracula2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Létszi segítsetek! Az elsõ pályán, hogy kell azt a szörnyet kinyírni? Nemtom mir kell csinálni.
szia Peti! Elakadtam a Sárkányszobában.sehogyan nem müködnek a meghúzható láncok. Kérlek segíts.A lejátszásokban kozölt 6 3 5 1 nem elegendö információ. Köszi:<#sir> proprimo
Csõsztök!
Én már végigjátszottam az egész Dracula2-öt.Ha valakinek kell segítség az írjon.
A Dracula 2 második lemezének az elején elakadtunk. Van ott egy kapu, aminek a 4 sarkában kéne 4 számot beírni.
Ha valaki tud, kérem segítsen!!!!
Küldjön sms-t vagy telefonáljon a 06-70-318-3221-es számon. Köszönök minden segítséget!
Rögtön a második lemez elején elakadtunk, ahol egy kapunál 4 számot kell beírni a 4 sarokba!!
Aki tud segítsen nekünk!
Küldj egy sms-t a következõ számra: 06-70-318-3221!!
irattad?
Törölt felhasználó
Anee! Nem tudom hogy van-e ripje, és hogy honnan lehet leszedni stb. Igen hasonlít a realMYST3D-re, a grafikája is és a játék is szinte ua, de játékélményt nemnagyon tudok mondani, mert már az elején van ez a gond amit leírtam. Kb 10 percet játszottam vele. A Traitors gate-et pedig nem ismerem.
nem nem elég.....Ripje létezik?vagy ISOja van valahol?
Tehát hasonlít a Traitors gate-re és a realMYST 3Dre?
grafika?játékélmény?ezeket is mondani kellene
Törölt felhasználó
SAntA ha volt commodore 64-ed akkor biztos emléxel az ELVIRA nevû játékra. Kb olyan.
Azóta azért már fejlõdött 1 kicsit 😊 Szóval mintha te mennél de magadat nemlátod és azegérrel lehet körbenézni le-föl stb. Tárgyakat kell megtalálni, helyére rakni. Állandó képek vannak és ott lehet körbenézni. Hát vmi ilyesmi a játék. ( Tudom kicsit gyenge leírás 😊, de nemvagyok újságíró! Remélem ennyi is elég lesz.
SAntA_ClAus
Mihez hasonlit Bong a jatek?Erdekelne.
meg lehet iratni vagy neten fentvan vhol?
Konkrétan MILYEN????
ne azt mond hogy kaland hanem kidolgozás sat-sat
Törölt felhasználó
Vki Segítsen, nagyon megköszönöm!!

Most kezdtem el a játékot, de már az elején elakadtam. Elveszek 1 kulcsot az ajtónak támasztott faszitól, erre bejön egy szörny, és nemtudok vele semmit se kezdeni! Ha lövöm nem ér semmit, ha pedig bemegyek az ajtón még gyorsabban jön és meghalok. Nemtudom mit lehetne trükközni, ha vki tudja légyszi segítsen!