2756
Reklámzenék
-
#553 nm -
#552 kösz
link -
#551 ne! :D regeltem atw-n. privátban küldöm -
#550 akkor várjunk holnapig hátha valaki tud valami okosságot erre. -
#549 dc-n 2 embernek van meg, de egyiknek sincs slotja :(
ftp-t meg nemtudok adni.. :/ -
#548 Mint Royale - Singing In The Rain (FuzzyGroove Mix).mp3 vagy Mint Royale - Singing In The Rain.mp3
Tök mind1, ugyanaz a kettő... -
#547 hát, msn-em nincs, először adj egy teljes fájlnevet hátha sikerül megtalálnom -
#546 3,82 mega,2:45mp, irc-m nincs. Esetleg msn még ami jáccik -
#545 hmm!?!? milyen hosszú? izé, irc-d van? -
#544 megvan :)
Ha adsz valami helyet ahova fellehet rakni, felrakom szivesen! -
#543 nem csak maga a zene, hanem az egész hihetetlenül jól lett összerakva. Jó a szereplő benne, jó a körités. Jelenleg azt mondanám ez az egyik legjobb reklám amit életemben láttam. -
#542 #430 meg még utána... szerintem is hihetetlen jó zene, de nekem se sikerült megtalálnom :/ -
#541 Egy másik kérdés. Brit reklám, 5ös golf gti reklámja. Egy robot-higany mozgású pali(David "Elsewhere" Bernal.) táncol benne, a singing in the rain cimű számra, pontosabban ennek a feldolgozása.
A reklám
(hozzátenném, ez a reklám nálam mindent visz. 3-4 napja leltem meg, de azóta (lehet hogy túlzásnak tünik) de vagy 100szor megnéztem és még most sem unom.)
Szóval ha egyáltalán létezik ez a szám, valaki árulja el merre találhatom meg. -
Lolarapper #540 Sziasztok! A Samsung mp3-lejátszó reklámját ("naggyon kiccsi") /rappes stílusú a spot/ keresem. Ha valakinek megvan, van tudja honnan lehetne letölteni, írja meg nekem. Köszi!!! -
#539 Nem is lehet vagy csak nehéz? -
#538 Beck's : sajnos kifejezetten a reklámhoz írták, kemény dió beszerezni.
Panoráma: Tangerine Dream - Chronozon
-
Exxon Valdeez #537 Úristen, köszi!!!!!!!!!!!!
A Baywatch zenét kerestem már régóta, de nem tudta senki.
Köszi! -
#536 Segítsetek nekem! Az a Beck's reklám zene kéne, ami egy kicsit techo-s jellegü(de nem az utoljára készült keleti feelinges). Ha valakinek megvan, jeleze nekem lécci! -
Zozo76 #535 Ja, kozben eszembe jutott megegy: a PANORAMA
Tudja valaki az eredeti cimet? -
Zozo76 #534 Koszonom! Mar jon is lefele... :) -
#533 Vangelis : L'Enfant -
Zozo76 #532 A HÉT -
Zozo76 #531 jo lenne a HET zeneje is :) -
#530 Reklámzenék - partneroldalunk -
flashX #529 Tölteni nem lehet? -
#528 7days
Heineken
Baywatch bemutató
Nagy Könyv
Bounty
Mazda
Megasztár
és még jónéhány reklámzene:
Reklámadatbázis
-
sirdond #527 akkor jó. illetve nem annyira jó de ez van. -
#526 belassul. -
sirdond #525 igen, közben rájöttem. sajnos vmiért szarakszik a letöltésem, de már megoldás alatt van.
amúgy neked is belassul picit a mély ütemek elött vagy csak nem szar még mindig??? -
Aspyrin #524 nincs mit, de szerintem nálad van a probléma, a szám 128kbs/44Khz, általában ilyen egy mezei mp3 -
sirdond #523 kösz szépen, de sajna ez valamiért nekem nagyon szar. mármint a számnak a minősége,szerintem rosszul lett feltöltve. de azért tényleg kösz. -
Aspyrin #522 Innen töltsd. -
sirdond #521 köszi szépen.Kár hogy csak szar varziót találtam.
egyébként pontosítok Dabrye az előadó. -
Aspyrin #520 Dabyre: Hyped-up plus tax -
sirdond #519 a motorola v3 reklám zenéjének a címét plz vki -
flashX #518 nem wiskat hanem wiskas -
hmike #517 danek mr.
valaki esetleg 7days reklámzene?
when you smileing... -
flashX #516 Tudom, hogy nem zene, hanem reklám, de nagyon kéne. :DD
Vannak ezekl a wiskatos reklámok, na az kéne amiben a fehér macska van a hógolyó, mert amikor lejön a lépcsőn egy picit botlik és olyan jókat röhögök rajta :DDD
Plz vki linkelje be! Köszi! -
#515 thx!!! :))) -
#514 wháá, köszi!!!!!!!!