3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • ipszilon
    és ki az az Zé ?(hiszen úgy látszik én vagyok benne az érdekelt Breki33 763-as beszólása szerint:-))
  • mateos
    hogy majdnem ezt mondtam
  • ipszilon
    Ronnie téged ugye igazából nem Bálintnak hivnak?
  • ipszilon
    mi tuti?
  • mateos
    Engem még sosem vertek meg csajért.Hál istennek.
  • Waterhorse
    Hát igen, egy csajért verést kapni...soha...fordítva sülne el a dolog, ha valaki ilyesmire vetemedne!
  • Laci
    Ha engem egy csajér vernének meg (kizárt:) lehet, hogy nem a sérülésbe, hanem a mérgembe halnék bele...egy csajért...heh...ilyen hülyeséget...
  • Laalee
    na aZÉ!!!!
  • Ronnie
    Szerintem fontos, hogy figyeld meg dohányzik-e mer ha nem éste igen az gázzzzzzzzzzzz.

A másik engem már egy párszor elvertek nok miat, ez akár hasznodra is lehet ha elkerülhetetlen a dolog, ha megver a csávója pobáld úgy intézni, hogy a lány szemtanu legyen esetleg tudomást szerezzen rólla mer ha kicsit is unja a csávóját annak annyi bunkó állatnak rartja majd fölleg ha szinpatikus vagy neki de ezt csakk akkor ha legalább barát szintü beszélgeto viszonyban vagytok meg persze ne vegyen észre semmit a lány te sose legyél köcsög a barátjával. Ne próbáld rossz természetu dolgaira fehívni a lány figyelmét. Ha eggyüt vagytok te nehozzd szóba a barátját, esetleg ha o hozzná szóba valamivel kapcsolatban röviden válaszolj és megint csak ne kezd parázni a srácot. Elobb utobb ugy is meg kérdezi miért kerülöd a témát és ha úgyérzed meg mondhatod neki, hogy tetszik ha nem érzed ugy, hogy ez jó 5let akkor csak annyit mondj titok ö ugyse hagya majd a témát még akkorse ha sejti a dolgot.

Hát hirtelen most csak ennyi. Na persze ezek se 100%-osak de nállam egy párszor bejött. :-)
  • mateos
    én nagyon szeretek valakit :-)
  • mateos
    aha , akkor tuti , majdnem én is ezt mondtam
  • ipszilon
    legyen humloros is, egy picit félvállról vegye a dolgokat, de ne teljesen, legyen némi komolyság is benne, de ne túl sok, amúgy meg nem tudnám megmondani, hogy mi pontosan, ami miatt tetszik egy srác, ez csak úgy jőn és kész!
  • ipszilon
    végülis igen! de nem csak ennyi!
  • ipszilon
    ezek az én elvárásaim?
  • mateos
    pl.Legyen öszinte
    -és csinos :-)
  • ipszilon
    Na mik?
  • Breki33
    ja mik? :_))
  • mateos
    Breki33 : Én dtudom mik az elvárásai.Hisz ismerem.
  • Lteebee
    Persze, mert te tárgyként kezeled a nőket.
  • Breki33
    teged az elvarasai erdekelnek?
    engem a kinezete :-)))))
  • Laalee
    mondom én... meg mindig ott a pisztoly os csajozasi lehetöseg :)
  • Lteebee
    De vajon mik az elvárásai?
  • Breki33
    na most hogy mindenkinek megy mar a csajozas y-nak is kereshetunk egy z-t :-)
  • ipszilon
    szivesen! remélem tudod hasznát venni!
  • TIBI
    ipszilon nagyon köszönöm a tanácsokat!!!
  • TIBI
    de a csaj barátja nwekem nem haverom és ,szerintem ha bármivel próbálkoznék akkor nagyon ellennék verve.Úgy hogy mindenki engem röhögne a sebveimmel!
  • mateos
    CSAK VICCELTEM :-)
  • ipszilon
    nyilván értelmes tippeket adok, mivel lány vagyok! :-)
  • ipszilon
    éééééééééééén?
  • mateos
    te ugye nem szivatsz ?
  • ipszilon
    na mert ez fordítva nem igaz???????
  • ipszilon
    ez azt hittem magától értetődik!
  • Lteebee
    Az a legrosszabb a tini lányokban, hogy a legtöbbjük kapcsolt áru és a barátnőikkel szivatják a fiúkat.

E tekintetben ugyanis fejlettebbek.

Aztán később hogy fáj nekik, ha pár év múlva, amikor logikában és a gondolkodásuk sebességében lemaradnak(mert lemaradnak) visszakapják(persze tisztelet a kivételnek, de az ún. "legjobb nő a suliban" az esetek túlnyomó részében ilyen).
  • Laalee
    de eotte vedd le a karoradat, vagy huzd ra a polodat :)
  • ipszilon
    komoly tanácsok voltak!:-)
  • ipszilon
    Amúgy ha tudok segíteni (lány létemre):
    Ronnie: gőzöm sincs!
    Tibi: szerintem tényleg egyszerű dolgod van, feltéve, ha legalább a nevét tudod és az osztályt, ahova jár. Ne légy nagyon rámenős, a csajok ezt kifejezetten utálják, és szerencséd van ha nem röhög ki! Szóval csak lassan a testtel (szó szerint)! Probálj meg mindig "véletlenűl" ott lenni, ahol ő (tudom, hogy régi trűkk, de ha eddig bevállt...), és egy idő után csak észrevesz! Ha nem akkor add fel!:-(
    Ja, és bármikor nyugodtan megkérdezheted tőle hány óra van, tudni fogja, hogy ez csak egy trükk, de ha tetszel neki elsőre, akkor kedvesen megmondja,és utána már minden megy magától, ha nem tetszel neki, akkor valószinűleg motyog valamit és gyorsan elhúz! Remélem tudtam segíteni!
  • Laalee
    tibi kapott jo tanacsot!!!!
  • Laalee
    vessz össze a haverral és akor mar semmi akadalya hiszennem a haverod :)

amugymeg hagyd ugy a dolgot ahogy van, mert egy baratsag többet érmint egy éjszaka.
  • ipszilon
    Es szegény Ronnie 23 hozzászólás után sem tudja, hogy mit csináljon! Ennyit a tanácsokról!
    Ja, és szegény Tibi sem, akkor mire való ez a topic?
  • Efreet
    mer.