3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1165 mé az macsos nem? hasselhof is azert mutogatja. :P -
#1164 Meg a kutyát megszégyenítő alhas szőrzeted:)) -
#1163 Mike Muir forog a sírjában, pedig még meg se halt a fószer. -
#1162 is... -
#1161 ugye? -
#1159 az mexikoi dolog nem?:) lattam am a ver kötelezt :) vato loko -
#1158 A csak felül gombolt ing az Suicidal(vagy Cico).
Hal van, aki érti, mire gondolok... -
#1157 de az mar olyan csikános dolog nem? meg a csak felul gombolt ing...
bar ez biztos jo csajozashoz :) latjak teknöspancel hasamat :) -
#1156 Rózsafüzér is dukál a vunderbaumhoz a visszapillantóra! -
#1155 nembaj en se :) -
#1154 megint 1 téma amihez nem értek... -
#1153 akik csorok :)
de vigyazz azok szuromi tuningos verdak!!! bugoskettes felvan furva 1.6 osnak... igymar nagyon mennek csak a feket fejlesztni persze nics keret is bealnak a sarki faba :) -
#1152 Az az igazán röhejes mikor öcsém(A4 1.8T) mellé állnak a lámpánál és elkezdik bőgetni az ültetett zsigát... -
#1151 en aszittem a legnyomassal mennek amit a melynyomo pumpal :)
de a legjoban azt szeretem amikor elkezdik magyarazni hogy nemmindegy ohgy a +t kötöd a minuszhoz vagy a + t a + hoz :) mert ha forditva kötötd akor szivjak a levegőt és nem toljak :))) -
#1150 Rosszul tudod!Nem a gázpedált tapossák,meg nem is a mélynyomó a titok nyitja...
Kérem szépen ezekbe az autókba a bikanyakúak egy új fajta üzemanyagot tankolnak és a motor hangját hallod mikor elzúg melletted:Tucci,Tucci,Tucci... -
#1149 majd megnezem az ujpest központba menözö tuningladasok hogy nyomjak a piroslampanal... azok mindig nagyon ottvannak :) -
#1148 csak hogy tudd, hogy mi is a trendi... -
#1147 hat lehet... biztos ez az uj divat :) -
#1146 és a gázpedált is pont ritmusra kell pumpálni... ezt tegnap tapasztaltam... -
#1145 jaja.. persze hogy igazan lehessen csajoznilesz benne vagy 4 30centis melynyomo is mert az az igazi... buszmegallo mellet felnyomni a hangot és félig leengedni az elektromos, sötetitett ablakot :) (persze ez azert kell hogy az amugy ritka szar hangzasu kocsibol kijöjjön egykis magas is :) ) -
#1144 Látom kapisgálod már!:) -
#1143 Bocsi le marradtam egy kicsit, mi autót nyersz? Az király ha három águ csillag feszit az orrán.
Na ez egy tuti modszer a csajozáshoz. -
#1142 döbbenetes... elosztják a kocsimat... mintha ők nyernék... :) -
#1141 es a vanilias vunderbaum az megy hozza? vagy az csak a taxis merdzsoba illik. -
#1140 Anélkül nem élet az élet,és még azt hinné vki hogy nem is eredeti merdzsóban feszítessz:) -
#1139 Ja meg vegyé' jegesmedve bunda borítást a kormányra!:) -
#1138 az menö? én nem vagyok jampi -
#1137 Kis plüsskockákkal a tükrön... -
#1136 De ugyanolyan színűt ám! -
#1135 ja most hogy mondod :) telleg :) -
#1134 két 300-ast?:) -
#1133 oxaaaa azt veszunk 2 kisebb autot :) -
#1131 Majd szóljatok ki nyerte el a másik orra elől a ''háccázas mérdzsót''... -
#1130 hat akor te is örulj és vásárolj hogy nyerhess! :) -
#1128 ez nemigyvan én szerencses vagyok!!! belőled csak az irigység beszél! :) -
#1126 jahh asszem kurva mazlista vagyok :) -
#1125 és hatalmas szerencsédre mindig pont a legdrágább kocsihoz stimmel a kulcs... -
#1123 Ja persze, mer muszály mindig a képembe vágnod, hogy te olvasol. -
#1122 en vasarlok a könyvklub ban ott is akkora esellyel nyerhetek mint te :) minden honapban kuldenek egy levelet hogy tuljutottam az elsö fordulon es ha a kocsikulcs stimmel a kepen levővel akor eselyem van nyerni, persze csak ha vasarlok:) -
#1121 Király!
Nyerhetek egy fordkát, ti meg nem!