3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Coine
    Jujj, de szarrr :-))

ennek max a falusi nagy qrvák dőlnek be, mert ott az természetes :-D
    csak poén
  • mateos
    valyon ki szokott 2értelmü vicceket mesélni ?
  • mateos
    :-)
  • MuERTe
    A legtutibb csajozós szöveg: "Ne haragudj, nem vagyok idevalósi, meg tudnád mutatni a pinádat?" :)
  • Coine
    én eddig max 1 óra 10 percet beszéltem vele....éjfélkor fejeztük be ;-))

1ébként ez rohadtul nem csak a szerencsén múlik...
  • mateos
    naponta beszéltünk telefonon (ez kimaradt) :-)
  • mateos
    én a mostanimmal naponta beszéltünk , valamikor + mint 2 órát , de hál égnek bejött :-)

Szal szerintem légy bátor 's sok szerencsét.(bár ez nem a szerncsén múlik)
  • Coine
    Teljesen 1etértek veled !

Előzö nagy szerelmem is ezt mondta : - Legyünk barátok !

Azóta sajna nem is taliztam vele meg semmi....szóval ez a legrosszab...és nagyon fájt...

Tehát nehéz megmondanom, hogy szeretem, de kicsit érzékeltetem...nem hülye a csaj, lehet, hogy ő is szeret, csak több bátorságot akar...nemtom....grr....itt tépelődök...meg emilezek meg telózok vele naponta :-))

• mateos
    bakker..ez ténleg nehéz ügy :-) , én is éreztettem a mostani barátnőmmel,hogy mi a helyzet(az elején)s finom vonásokkal kezdtem mondani neki,hogy mi a helyzet..aztán valahogy sikerült hál istennek de az elején ténleg nehéz volt , mert azon filóztam,hogy ha kimondom neki hogy szeretem , akkor ö erre azt fogja mondani,hogy "JÓ HAVER VAGY , DE ÉN NEM SZERETLEK , DE TÉNLEG JÓ HAVER VAGY"de aztn hál isten nem igy történt 's má + mint 4 hónapja m1
    És imádom a csajt Szal velem ez történt
  • Love Ace
    Szereti a pasit,ez a helyzet.
    De azért azt figyelembe kell venni,hogy ezt az a csaj mondta,akinek tetszem.
    Egyébként az a csaj is szép,de olyan csajt még nem láttam eddig egész életemben,mint az,aki állítólag szereti a pasiját.
  • Coine
    Már választottam a 2 csaj közül, megvan a kiválasztott...és igazából télleg meg kéne mondanom a szemébe mit érzek....de még nem vagyok készen baszki...viszont nagyon finoman azért mindig érzékeltetem....még tennem kell dolgokat...
    nehéz préda....de megériiiii ;-)
  • Coine
    Sztem meg alapból buktad ha a csaj szereti a pasit....
  • Coine
    Igen, ma beszéltem vele egy órán keresztül telefonon, és nagyon óvatosan kipuhatoltam, hogy azt szereti, ha megmondják neki, ha szeretik :-)
    Félek...bakker...nemtom hol, mikor ? alkalom...itt tépelődök....sebaj, majd a szivar segít :-)

• Love Ace
    Tudom,hogy már Isten tudja mióta nem írtam,bár a topic-ot én nyitottam,de most nekem is lenne egy gondom egy (pontosabban nem egy )csajjal.

Na!
    Szóval van egy lány,aki baromira tetszik nekem,de van barátja.Ez eddig nem is annyira nagy gond(ha leszámítjuk,hogy a srác 3.-os,én meg 1.-s),a gond végül is az,hogy szereti a csaj a pasit.(a csaj is 1.-s)
    Viszont 2 osztálytársnőm révén ismerem a csajt egy kicsit,de az egyik osztálytársnőmnek tetszem,a másiknak meg a szobatársam tetszik,aki 1 éve jár egy csajjal.
    Én még nem tudom,melyik csaj legyen?
    Legyen-e egyáltalán, vagy maradjak ki ebből a körből?
    Ja,és a pasi állítólag bír a beszólásaim miatt.(gyk.:az a pasi,akivel az a csaj jár,akiről az elején írtam)

Ha valami nem tiszta akkor írjatok!

Love Ace
  • Lteebee
    Ezt tényleg te írtad?
  • TIBI
    És én mit csináljak.Tkp nem ismerem a csajt csak szoktam látni a boltunkban cigit venni.Most azon gondolkoztam hogy veszek 1 db David of-ot és akkor végig kínálok mindenkit és akkor én leszek a fasza csávó.De én utálom a cigit!!!Mit csináljak?
  • Coine
    Nah jól haladok, mert kiválasztottam a kettő közül a prédát, és szegénykével ma 40 percen keresztül dumáltam a telefonon, ahol ecsetelte, hogy csalódott a férfiakban...és holnap majd a vállamon fog sírni :-)))
    remélem...
    Az biztos, hogy jól haladok...csak óvatosan...

:-)

nah de vége az élő közvetítésnek, majd meglátjuk mikor írok majd megint mi történt :-))

• Coine
    Hé nyugi freya, én nem csinálknám ezt :-))))))
    1ébként kösszzz...
    :-))
  • Coine
    Annál nagyobb úriember vagyok én !
  • Coine
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Waterhorse
    Mi itt mind tudjuk.
    És az a véleményem, hogy ö tud élni, miért ne tenné meg valaki ha van rá lehetösége. Mi van ha a holnap fejemre esik egy tégla, meghalok, "de legalább nem voltak perverz gondolataim!" - ez butaság
  • ipszilon
    köhöm.... (ha vlki ezt tudná, hogy milyen a felfogásod ezzel kapcsolatban...)
  • frey
    Inkabb ne bizzuk a veletlenre: itassunk le ket csajt, hanytassuk meg oket, oljuk meg a sracot...
  • Assassin
    Lehet hogy címoldal lesz belőle vmi bulvárlapban:)
  • frey
    Tenyleg, es megoldodik elete nagy dilemmaja: nem kell valasztani kesobb sem
  • Laalee
    az mar az illetöt nem erinti :)
  • frey
    attol meg az este lehet kellemes, de reggel hanyasba es verbe fagyva fogsz nem.felebredni:)
  • Laalee
    attol meg az este lehet kellemes, reggel meg takaritanak 2 en is rad...
  • Assassin
    akik végighányják az előszobát...
  • Assassin
    Azt elhiszem,2 nő egyszerre minden férfi álma...
    Csak sajna kevésnek jön össze.
  • Efreet
    ami nem lehetetlen...
  • Laalee
    puhatold ki ha olyan jo baratnök akarmi is lehet :)
  • Assassin
    Ha barátnők akkor gyorsan lebuksz ha mindkettőt hajtod.Így lehet két szék közül a földre esni...
  • mateos
    bundázd meg mind2őt
  • Coine
    Én most 2 csajnál vagyok "bevágódva" és hát azért választanom kéne, hogy melyiket kezdem el "jobban főzni", mert mind2 aranyos, meg tudom a teló számukat...(meg van amit nem mondok el 8-]] ) szóval kinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy jobb e 2 csajjal vagy 1el "járni" ?

Az a baj, hogy mind2 aranyos bírom őket, ugyanez vissza, ők ketten meg barátok is :-)
    Viszont tök más személyiségek....szal nehéz döntés...
    vki tud vmi segítségfélét is ide bepötyögni ?
    thx
  • Assassin
    Jó akkor nem egyből,de előbb utóbb leesik a 20 fillér :)
  • Assassin
    Egyből.
  • Assassin
    Gondoltam:)))
  • Assassin
    Ezzel finoman arra célzol hogy írjak neked egy mailt?:)
  • Assassin
    Jó majd bescannelem.