3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1270 Jujj, de szarrr :-))
ennek max a falusi nagy qrvák dőlnek be, mert ott az természetes :-D
csak poén
-
#1269 valyon ki szokott 2értelmü vicceket mesélni ? -
#1268 :-) -
#1267 A legtutibb csajozós szöveg: "Ne haragudj, nem vagyok idevalósi, meg tudnád mutatni a pinádat?" :) -
#1266 én eddig max 1 óra 10 percet beszéltem vele....éjfélkor fejeztük be ;-))
1ébként ez rohadtul nem csak a szerencsén múlik...
-
#1265 naponta beszéltünk telefonon (ez kimaradt) :-) -
#1264 én a mostanimmal naponta beszéltünk , valamikor + mint 2 órát , de hál égnek bejött :-)
Szal szerintem légy bátor 's sok szerencsét.(bár ez nem a szerncsén múlik) -
#1263 Teljesen 1etértek veled !
Előzö nagy szerelmem is ezt mondta : - Legyünk barátok !
Azóta sajna nem is taliztam vele meg semmi....szóval ez a legrosszab...és nagyon fájt...
Tehát nehéz megmondanom, hogy szeretem, de kicsit érzékeltetem...nem hülye a csaj, lehet, hogy ő is szeret, csak több bátorságot akar...nemtom....grr....itt tépelődök...meg emilezek meg telózok vele naponta :-))
-
#1262 bakker..ez ténleg nehéz ügy :-) , én is éreztettem a mostani barátnőmmel,hogy mi a helyzet(az elején)s finom vonásokkal kezdtem mondani neki,hogy mi a helyzet..aztán valahogy sikerült hál istennek de az elején ténleg nehéz volt , mert azon filóztam,hogy ha kimondom neki hogy szeretem , akkor ö erre azt fogja mondani,hogy "JÓ HAVER VAGY , DE ÉN NEM SZERETLEK , DE TÉNLEG JÓ HAVER VAGY"de aztn hál isten nem igy történt 's má + mint 4 hónapja m1
És imádom a csajt Szal velem ez történt -
#1261 Szereti a pasit,ez a helyzet.
De azért azt figyelembe kell venni,hogy ezt az a csaj mondta,akinek tetszem.
Egyébként az a csaj is szép,de olyan csajt még nem láttam eddig egész életemben,mint az,aki állítólag szereti a pasiját. -
#1260 Már választottam a 2 csaj közül, megvan a kiválasztott...és igazából télleg meg kéne mondanom a szemébe mit érzek....de még nem vagyok készen baszki...viszont nagyon finoman azért mindig érzékeltetem....még tennem kell dolgokat...
nehéz préda....de megériiiii ;-)
-
#1259 Sztem meg alapból buktad ha a csaj szereti a pasit....
-
#1258 Igen, ma beszéltem vele egy órán keresztül telefonon, és nagyon óvatosan kipuhatoltam, hogy azt szereti, ha megmondják neki, ha szeretik :-)
Félek...bakker...nemtom hol, mikor ? alkalom...itt tépelődök....sebaj, majd a szivar segít :-)
-
#1257 Tudom,hogy már Isten tudja mióta nem írtam,bár a topic-ot én nyitottam,de most nekem is lenne egy gondom egy (pontosabban nem egy )csajjal.
Na!
Szóval van egy lány,aki baromira tetszik nekem,de van barátja.Ez eddig nem is annyira nagy gond(ha leszámítjuk,hogy a srác 3.-os,én meg 1.-s),a gond végül is az,hogy szereti a csaj a pasit.(a csaj is 1.-s)
Viszont 2 osztálytársnőm révén ismerem a csajt egy kicsit,de az egyik osztálytársnőmnek tetszem,a másiknak meg a szobatársam tetszik,aki 1 éve jár egy csajjal.
Én még nem tudom,melyik csaj legyen?
Legyen-e egyáltalán, vagy maradjak ki ebből a körből?
Ja,és a pasi állítólag bír a beszólásaim miatt.(gyk.:az a pasi,akivel az a csaj jár,akiről az elején írtam)
Ha valami nem tiszta akkor írjatok!
Love Ace -
#1256 Ezt tényleg te írtad? -
#1253 És én mit csináljak.Tkp nem ismerem a csajt csak szoktam látni a boltunkban cigit venni.Most azon gondolkoztam hogy veszek 1 db David of-ot és akkor végig kínálok mindenkit és akkor én leszek a fasza csávó.De én utálom a cigit!!!Mit csináljak? -
#1252 Nah jól haladok, mert kiválasztottam a kettő közül a prédát, és szegénykével ma 40 percen keresztül dumáltam a telefonon, ahol ecsetelte, hogy csalódott a férfiakban...és holnap majd a vállamon fog sírni :-)))
remélem...
Az biztos, hogy jól haladok...csak óvatosan...
:-)
nah de vége az élő közvetítésnek, majd meglátjuk mikor írok majd megint mi történt :-))
-
#1251 Hé nyugi freya, én nem csinálknám ezt :-))))))
1ébként kösszzz...
:-))
-
#1250 Annál nagyobb úriember vagyok én !
-
#1249 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
#1248 Mi itt mind tudjuk.
És az a véleményem, hogy ö tud élni, miért ne tenné meg valaki ha van rá lehetösége. Mi van ha a holnap fejemre esik egy tégla, meghalok, "de legalább nem voltak perverz gondolataim!" - ez butaság -
#1247 köhöm.... (ha vlki ezt tudná, hogy milyen a felfogásod ezzel kapcsolatban...) -
frey #1246 Inkabb ne bizzuk a veletlenre: itassunk le ket csajt, hanytassuk meg oket, oljuk meg a sracot... -
#1245 Lehet hogy címoldal lesz belőle vmi bulvárlapban:) -
frey #1244 Tenyleg, es megoldodik elete nagy dilemmaja: nem kell valasztani kesobb sem -
#1243 az mar az illetöt nem erinti :) -
frey #1242 attol meg az este lehet kellemes, de reggel hanyasba es verbe fagyva fogsz nem.felebredni:) -
#1241 attol meg az este lehet kellemes, reggel meg takaritanak 2 en is rad... -
#1240 akik végighányják az előszobát... -
#1237 Azt elhiszem,2 nő egyszerre minden férfi álma...
Csak sajna kevésnek jön össze. -
#1236 ami nem lehetetlen... -
#1235 puhatold ki ha olyan jo baratnök akarmi is lehet :) -
#1233 Ha barátnők akkor gyorsan lebuksz ha mindkettőt hajtod.Így lehet két szék közül a földre esni... -
#1232 bundázd meg mind2őt -
#1231 Én most 2 csajnál vagyok "bevágódva" és hát azért választanom kéne, hogy melyiket kezdem el "jobban főzni", mert mind2 aranyos, meg tudom a teló számukat...(meg van amit nem mondok el 8-]] ) szóval kinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy jobb e 2 csajjal vagy 1el "járni" ?
Az a baj, hogy mind2 aranyos bírom őket, ugyanez vissza, ők ketten meg barátok is :-)
Viszont tök más személyiségek....szal nehéz döntés...
vki tud vmi segítségfélét is ide bepötyögni ?
thx
-
#1228 Jó akkor nem egyből,de előbb utóbb leesik a 20 fillér :) -
#1226 Egyből. -
#1224 Gondoltam:))) -
#1222 Ezzel finoman arra célzol hogy írjak neked egy mailt?:) -
#1220 Jó majd bescannelem.