1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Lteebee
    Ha a barátnőd egyszer megtudja, hogy itt csajozol...
  • Assassin
    Nagyon szépen köszönöm,puszit nem is kapok?:)
  • frey
    a mindig kettovel tobbszor. De nem erdekes. Boldog nevnapot meg 1x, es neked is Assassin!
  • Lteebee
    Ma valahogy a szokásosnál is dekoncentráltabb vagy.
  • Laalee
    jamar megint hulye voltam :)))
    én nönapra gondoltam...
  • Laalee
    azcsak honap van nem???

• Lteebee
    Télleg!

Mindkettőtöknek B.N.!
  • Assassin
    Speed:boldog névnapot kívánok a druszámnak!!!
  • Lteebee
    De.

Mindig kettővel többször.
  • Lteebee
    De.

(na ez nem vita!)
  • Lteebee
    Nem üres, és nem veszekedés hanem vita.
  • Lteebee
    Persze! Mindig a kicsi!
  • Lteebee
    Nekem eszembe se jutott életkorra asszociálni.
  • Breki33
    na ez megint ertelmes volt

28 vagyok de a nick miatt mindenki 33-at hisz

meg jo hogy nem 333-at irtam :)
  • Breki33
    tavaszi szerelem?

(ket szalon fut a cselekmeny)

amugy meg jo hogy 33-vagyok igy csak ot evvel gondolnak idosebbnek......:)
  • frey
    Az eredeti temahoz csak annyit tudok mondani, hogy a kerdest soroljuk a vilag megoldatlan rejtelyei koze...Egyaltalan hogyan kell randizni? Barmilyen eletkorban? Ez olyan kerdes, hogy hogyan kell csokolozni. Vagy erzed, vagy nem.
  • frey
    reszemrol vege. Csak LTB kicsit morci hangulatban van/volt/lesz...
  • Zocsi
    FREY-LTB: Hagyjátok már ezt az üres veszekedést! Tök felesleges az egész. Térjünk vissza inkább a topic lényegéhez... ~:\
  • dr
    teged veletlenul nem tanitott egy Kontra Jozsef nevu kemiatanar? o hasznalta mindig e ket nevet. az osztalyban minden fiu feri volt...:)
    dr
  • Lteebee
    Ha gyakrabban járnál, tudhatnád, hogy az ismeretleneket hívom ferinek meg zsuzsinak.
  • Assassin
    Keveredés:hol,mikor?
  • frey
    Teged Ferinek hivnak:)
    Rendben, mindket nemnek vannak nagyon kellemes es nagyon kellemetlen egyedei. Ha csak az egyik nemet tekintjuk, akkor tulnyomoreszt tobb a kellemetlen egyed - a masik nemre nezve. De amint megindul a keveredes, a termeszet egyensulya helyrebillen. Ez igy jonak tunik.
  • Lteebee
    De a férfiak egymás között szívesen leszólják a nőket, meg viccelődnek, meg ilyenek, de ha közel kerülsz egyikhez, 90%, hogy kenyérre lehet kenni. És egy-két hét után néznek a barátnőid hogy: "Nem is gondoltam, hogy ez a feri egy ennyire rendes pasi!".
  • Breki33
    nem, igeret

Csilla megszulettel mar? :)
  • Lteebee
    Értem, de szerintem hibásan, bár nem vagyok 100% benne.
  • Laalee
    zocsi valaszolt a 159 es re...
  • Breki33
    akkor boldog szulinapot CSilla.....
  • Lteebee
    A "Let's better!' mit jelent?
    Valami új szleng?
  • Zocsi
    ÁHHH! Let's better!
    Az is érdekes, hogy ezek az érzőidegek a bizonyos részen, csak kb 6 cm-en találhatóak. Tehát a potenciális rész, ami ingerelhető csak a hüvely elején található!
    Javítsatok ki ha tévedek!
  • Lteebee
    Ez most komoly?
    Mer ha igen, elég nagy bajban vagy.
  • Tanja
    Mit látnak szemeim...
    Jock ebbe a témába??? Nem gúnyolom csak
    nem hittem volna! :)))))))
  • Tanja
    És 17???
  • Assassin
    Akkor most beszéljünk arról hogy hol az igazság?
    Miért érzenek a nők többet szex közben(asszem közel ezerszer annyi idegvégződéük van a megfelelő helyeken és az agyukat is jóval több endorfin önti el)?
    Miért?!:)
  • Lteebee
    Ez a gyerekszüléses-tartásdíjas dolog övön aluli volt.
    Valószínűleg észre se veszed, mer nő vagy.
    És tudod még mi a durva? Az, hogy ezt el lehet mondani száz nőnek, kilencvenkilenc nem fogja fel.
  • Zocsi
    Hát ez van bizony! De pénz nélkül az anya sem él!
    Ha + arra gondolsz, akkor csak ennyit pancser az aki így besül egy aktus után, de ez a dolog nem csak a fiúnemúegyénen múlik. Tablette kelle.
    LTB-nek: Ez a hozzászólásod picikét lejjebb van! Nem rágalmazlak, csak rossz szót használtam, nem egyezett a te felfogásoddal. Bocsánat nem akartam!
    Frey-nak: Na itt a gond! Nem vallják be a nők, hogy milyen perverzek is valójában. Nekik is ugyanúgy kell a méteres, csak nem mondják ki. Kéretik magukat, szeretik nézni, hogy szenved a másik fél. De nem baj kell ez a kis szadiság is. A szüléshez annyit. Egyedül ez sem jön össze. Itt van az, hogy amit az előző hozzászólásomban mondtam!
  • frey
    Jaj Zocsi, a noket viszont csak havonta egyszer uraljak a hormonjaik (uraljak? enyhe tulzas). Benneteket viszont az ev minden perceben. (Uralni? enyhe kifejezes) Egyebkent is, ti meg nem tudtok gyereket szulni, viszont fizethetitek a gyerektartast,meg ugyis mindig az anyanak itelik..
  • Zocsi
    Lteebee! Ne aggodj szolíd voltam és precíz! Semmi agresszivitás, és semmi rossz szó! Egyszerűen megmondtam neki, hogy nekem ez nem kell, és hagyjon békén. Szerintem 3 nap alatt nem nő össze érzelmileg két ember, hogy túl mély nyomokat hagyjon benne egy ilyesféle szakítás. Nem vagyok barbár a nőkkel. Sőt néha még lehet szeretni is őket.
    Az egyenjogoságról + annyit, hogy nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy a férfiak felsőbbrendűek. Egyenlőek, mindkettőben vannak jó és rossz dolgok. A gubanc itt jön a monitorra...
    A bökkenő tehát az, hogy a férfiakban több a jó tulajdonság ~:). pl.: óne havimetál
  • frey
    Csicsi, sird ide a banatod! En aztan megertem, milyen rossz passzban lenni.:) De mar vege. (mara legalabbis)
  • frey
    Nem az utolso no, de ha igy lenne, sem feltenem az egyenjogusagot: egy no csak feler 4 pasival?:)
  • Lteebee
    Nem érzed, hogy egy kicsit elkanyarodtál a témától?

Amúgy jobb helyeken az ilyen obszcén kifejezésekért átdobnak a dühöngőbe.