6
 • ixyon
  #6
  PERSZE A LINUX MULTITASKING, ÉS AZ ÚLY FELADAT BETÖLTÉSE IS IDŐT VESZ IGÉNYBE(bocsi a capslockért, és persze még ez az idő is kevesebb, mint a winsuxxé), és ha 2 proci van gyors L1/L2 cachevel, akkor ebbe 2*annyi minden fér bele, mert a linux 1 processzt 1 processzoron végez(hacsak ninccs ezzel ellenkező utasítása), szal kevesebbminden kell a cachekbe, kevesebb feladatváltás(mer akár teccik akár nem ha csak fordt akkor is magy vagy 200 processz 1szerre)

  szerintem Lképzelhető ez a sebesség, de windows alatt nme biztos, hogy lesz ilyen gyors, de lehet:)
 • ixyon
  #2
  sajna ez az első. de ezt a 142%ot elgondolkodtatónak tartom, mert ennyire nem lehet kihasználni a duálprocit... érdekelnének más tesztek is, mert ez engem(1 amd fant) mem győzött meg. ha valki talál valami más tesztet a nete, az legyen szíves megírni nekem(vagy ide) köszi!
 • Coine
  #1
  "Ez a teszt bemutatta, hogy egy duálprocesszoros rendszer nem csak maximum 100 százalékkal lehet gyorsabb egy hasonló egyprocesszoros konfignál."
  Ez csak azoknál a teszteknél igaz ahol a szoftver kihasználja a dual prockót. Az AMD csak most jelent meg dual chipsettel, vagy már a VIA készített dual ATHLON chipsetet???