Airfix Dogfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok!
Azt akarom kérdezni hogy az mért lehet hogy elkezdek multiplayerben a refrhes listre kattintani és a modem nem villog tehát nem is frissít így nem is talál egy darab szervert sem, pedig csináltak a haverok!Légyszíves válaszoljatok!Köszi!
Sziasztok!Kinek van meg az airfix dogfighter.mert már ezt hajkurászom régota😞akinek meg van kérem szoljon.
Mark007
patch, hogy multiba menjen<#kerdes>
amugy nem tom mi a nehez benne. nekem axis kesz, aztan nem jatszottam tovabb vele 😊
le kell loni mindenkit, ajtokat ki lehet nyitni, ha ralosz, kulcsot megkeresni.

geri777
Sziasztok én az elsö pályán nem tudom végig vinni akkora noob vok tudom valki tudna adni valmi mentést vagy cheatet 😄 aki segit ebbe annak aok egy linket ami ingyenes letöltehti a játékot <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#banplz><#lama><#bdead> a másik meg az lenne hogy belinkelnétek a patcht csak hogy multiba menjek 😄 Nekem fut Windows Vistán is 😄 örülök a képemnek 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Mark007
elirogatok itt magamba.. 😊
nem lenne valakinek kedve multizni? adress booknal elvileg lehet ip-re csatlakozni.

Mark007
sikerult megoldani: el kellett inditani a setub.bat-ot <#vigyor3>

Mark007
Hali!
tudom, regi, meg halott topic, de hatha vki ranez 😊
megvan a teljes jatek, feltettem, 1.19 aztan 1.20 patch.. elindul, de mikor jatszani akarok, csak fekete kep..a menu bejon, de a jatek nem megy..
esetleg valami WinXP-s patch vagy vmi?<#vigyor4>

arty
persze, én is csak azért mondtam mert épp véletlenül láttam a fõnököm gépén 😉

Forza.

Encore
Köszi, na nem mintha le akarnám szedni csak érdekelt fent van-e valahol 😊
arty
eMulen fentvan, azt latom ... na nem mintha en hasznalnek ilyen fajlcserelomittomenmiket 😉

Forza.

Encore
A rip verzió-t hol lehet megtalálni? Persze csak érdeklõdés szintjén, nem mintha kellenne 😊
arty
van hozzá pecs+krekk

Forza.

hispan2
Jajistenem nem megy XP-n az airfix. Lécci valaki segítsen!

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Aranyos spiele. Milyen file kéne azt véletlenül nem jut eszedbe?
ja
Love Ace
és írni is tudnál? 😊
jaja.....minden ami jó megvan!
MINT EZ!
multiba is isten
full van meg.....de látom neked mindennek csak töredéke van meg