Airfix Dogfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZiasztok!
Azt akarom kérdezni hogy az mért lehet hogy elkezdek multiplayerben a refrhes listre kattintani és a modem nem villog tehát nem is frissít így nem is talál egy darab szervert sem, pedig csináltak a haverok!Légyszíves válaszoljatok!Köszi!
Azt akarom kérdezni hogy az mért lehet hogy elkezdek multiplayerben a refrhes listre kattintani és a modem nem villog tehát nem is frissít így nem is talál egy darab szervert sem, pedig csináltak a haverok!Légyszíves válaszoljatok!Köszi!
Sziasztok!Kinek van meg az airfix dogfighter.mert már ezt hajkurászom régota😞akinek meg van kérem szoljon.
patch, hogy multiba menjen<#kerdes>#kerdes>
amugy nem tom mi a nehez benne. nekem axis kesz, aztan nem jatszottam tovabb vele 😊
le kell loni mindenkit, ajtokat ki lehet nyitni, ha ralosz, kulcsot megkeresni.
amugy nem tom mi a nehez benne. nekem axis kesz, aztan nem jatszottam tovabb vele 😊
le kell loni mindenkit, ajtokat ki lehet nyitni, ha ralosz, kulcsot megkeresni.
Sziasztok én az elsö pályán nem tudom végig vinni akkora noob vok tudom valki tudna adni valmi mentést vagy cheatet 😄 aki segit ebbe annak aok egy linket ami ingyenes letöltehti a játékot <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#bdead>#bdead> a másik meg az lenne hogy belinkelnétek a patcht csak hogy multiba menjek 😄 Nekem fut Windows Vistán is 😄 örülök a képemnek 😄
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
elirogatok itt magamba.. 😊
nem lenne valakinek kedve multizni? adress booknal elvileg lehet ip-re csatlakozni.
nem lenne valakinek kedve multizni? adress booknal elvileg lehet ip-re csatlakozni.
Hali!
tudom, regi, meg halott topic, de hatha vki ranez 😊
megvan a teljes jatek, feltettem, 1.19 aztan 1.20 patch.. elindul, de mikor jatszani akarok, csak fekete kep..a menu bejon, de a jatek nem megy..
esetleg valami WinXP-s patch vagy vmi?<#vigyor4>#vigyor4>
tudom, regi, meg halott topic, de hatha vki ranez 😊
megvan a teljes jatek, feltettem, 1.19 aztan 1.20 patch.. elindul, de mikor jatszani akarok, csak fekete kep..a menu bejon, de a jatek nem megy..
esetleg valami WinXP-s patch vagy vmi?<#vigyor4>#vigyor4>
Jajistenem nem megy XP-n az airfix. Lécci valaki segítsen!
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Aranyos spiele. Milyen file kéne azt véletlenül nem jut eszedbe?
ja
jaja.....minden ami jó megvan!
MINT EZ!
multiba is isten
MINT EZ!
multiba is isten
full van meg.....de látom neked mindennek csak töredéke van meg